Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(karra @ 2017 09 24, 18:24)
svajoti juk reikia  biggrin.gif

o tas skaičius - kas? kilometrai? kaina? koordinatės kažkokios?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 09 24, 21:43)
o tas skaičius - kas? kilometrai? kaina? koordinatės kažkokios?

km. kainai.... na tai mano tevo svajoniu salis o jam vezys ( tai kaina..... ax.gif ) Paraysiu kaip seksis
Atsakyti
Karra, sekmes. Labai labai linkiu.

Iskylu reikmenimis prekiausim. Dabar kaip tik deruosi su tiekejais, atsirinkineju asortimenta, uzsisakineju pavyzdzius.

Beje, gal kuri zinot koks tas istatymas, draudziantis kepti mesa balkonuose? Noreciau pasiskaityt.
Atsakyti
Karra, wow, sekmes 4u.gif 4u.gif

San, dar neperskaiciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2017 09 24, 20:47)

į viršų? sėkmės visokios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 24, 22:06)
Beje, gal kuri zinot koks tas istatymas, draudziantis kepti mesa balkonuose? Noreciau pasiskaityt.

priesgaisrines saugos, regis 4u.gif balkone, terasoj daugiabucio negalima, o siaip lyg buvo 6m nuo statiniu, kai skaiciau 4u.gif
Atsakyti
Mano drauge svetainei kepa ant stalo ax.gif na, ne tai kad saslus, bet kokias desreles paskrudina ar zefiriukus vaikai. Man su mano ugnies baime visiskas kosmosas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 24, 22:28)
Mano drauge svetainei kepa ant stalo  ax.gif na, ne tai kad saslus, bet kokias desreles paskrudina ar zefiriukus vaikai. Man su mano ugnies baime visiskas kosmosas  unsure.gif

Gal spiritą padegina? Tai ne tokia ugnis kaip laužo unsure.gif gi žvakes irgi namie deginam
Atsakyti
Tai mes turesim tokius griliukus, kur ant stalo gali kept, atviros ugnies nebus, tai manau kad ir balkone galima bus. Bet noriu paskaityt kaip ten parasyta ir gyvai isbandyt ta griliu, paziuret kas ir kaip ten.
Atsakyti
Aga, ten pas drauge kaip Veluma raso, kazkoks spec grilius, bet man visvien klaikoka unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 25, 08:22)
Tai mes turesim tokius griliukus, kur ant stalo gali kept,  atviros ugnies nebus, tai manau kad ir balkone galima bus. Bet noriu paskaityt kaip ten parasyta ir gyvai isbandyt ta griliu, paziuret kas ir kaip ten.

jeigu ten angliukai, tai tikrai ne 4u.gif galimi tik elektriniai griliai 4u.gif
kadangi pas mus aplink kaimynai bando kepti, o mane nervina degaus skyscio smarve(o ir nesuprantu, kam zmogai tuos kancerogenus valgo?), nes dazniausiai nepamatai, o uzuodi budamas namie, nes langai atviri. tai pagal vejo krypti ir pamatai kas kepasi... ispetu, tai bent langus uzsidarytume. siaip su keliais esu barusis, nes savo kepsnines patraukia 3m nuo namo ir dazniausiai pastato per 1m nuo mediniu masinu aiksteliu blink.gif tai as 1 karta tik ispeju ir nuotraukas padarau, sekanti syki jau policija tongue.gif kiti kaimynai, kai pamato kepimus balkonuose, nes pasitaiko geniju, kviecia iskart smile.gif
idomu butu pasiziureti, kokios baudos 4u.gif
Atsakyti
Aš kartais stebiuosi, iš kur pas žmones toks didelis noras lauke kept mėsas. O jei ir kyla noras, tai kodėl sunku pavažiuot iki gamtos, būtinai reikia po langais spirgint.
Atsakyti