Išbandyk, Vėluma, ar tikrai nusiplauna grotelės indaplovėj po kepsnių - nes aš bandžiau paprastas įdėti tai nenusiplovė gerai, reikėjo šveisti vis tiek.
Milaaa, ten medžio anglis dedasi ir pilasi degimo želė, kad uždegt. ieškau aukščiausios kokybės tiekėjų šioms dalims irgi, nes bile kokio š nenoriu parduot. O jei normali želė, tai jokios smarvės nėr. Kadangi ten ugnies labai labai nedaug, tai kitaip neuždegsi. Stiprumas reguliuojasi priklausomai nuo paduodamo oro kiekio.
Asese, būtinai išbandysiu. Esmė kad ten riebalai iš mėsos neturėtų pakliųti tiesiai ant ugnies, susirenka į puodą, tai teoriškai nįra prisvilusių taukų ar pan. Gal ir reikia pagrandyti, nežinau. Man ir po makaronų košės virimo elementariai puodas ne visad išsiplauna. Esmė, kad galima dėti į indaplovę.
"Gyvas" man atrodo tikrai gerai. Neturiu prie ko prikibti, o tai žinant mano pesimizmą gan geras įvertinimas. Kaina man kiek aukštoka, bet kitaip neišeina niekaip, neapsimoka visiškai. Gavau vakar paskaitą verslo ir kainodaros tema . Čia man pasižaidimui, iš jų nepragyvenčiau niekaip.
Asese, būtinai išbandysiu. Esmė kad ten riebalai iš mėsos neturėtų pakliųti tiesiai ant ugnies, susirenka į puodą, tai teoriškai nįra prisvilusių taukų ar pan. Gal ir reikia pagrandyti, nežinau. Man ir po makaronų košės virimo elementariai puodas ne visad išsiplauna. Esmė, kad galima dėti į indaplovę.
"Gyvas" man atrodo tikrai gerai. Neturiu prie ko prikibti, o tai žinant mano pesimizmą gan geras įvertinimas. Kaina man kiek aukštoka, bet kitaip neišeina niekaip, neapsimoka visiškai. Gavau vakar paskaitą verslo ir kainodaros tema . Čia man pasižaidimui, iš jų nepragyvenčiau niekaip.
QUOTE(Veluma @ 2017 09 28, 17:10)
Milaaa, ten medžio anglis dedasi ir pilasi degimo želė, kad uždegt. ieškau aukščiausios kokybės tiekėjų šioms dalims irgi, nes bile kokio š nenoriu parduot. O jei normali želė, tai jokios smarvės nėr. Kadangi ten ugnies labai labai nedaug, tai kitaip neuždegsi. Stiprumas reguliuojasi priklausomai nuo paduodamo oro kiekio.
na, kaip pavadinsi, turbut didelio skirtumo nera ar skystis, ar zele, gero jame mazai... pas mus jau issukis angliu surasti neimirkytu tame brude(gal tau pavyko???) o kad nera smarves, tai nereiskia, kad nesusidaro ir kancerogenai...
gaila, buvau susidomejus
beje, taip ir neparasei, ant ko kepates mesyte namu zidinyje?
Ant angliu dazniausiai. Kai turim laiko- malkos. Bet buna kad pilam to skyscio. Negi dabar jau mirsim.
Papildyta:
Tai gali det tik anglis, ir kazkaip jas uzdegt. Pasieskosiu as kodel tu cia taip grieztai..
Papildyta:
Tai gali det tik anglis, ir kazkaip jas uzdegt. Pasieskosiu as kodel tu cia taip grieztai..
QUOTE(Veluma @ 2017 09 28, 22:14)
Ant angliu dazniausiai. Kai turim laiko- malkos. Bet buna kad pilam to skyscio. Negi dabar jau mirsim.
jeigu atvirai, tai labai nustebinai, labai
mes tai kepam tik kai pas tevus nuvaziuojam, turi zidini kazkiek panasu i jusu tik toliau nuo namo, nes didesnis ir su vieta rukyklai. tai visad kepam tik ant malku, nepasakyciau, kad ilgai uztrunka kol jos sudega, gal pusv, max val bet taigi prie ju stovet nereik, sudejai ir eini sau kitu reikalu...
maniau, kad ir kiti taip tevu kaimynai, tokia idomi seimynele irgi kepa ant angliu ir gausiai uzlieja skysciu, smirdi baisiai...
as jo kazkaip bijau
mirt gal nemirsit, medicina tobuleja, gydymui vis nauju vaistu atrandama...
lauksiu atsiliepimu apie isbandyta nauja produkta
Milaaa, parasyk daugiau, apie tuos kancerogenus, google neranda. Gi kepi tik kai isdega viskas. O ant to griliaus kadangi reguliuojama temperatura, mesa kaip tik nesudega, neapruksta ir neapkimba niekuo. Tai man kaip ir geriau atrodo nei ipadtas grilius.
Ryt paskambinsiu tu zele gamintojui, idomu pasidare.
Ryt paskambinsiu tu zele gamintojui, idomu pasidare.
QUOTE(milaaaa @ 2017 09 28, 20:50)
na, kaip pavadinsi, turbut didelio skirtumo nera ar skystis, ar zele, gero jame mazai... pas mus jau issukis angliu surasti neimirkytu tame brude(gal tau pavyko???) o kad nera smarves, tai nereiskia, kad nesusidaro ir kancerogenai...
gaila, buvau susidomejus
gaila, buvau susidomejus
O tie kancerogenai susidaro nuo anglių ir to skysčio ar ir kepant ant malkų? Nes mes visad kepam tik paprastai, ant malkų. Nes kai jau ilsimės, tai ir neskubam. Ir ale taupom, nes malkų savo miške turim
Nepyk, Mila, dėl klausimo: galėjau pagooglint ale tingėjau.....
skyscio
Milaaa, duok koki straipsni. Anglis naudojam nemirkytas.
Sekmad planuojam bandyt, fotkint, filmuot, plaut. Bus matyt.
Milaaa, nu nerandu🤔
QUOTE(Veluma @ 2017 09 28, 22:31)
Milaaa, duok koki straipsni. Anglis naudojam nemirkytas.
kur gaunate? ieskojau nemirkytu angliu, orchidejom, neradau... tiesa , pervaziavau per kelias koloneles
neturiu straipsniu
jis dazniausiai yra denaturuotas etanolis, kuris netinkamas maistui/vidiniam vartojimui ji ir guglinkis!