Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Atostogaujam vis dar smile.gif kvėpuojam pajūrio oru ir bimbinėjam. jau pasiilgau darbo. Tik deja mažojo darželis iki rugsėjo 1 d. uždarytas. Tai turiu atostogauti, nieko labai rimto darbinio negaliu nusitverti.

Darželis nuo rugsėjo bus laimė, bet dičkius reikės vežiot į mokyklas ir tt, nieko gero. Žodžiu negali būti tobulai gerai.
Atsakyti
Atostogos baigėsi cry.gif Ruošiamės rugsėjui. Nupirkau šiandien kuprinę, krepšį sportinei aprangai, kažkiek trūkstamų kanceliarinių. Dar reikia kedų, batų, kelnių.
Kažkoks liūdesys man visada, kai vasara baigiasi...
Atsakyti
Sveikos,

Kam atostogos baigės, o kam ir visai nebuvo. Neskaitant vienadienių pramogų. Užtat bandomasis jau visai baiginėjas (6 mėn), persiviliojau sau ex kolegą į komandą, mokslų du modulius iš 9 atsiskaičiau ir paskutiniam aktuariniam egzui užsiregistravau.

Vaikų uniformos dar neatnaujintos, bet tam dar turiu 3 savaites.
Atsakyti

Aš irgi dar neturėjau normalių atostogų. Bet per daug nesijaudinu. Nauji politiniai vėjai (ir kas nešė mane į tą galerą ant valdžios keitimosi  :hmm: ), panašu permainų užneš, tai gal vėl turėsiu progą ilgiau paatostogauti. 

Atsakyti
Pagyvenus, apie vėjus nieko nesupratau, bet aš atitrūkus nuo pasaulio.
Paskutinė oficialių atostogų diena. Tik kol mažius ne darže vis tiek nieko gero nenudirbsiu, tai kaip ir mažai kas keičiasi.
Oras pajūry pasitaikė tobulas. Vanduo 18, žemėje 22, lietaus nė lašo. Net po saulėlydžio šilta, be vėjo. Ramus brandžios vasaros laikas. Mano mylimiausias. Nida jėga,tik ne per ilgai. Matyt, tikrai jau pailsėjau, kad noriu į darbą. smile.gif

Mergiona, kaip tavo atostogos?
Atsakyti
Mergiona, aha, auuuu...

As atidariau ziemos atsargu ruosimo sezona. Siandien leco, ryt agurkai. Dar kita savaite kuria diena reiks matyt kartot.

Vis neapsisprendziu, grizt i samdoma darba ar vistik ne.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 08 19, 19:43)
Mergiona, aha, auuuu...

As atidariau ziemos atsargu ruosimo sezona. Siandien leco, ryt agurkai. Dar kita savaite kuria diena reiks matyt kartot.

Vis neapsisprendziu, grizt i samdoma darba ar vistik ne.


dingo blink.gif palangoj iskepe biggrin.gif

as irgi kalbinsiu mama tavo leco gaminti biggrin.gif jezau, jau kiek metu, o vis dar neatsivalgom biggrin.gif

ar sis samdomas butu geresnis nei turetasis? ar turimas?
nezinia ka ir patarti... bet turbut, jei vis galvoji apie tai, eini i pokalbius, tai kazi kodel? juk ne tik kad suzinoti/isitikinti savo verte? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaaa: 19 rugpjūčio 2017 - 18:14
Milaaa, eiciau tik i geresni ( mano akim). Ne i korporacini ( nors vienas is variantu- lietuviska didziule imone, bet kita sritis, kas mane domina)... alga uzsaukiau irgi gera 😄, tai gali but kad neisgales tiek moket...
Eiciau tik del to kad nuosavos imones produktas nesukelia man aistros... faktas kad jiem manes reik, neapleisciau jau tikrai, idirbio nemazai jau per ta 1,5 men ( atostogas isimu), tik kirba kazkur kad turimu ziniu neisnaudoju...
Atsakyti
Savirealizacijos poreikis biggrin.gif 4u.gif Ryškiai šeimos įmonės per mažai, namų šeimininkės vaidmuo iš viso netinka.
Atsakyti

Kai šį maudymosi sezoną jau buvau "pasilepinusi" ledinėje Adrijos jūroje, tai prie savos ir nebesiruošiau. Bet ačiū Eufemijai už įspūdžius apie šiltą vandenį. Šiandien taip neplanuotai ėmėm ir nuvažiavom. Vanduo super. Bangos tobulos. Net aš, tokia šaltmirė, netoli pusvalandžio prasiturškiau.  MB ir dukra beveik dvi valandas be pertraukos tose bangose turškėsi. Ir išlipo net nesušalę. Dar būtų lindę atgal, bet man jau ant kranto darėsi vėsu. O dar šuo sugebėjo į jūrą įšokti, ir tas sušalo. Nors šiaip vandens bijo kaip velnias kryžiaus, cypia ant kranto paliktas, bet į vandenį nelips. O čia įbridau tik pažiūrėti, kaip vanduo, girdžiu cypia. Galvojau atbėgo iš paskos ir tupi ant kranto. Tik matau per bangą jau kapanojasi. Tai kai jau pats įlipo, MB po to jį taip išmurkdė  :oh: Dabar jūrą užuodęs tikriausiai dums į priešingą pusę neatsigręždamas.

Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 08 19, 22:56)
<p>Kai šį maudymosi sezoną jau buvau "pasilepinusi" ledinėje Adrijos jūroje...


Kada? Aš maudžiausi joje gegužės pabaigoj ar tai birželio pradžioj, nebepamenu tiksliai, ir dabar va neseniai prieš dvi savaites, tai normalus tas vanduo buvo, nešaltas, tik antrą kartą buvo bangos stiprios, iš kojų vertė, niekas nesimaudė, aš aišku įlindau, tai biškį buvau po krantą pavoliota biggrin.gif
O vakar radau gerą vietelę prie upės, tai šiandien vėl būtinai eisiu vėl ten pliurškintis, reikia išnaudoti pilnai išeigines smile.gif Yra ir jūra nelabai toli, bet 11km, peškom daug laiko užims nuropoti smile.gif
Atsakyti

Gegužės vidury. Vanduo buvo šaltas. Nors oras buvo virš 30 kartais, iš mūsų penkių į jūrą lindom tik aš ir draugų dukra. Net MB, kuris Baltijoj maudosi ir prie +14 vandens, ten į jūrą nelindo. Maudėsi upėje.

 

dexana - perskaitau tavo pasisakymus pataupiųjų temoj. Smagu, kad tave taip "veža" toks darbas. Galvoju, kad įgijus patirties gal ir saugumo padaugės - žinosi, kur saugiau, kaip pasiplanuoti, kad blogesnių vietų išvengtum, ir vadybą išmoksi ar pastumti į vietą, ar ignoruoti. O kaifas neturėtų dingti. Juk ne veltui rašo, kad jei darai ką nori, tai jau gyvenimas geras. O jei už tai dar kas nors pinigus moka - čia jau gyvenimas kaip pasakoj  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 20 rugpjūčio 2017 - 09:58