Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Mergiona @ 2017 06 06, 23:10)
Man neaisku kaip nuvaziuot 1000 km per 10 val keliais kur greitis nuo 50 iki 90  unsure.gif na yra trumpi gabaliukai greitesni bet ju tiek nedaug. Bent jau man lenkijoje greitkeliai nepasitaiko  unsure.gif

Na as gal nestandartiniais marsrutais varau. Dbr esam Rzeszow.
Papildyta:
Nakti gal kitaip. Man nakti navigacija rode truputi virs 8 val kelio o ryte buvo 9:28 laikas kelyje. Plius speju nakti 40-50 /val per gyvenvietes nesivelkama  ax.gif ir keliunakti netaiso.

Pusė kelio (iki Varšuvos) yra daugiau miestelių. Bet nuo Varšuvos link Lodzes ir toliau link čekų miestelių beveik nėra ir nemažai naujo greitkelio. Per čekus irgi geras kelias. Bet šiaip tai aš neplanavau ir nesigilinau, nes nevairavau smile.gif Tiesiog dėl Velumos plano pasidalinau nesenom žiniom, kad iš principo įmanoma. Nors įvertindama galimas rizikas, arba vykčiau anksti, arba tarčiausi dėl nakvynės ten, kur atvykti leidžiama visą parą.
Atsakyti
Diena pacioje varsuvoje galima ir dvi ir daugiau val sugaist unsure.gif karta 5 praleidau kamstyje ant tilto. To naujo. Tada ji dar tobulino.
Atsakyti
Pagyvenus, gerų atostogų. Kaip dukrai reikalai su mokykla išsisprendė?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 06 06, 21:34)
Mes i Italija isbandem jau taip, be problemu. Atgal nuo Prahos per diena grizom su sustojimu apsipirkt Lenkijoje.

na su apsipirkimu lenkijoje, gal sunkoka butu (nebent is prahos anksti isvaziuoti) bet realiai tai taip igyvendinama - per dienos vaziavima pasiekiama praha/berlynas (realiai isbandyta).
Stojant pietums ir dar kas pora valandu tualetas/kava/parukyti/sunims teritorija pazymeti.


Atsakyti
Mes 552km vaziavom snd beveik 11 val. Sustojimams gal 30min. Du kartus navigacija grybavo. Viena karta kelias buvo uzdarytas be jokiu ispejamuju zenklu. O kadangi tai buvo isvaźiavimas i galinga greitkeli tai virs 20km variau kur akys ziuri kol navigacija kita isvaziavima rado ir nustojo rekt "apsisuk apsisuk". Vietom kamciai nerealus. Arba uzstringi uz kokio traktoriaus ir neaplenkt. Bet visvien lb ramiai vaziavom. Ana karta Kroskis dar papinukas buvo tai stresavau o jei reks o jei nepavyks nuramint. Dbr sedi vaikai zaidzia. Arba miega. Kroskis virs trecdalio kelio pramiega. Rytoj poilsiadienis. Segedo akvaparkas wub.gif
Atsakyti
Mergiona, smagu skaityt tavo nuotykius kaip ir kasmet..
As su nauja masina, nerealiai dziaugiuosi! Ir vyru didziuojuosi. Naujas gyvenimo lapas atverstas.
Atsakyti
Tu saunuole kad apsisprendei 4u.gif

Man tiek ramiau kad jau daug kas zinoma. Kruva klaidu istaisiau. Aisku nauju irgi pridariau bet visvien daug lengviau. Patirtis savo daro.
I
Ryte vos ne val darbines bedas sprendziau. Paskambino ir daryk ka ir kaip nori bet tuoj pat. Ir dzin kad as jau toli. Aciu viena kolege padejo. Bet jauciu bus velniu israsyta unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Apie numintus km matau diskutuojat smile.gif Aš šiandien turėjau dar ingą dieną, pakrovimas, numinti 727km per 9,50 val, prieš darbo galą teko lysti po mašina remontintis, nes prakiuro stabdžių kamera, išėjo oras, ir aš s ustojau parkingo įvažiavime biggrin.gif Kamera buvo atjungta išvis ir vėl galėjau važiuoti smile.gif O rytas buvo toks dietinis biggrin.gif Išmyniau išpakrovimo, smagiai padirbėjus norisi užvalgyt, išsitraukiu jogurtą iš šaldytuvo- o šaukštelis tai liko ten, kur jį palikau išplovus- prie keleivio durų biggrin.gif Kavos užsivirt irgi negaliu - dujų balionas per toli, tai pavyko pasiekti dvimorkas ir iš šaldytuvo ridikėlių išsitraukiau, kotletų irgi nepasiekiau - nepatogus labai šaldytuvas MANe. Va kaip būna kai nepasiruoši darbo dienai tinkamai biggrin.gif
Atsakyti
Denaxa, tu vairuodama Pusryciauji?

Mergiona, laukiam tolimesniu nuotykių!

Vėluma, kokia masina?

Man per Lenkija greitai einasi. Na is DE ar į DE. Juk beveik visa laiką greitkelis. Važiuoju 140km/h.
Atsakyti
Audi Q5.

Siandien visa diena asaroju.. skanbuciai nuo vakar vakaro netyla. Zmones gaili kad iseinu ir linki sekmes. Sakosi suprantantys, bet kai kurie turintys itakos vis primena- jei tik noreciau, galiu grizt kad ir ryt, lauktu ir priimtu. Gerai tai zinot, jei prireiktu santuoka gelbet, bet kita vertus- kur jie buvo anksciau. Keli minejo isvadas padare, pamoka ismoke. Ryt dar einu atissveikinimo pietu su vietiniu kolektyvu... greiciau jau praeitu... imu net manyt kad klaida padariau...
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Mergiona, geros keliones tau 4u.gif
Veluma su nauju pirkiniu, kad kelias nedulketu, kaip sakoma. Viskas bus gerai, o, jei nebus, tada ir pagalvosi, tiesiog dziaukis ir gyvenk siandiena 4u.gif

Na kagi, siandien susivokiau kokia sena jau esu, buvom pas notara surasem testamenta blink.gif nemegstu nebaigtu darbu paliktu po saves, dabar bent jau visiems viskas aisku bus.

Turim jau virtuves matmenis, bus 5m x 7m ta proga nuvaziavom pas savo dizaineri, susakem ko norim ir nenorim, ziuresim ka jis ten nupies, bent laiko turesim apgalvojimui, pokyciams jei reiks. mergaites nebeatsimenu kuri buvot imetusi soninius gartraukius, gal galetumet dar imesti, nes pasikeiciau laptopa ir nebera to kas issaugota buvo. galvojam virsutiniu spinteliu nedeti, tai tas pakabinamas gartraukis ne vietoj atrodys.
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 06 07, 08:56)
Pagyvenus, gerų atostogų. Kaip dukrai reikalai su mokykla išsisprendė?

Deja, atostogos buvo trumputės ir jau baigėsi.
Bet namuos dar geriau. Sunoko pirmos braškės essen.gif Svarstau, ar čia vienai sušlamšti pirmas, ar su namiškiais dalintis.
Špinatų dar didelis maišelis šaldytuve, o jau ir nauji skinami. Išbandžiau šiandien bulves su špinatais garnyrui. Skanu. Visiems namuos patiko, kas pas mus nedažnas atvejis.

Veluma, sveikinu su nauja auto 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 08 birželio 2017 - 18:54