Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Labas rytas.

Mergiona, ar dar lankysies pas mus, ar tau jau atostogos?
Atsakyti
Lim, paskaiciau tavo sios dienos irasa... butu smagu rast ir koki nuosirdu karjeros kainos posta? Ar tikrai turint tiek energijos verta atiduot gyvenima korporatyvui? Ir ar tikrai niekas nera nuskriaustas? Tik pagalvok atvirai sau?

As begau i karjera klupdama. Pamirsus vyra, vaikus, buiti. Nes tiesiog neimanoma visko turet 100 proc. Ir ka? Vieninteli dalyka ka gavau- santaupu buferi, leidzianti man dabar pazvelgt kitu kampu.

Gal grisiu, gal vel begsiu ( dar neisejus, penktad gavau ziauriai gera pasiulyma- turint omeny, kad net neieskau), bet kol kas manau kad gyvenimas neskirtas karjerai. Ar bent neturetu but skirtas. Jei pabaigoje darbdavio vainikas bus graziausias, ar tikrai to reikia? Su visa pagarba, tikrai- zaviuosi tavim, bet... ar tikrai tai yra prasme?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 29, 11:03)

Vieninteli dalyka ka gavau- santaupu buferi, leidzianti man dabar pazvelgt kitu kampu.



Šitas vienintelis yra tik?
Būtum nebėgus, tebebėgtum klupdama eiliniam duonos kąsniui ir neturėtum galimybės pažvelgt kitu kampu.

Lim įrašo neskaičiau...
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 29, 09:03)
Lim,  paskaiciau tavo sios dienos irasa... butu smagu rast ir koki nuosirdu karjeros kainos posta? Ar tikrai turint tiek energijos verta atiduot gyvenima korporatyvui? Ir ar tikrai niekas nera nuskriaustas? Tik pagalvok atvirai sau?

As begau i karjera klupdama. Pamirsus vyra, vaikus, buiti. Nes tiesiog neimanoma visko turet 100 proc. Ir ka? Vieninteli dalyka ka gavau- santaupu buferi, leidzianti man dabar pazvelgt kitu kampu.

Gal grisiu, gal vel begsiu ( dar neisejus, penktad gavau ziauriai gera pasiulyma- turint omeny, kad net neieskau),  bet kol kas manau kad gyvenimas neskirtas karjerai. Ar bent neturetu but skirtas. Jei pabaigoje darbdavio vainikas bus graziausias, ar tikrai to reikia? Su visa pagarba, tikrai- zaviuosi tavim, bet... ar tikrai tai yra prasme?



O kokios kainos? Kiekvieną dieną 5 valandą aš namuose. Na, jei koks susirinkimas neįšoka. Tada grįžtu 6. Jokio darbo namo nesinešu, laiškų nerašau. Jei koks ateina, tai iš smalsumo telefone perskaitau, kad žinočiau, kas bus svarbiausia ryte. Todėl vėl mokysiuos, kad rankos ir galva būtų užimtos. Būna ir taip. Žinau, tavo patirtis kitokia, todėl nepatikėsi.

Kodėl vyras ir buitis pamiršti? Buitis man niekada nebuvo įdomi. Ji tik palaikomoji funkcija, bet apie ją nesisuka mano pasaulis. Mėgstu gražią aplinką, bet jai vergauti nemoku. O ką reiškia pamirštas vyras ? Čia kaip ? Kai nesėdi už rankų susikibus? Kiek valandų per parą reikia skirti vyrui? Valandą, dvi, tris?

Žinau, skamba keistai. Nesijaučiu mokanti kažkokią kainą ar kažką aukojanti. Gyvenu taip, kaip visada norėjau ir man užtenka laiko viskam, kam noriu jo skirti. Gal tik keliauti norėčiau daugiau. Dabar esu šiek tiek apribota. Bet kas žino, galbūt kada nors dvi aistros susijungs į vieną.

