O as tai stebiuosi, is kur tiek pykcio, kad ta mesa kepama? Na ir kas? smirda jums, ruksta? kazin ar tai imanoma ir ar tai jau taip trukdo? Mes kai bute gyvenom, tokiu bedu neturejom. Gal kad kaimynai visi zmogiski buvo, o ne apskust vieni kitus istisai norejo ir tik save, savo teises mate?
Jei asneniškai man - netrukdo, gyvenu ne bute.bet yra alergiškų ar kvėpavimo problemų turinčių žmonių. Taip, kol malkos sudega būna dūmai, būna kvapas. Jeigu tai po kitų langais, nemanau, kad tai etiška. Jeigu vaišintų visus kaimynus, gal taip neerzintų bet tikiu, kad svetimi kvapai ir garsai gali erzinti. JAV butų bendrijose yra įrengtos atskiros vietos griliui, kad tokių problemų nekiltų. Pas mus statybų vystytojams deja tik pinigai vis dar svarbiausia, apie žmonių komfortą negalvojama.
Man tai tikrai nepatiktų, kad prieitų dūmų į kambarius. O kad prieina, jei langas atidarytas - tai faktas. Aš pajaučiu, kai dviem aukštais žemiau balkone rūko, jei balkonas atidarytas.
Taigi tas dūmas (ne tik kvapas, jis iš smulkių dalelių sudarytas) nusėda ant baldų, užuolaidų.
Taigi tas dūmas (ne tik kvapas, jis iš smulkių dalelių sudarytas) nusėda ant baldų, užuolaidų.
Veluma, ieškai potencialių pirkėjų grupių? Butų savininkai turbūt nebūtų tie.... nes iš tikro, jei užkuri laužą daugiabučio kieme, tikrai atsiras nors vienas, kurį suerzinsi. Dauguma gal nutylės, ne visi tokie kovojantys už savo teises kaip Mila bet nepatenkintų bus. Ir iš tiesų, mes gal per daug tolerantiški. Pvz jei žmogus nekepa mėsos, jam negaila, kad kiti išsikeps, kartą metuose gali pakentėti. Bet jei tai vyksta kas savaitę??? Kur jam dingti iš savų namų, kad nejaustų dūmų ir kvapų??? Tai tokia gan jautri tema...
Ne, ne, butų gyventojai mūsų pirkėjais galės būti tik tie, kurie į gamtą važiuoja ir su savim inventorių vežasi
QUOTE(Veluma @ 2017 09 25, 11:49)
Ne, ne, butų gyventojai mūsų pirkėjais galės būti tik tie, kurie į gamtą važiuoja ir su savim inventorių vežasi
Auklėsit?
Ta prasme, auklesim? Ne. Suteiksim tiesiog patogius daiktus, kad nebutu baugu issiruost iskylaut, ypac jei dar vaiku kruva . Tik matysim, ar pavyks , ne taip viskas paprasta
Vėluma, šaunu Fb bus info su produkcija? Kokio dydžio tavo minėti griliukai, ar tiktų man į reisą pasiimti? Nu kartais labai norisi mėsytės kokios, šašlų per išeigines pasičirškinti
Denaxa, bus visur. Tiktu tau tikrai. Kai turesiu info, atsiusiu. Kainu dar nezinau😄
QUOTE(Veluma @ 2017 09 25, 10:58)
O as tai stebiuosi, is kur tiek pykcio, kad ta mesa kepama? Na ir kas? smirda jums, ruksta? kazin ar tai imanoma ir ar tai jau taip trukdo? Mes kai bute gyvenom, tokiu bedu neturejom. Gal kad kaimynai visi zmogiski buvo, o ne apskust vieni kitus istisai norejo ir tik save, savo teises mate?
prie ko cia pyktis? Veluma? jus savo mesa irgi ant prekybcentrio angliu kepat???? o gal visgi ant malkyciu?
kazkada ieskojau angliu orchideju substratui paruosti, tai visas, kurias radau buvo ipregnuotos degiuoju skysciu tu ji kada uostei?
o prie daugiabucio malkyciu nera, bet yra anglys ir daaaauuuug degaus skyscio... o tu uzeini i savo miegama ir ten tvyro tas klaikus specifinis tvaikas, nes lango uzsidaryt nespejai, jis geriasi i uzuolaidas, ir kitur, man tai nera malonu... jau nekalbant, kad kazkas tai valgo, na bet ju maistas, ju reikalas, ju sveikata...
as turiu ne viena foto kaimynu kepanciu balkone, atvira liepsna tikrai yra...
arba kiti gudruciai nunesa savo kepsnine iki masinu stoginiu, kurios medines, pasistato 0.5m nuo ju ir kurenasi. kai pasakai, kad patrauk nuo MANO masinos, pyksta... bet gi dega salia MANO masinos, o ne ju... jau tuomet geriau savo balkone keptusi, tai bent ju butas sudegtu...
Niu as irgi nepagaunu prie ko cia piktis... tikrai net cigaretes smirda per kelis aukstus ir as lb uz kad uzdraude balkonuose rukyt. Uzjauciu rukancius, bet kodel del vieno zmogaus kiti turi kentet? Buvo kaimynas kuris ruke bendram koridoriuje. Sumazinau savo tamsiuka pasistacius papildoma siena su 2!!! pakais akmens vatos, kad to kvapo i buta neileist. Ventiliacijos sachtos per visa nama. Langai jei atidaryti- nu ieina dumai. Plius na gaisro pavojus visvien ne nulis.
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 26, 00:24)
Niu as irgi nepagaunu prie ko cia piktis... tikrai net cigaretes smirda per kelis aukstus ir as lb uz kad uzdraude balkonuose rukyt. Uzjauciu rukancius, bet kodel del vieno zmogaus kiti turi kentet? Buvo kaimynas kuris ruke bendram koridoriuje. Sumazinau savo tamsiuka pasistacius papildoma siena su 2!!! pakais akmens vatos, kad to kvapo i buta neileist. Ventiliacijos sachtos per visa nama. Langai jei atidaryti- nu ieina dumai. Plius na gaisro pavojus visvien ne nulis.
Mergiona, neuzdraude balkonuose rukyt!!! norejo, bet neprieme! tikrai!
o vat bendrose patalpose, laiptineje, rukyti ir nebuvo galima, seniai uzdrausta ir baudziama!
o ventiliacijos sachtos senuose namuose bendros, o vat naujuose atskiros kiekvienam butui. ir isivaizduok, jei tokiam senam daugiabutyje uzdraus rukyti balkone(suprantu nerukancius!), jie rukys wc ar virtuveje po gartraukiu ir tai su bendra ventiliacija dar greiciau atkeliaus i kaimynu butus, bet jau bus teiseta- savo namuose as darau ka noriu! ir nebepaskusi. tai jau geriau balkone, bent langa uzsidaryti gali!