Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

San, as irgi pirma karta girdziu unsure.gif
Atsakyti
Mergiona, isgyvenai? as taip. Ta proga ryt dirbiu is namu (miegosiu bent iki 9), o penktadieni ir pirmadieni -mamadieniai... Reik pailseti po intensyviu mokslo metu.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 31, 15:51)
San, pirma karta girdziu apie tokia knyga?




kai aš mokiaus, prie vadovėlio a la skaitiniai buvo. Tokia lengva pop paaugliams lengvai skaitoma.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 31, 16:27)
Mergiona, isgyvenai? as taip. Ta proga ryt dirbiu is namu (miegosiu bent iki 9), o penktadieni ir pirmadieni -mamadieniai... Reik pailseti po intensyviu mokslo metu.


nea, dar ne. Ir visai vilti praradau, snd gal 15min buku zvilgsniu i kompa ziurejau ir negalejau rast failo, neprisiminiau "kliento" vardo kurio failas pavadintas.

man masina nervus eda. Para be masinos man pasaulio pabaiga. O ji vel servise. Lyg aisku kas yra ir tvarko, bet rimtas variklio remontas, dbr dar vienas rimtas, 5 paros iki keliones- na nesaugu tokius rimtus remontus pries pat daryt unsure.gif
Atsakyti
O aš ryt važiuoju masina apsižiūrėti pirkti. Lygu svarstau, nes kompanija žada duot. Bet jaučiu atsisakysiu. Metausi
Atsakyti
Romy, atsisakysi valdiskos auto? Kodel?

Kokia ziuri?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 31, 21:37)
Romy, atsisakysi valdiskos auto? Kodel?

Kokia ziuri?

Valdiška irgi kainuoja. 1% kas mėnesį nuo mašinos kainos. Tie pinigai nueina mokesčiams, kas gerai mano pensijai ir t.t. Tad kol masina iki 30Keur man vis dar apsimoka ir pigiau nei dabartine išlaikyt. Kurą taip pat apmokėtu. Kitaip nelabai. Bet už 30krur negausiu ko koriu.
Bet dar reikia detaliau pasigilinti.
Gal išeis procentą pasiderėti. Vilioja, kad jokių jokių išlaidų nei padangoms, nei draudimams, mokesčiams, technikiniui, kurui ir t.t.
Dabar žiūriu Mazda CX5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 31 gegužės 2017 - 22:00
Amžina dilema - kad būtų ekonomiška, bet galinga... Žiauriai pasiilgstu savo senuko BMW. Padėvėtas buvo gerokai, bet.... užmynei ir nurūko... et... o dabar tūpteli myžteli prieš įsibėgėdama... ne mano charakteriui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lim->0*: 31 gegužės 2017 - 22:38
Lim, aš savo X1 labai patenkinta, bet reikia didesnes.
Vyras savo dar nenori keist, tad lieka man 😀
Atsakyti
Supratau. Bet uz savo pinigus pirkti nauja auto irgi isbandymas smile.gif.

As tai irgi jau laukiu kitos ir kitos kuro korteles smile.gif. Siandien is namu dirbu, tai ta proga pasiemiau nauja grazia uzrasine. Naujam gyvenimo lapui. Pradesiu nuo planavimo.

Atsakyti
Pasikalbesiu pati su savimi smile.gif. Pradejau nuo planavimo, baigiau reklamos derinimu radijuje, dar vienu ES projektu ir poreikiu isgryninimu sandelio valdymo programai smile.gif. Dar mtu gaminio rinkimais. Zodziu, entuziazmo daug, ziuresim ar ilgam. Ir kada kokiu apciuopiamu rezultatu bus, nes kol kas tik islaidauju.

Bet ryt paprastesne diena, manikiuras, Regitra, atostogu planavimas. Milaaa, gal turi pietines Kroatijos lankytinu objektu sarasa, labai pagelbetum. Mes nuo Plitvicu iki Dubrovniko, visa ta puse norim paimt. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 06 01, 19:57)
Milaaa, gal turi pietines Kroatijos lankytinu objektu sarasa, labai pagelbetum. Mes nuo Plitvicu iki Dubrovniko, visa ta puse norim paimt. Aciu.


neturiu 4u.gif mes dubrovnike buvome dienos ekskursijoje, nezinau net, zmoniu kaip silkiu, karsta, o jau tie stovejimai pasienyje unsure.gif

antrasyki gyvenome salia splito, tai tik ji ir aplankeme. jeigu ziureti i parkus, tai Krka parkas man patiko daug labiau nei plitvices, gal kad ten galima maudytis smile.gif
daug buvau prisiskaicius apie peljesac pusiasali- austres, vynas, bet iki jo nedavaziavome.
turiu kelis www issaugojus favorituose, gal bus naudinga
cia ir cia

man paciai ispudingiausia musu pernykste kelione- savaite gulejimo kr ir 2 sav keliavimo po it, is kr i it kelemes keltu 4u.gif

siemet del vasaros atostogu net nezinau... norejau italijos- neapolis- pompeja-herkulaniumas-sorentas- amalfis-kapris, na tas kampas unsure.gif ale gi karsta, visa italija atostogauja, kainos +30-50proc blink.gif nukeliau rudeniui unsure.gif
siulau mb ekonomini varianta- kroatija pagulejimui biggrin.gif tingi vairuot ax.gif
tai net nezinau... gal bus kokia turkija biggrin.gif
Atsakyti