Nezinau, nezinau, turim cia visokiu trukdziu, tai jauciu net kaip plaukai zyla, tikiuos nereiks atostogu atsaukt. Bet ir tai praeis.
Ir dar matyt niekad tiek daug uz tokia maza alga nedirbau😄😄, bet uz tai be itampos, vakarai ir rytai mieli, vaikai dziaugiasi ir paciai kazkaip ramu.
QUOTE(Veluma @ 2017 07 04, 19:43)
Nezinau, nezinau, turim cia visokiu trukdziu, tai jauciu net kaip plaukai zyla, tikiuos nereiks atostogu atsaukt. Bet ir tai praeis.
Ir dar matyt niekad tiek daug uz tokia maza alga nedirbau😄😄, bet uz tai be itampos, vakarai ir rytai mieli, vaikai dziaugiasi ir paciai kazkaip ramu.
Man patiko kazkada rasta fraze, kad ir juodziausia diena trunka tik 24 valandas. Baigsis tie trukdziai.
Viskas butu ok, jei ne paskutine darbo diena pries atostogas siandien. Tai neramu. Nors jei negali pakeist, kam nervintis?
QUOTE(Veluma @ 2017 07 05, 06:23)
Viskas butu ok, jei ne paskutine darbo diena pries atostogas siandien. Tai neramu. Nors jei negali pakeist, kam nervintis?
Jei gali pakeisti - nesinervink. Jei negali pakeisti - tai kam nervintis...
Atostogos yra geris. Taciau uzteks man ir po berzu pasedeti

Pas mus šiandien bus 26 šilumos. Neturiu nei ką apsirengti, nei ką apsiauti... visi rūbai pritaikyti kitam temperatūros lygiui....
Mumi zidini apsikabine sedim.
QUOTE(san @ 2017 07 06, 07:58)
<p>Mumi zidini apsikabine sedim.</p>
To znachit chto? Shalat? Kur? Lt? Galima meteorologinio prieglobscio salyje paprasyt?

O aš vakar vakare kaifavau žiūrėdama į byrantį dangų
suprantu, kad kasdien užknistų, bet iš šiltų kraštų sugrįžus labai fainas ir mielas pasirodė tas lietuviškas lietaus barbenimas.
Su švente visas
Papildyta:
Mažesniam ar didesniam? Tiek laipsnių gi nedaug, nesukaistama. Man pati ta tokia šiluma.

Su švente visas

Papildyta:
QUOTE(*lim->0* @ 2017 07 06, 06:23)
Pas mus šiandien bus 26 šilumos. Neturiu nei ką apsirengti, nei ką apsiauti... visi rūbai pritaikyti kitam temperatūros lygiui....
Mažesniam ar didesniam? Tiek laipsnių gi nedaug, nesukaistama. Man pati ta tokia šiluma.

QUOTE(*lim->0* @ 2017 07 06, 05:23)
vos neisvirtau is lovos pamacius

labas.
Pavydziu atostogaujantiems, mum kelione tik rugseji ir tai tik i LT.
Lim
+26 mums standartas.
Problematiška apsirengti man kai +35. Negaliu pakęsti karščiu. 25 šilumos man optimalu.

+26 mums standartas.
Problematiška apsirengti man kai +35. Negaliu pakęsti karščiu. 25 šilumos man optimalu.
QUOTE(Eufemija @ 2017 07 06, 08:20)
O aš vakar vakare kaifavau žiūrėdama į byrantį dangų
suprantu, kad kasdien užknistų, bet iš šiltų kraštų sugrįžus labai fainas ir mielas pasirodė tas lietuviškas lietaus barbenimas.

Juokauju