Jei apie prasmę - ne, prasmė ne darbdaviui paaukotas laikas. Prasmė - kelionė, augimas, tobulėjimas ne tik kaip profesionalui, bet ir kaip žmogui. Galimybė ne tik siekti, bet ir padėti siekti kitiems. Dalintis tuo, ką jau sužinojai, patyrei ir sukaupei.

P.s. mirti nesiruošiu, todėl apie vainikus negalvojau. Šiandien mano katinas švenčia trečiąjį gimtadienį. Pas mus tortas ir žvakutės. O ryt - kitokia diena, kurią kiekvienas susikurs tokią, kokios labiausiai nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lim->0*: 29 gegužės 2017 - 12:24
San, tai ir sakau, kad sukaupiau buferi, kuris leidzia man atsisukt atgal.

Gal as nemokejau laiko planuot, nezinau, arba tiesiog visko per daug veziau -ir namai, ir vaikai, ir darbas. Gal dar kokia viduramzio krize?
As tai ir per pietus galejau būti namie, bet is galvos darbo ismest neisejo. Gal kad pabaigoje prasmes ir kurybos nebuvo.

Mes baigem siandien ketvirta klase. Ir pirma biggrin.gif . Sentimentai uzklupo, mergaites visai jau paneles, berniukai dar tokie ziopiukai, faina stebeti... Bet vis naujas etapas, rimta baigimo dokumenta (su antspaudais ir asmens kodais) gavom. Vaziuosim vakare kur i miesta atsvesti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 29 gegužės 2017 - 15:09
Man pervargimo sukeltas "viskas beprasmiska" priepuolis, tai i pokalbius del karjeros nesivelsiu, ypac kai nei karjeros, nei nekarjeros nera, bet bent 3 vaikai ir 12 kaciu yra gyvenime wub.gif darysiu kaciu gelbetojos karjera bigsmile.gif

Atsakyti
Mergiona, liko DVI dienos, kaip nors 😀😅
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 30, 06:10)
Mergiona, liko DVI dienos, kaip nors 😀😅


4 verysad.gif
Atsakyti
Veluma, lygini obuolius su bulvėm.

Tu daug laiko komandiruotėse praleidai. Tavo vyras nesėdėjo namie su vaikais ir neprižiūrėjo buities. Kas reiškia parleki iš darbo, buitį tvarkytis, vaikus pasiimti ir t.t.
Lim daug iš būties dalyku atkrenta ir kiek suprantu ji kas vakarą namie. Pataisyk, jei klystu.

Aš pvz irgi 17. Ar 17:30 gryztu. Bet man tai jau vėlu. Man per mažai laiko su vaiku. Tad irgi pamąstymuose. Dabar derybose dėl atlyginimo ir bonuso pakėlimo ir naujos mašinos, tada žiūrėsiu gal darbo diena trumpinti.
Kiekvienam poreikis su šeima būti skirtingas. Vienam užtenka 4val per diena, kitam ir 10val per mažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Romy: 30 gegužės 2017 - 10:29
Na kaip, mano vyras irgi labai daug visko daro. Bet man paciai per sunku jau, nusibodo.. Nors.. siandien is UK gavau uzklausa, kad mane rekomendavo Site Quality Head. Jei tik atsikraustyciau i UK smile.gif. Vat ir galvoju - ar ne prarastos progos? Bet tikiu, kad ju bus ir po 3 men, ir po 6 men, ir galu gale dar po 12. O per tiek laiko man jau turetu buti aisku, ar mes galime gyventi kitaip.

Siandien buvau susitikime, bandysim greiciausiai 2 EU projektus daryt, lesas isisavint, taip sakant smile.gif, man patinka, ganetinai manos sritis, popierizmas -bet su labiau apciuopiamu rezultatu. Ir visus imones balansus matysiu kaip ant delno -kas irgi pades suprasti situacija (griztam prie pirmos pastraipos).
Atsakyti
baisu, jau aštuonios, o aš dar vakarienės nebaigiau...
Atsakyti
Mano vyras irgi daro daug. Suruošia ryte i daržą, nuveža, parveža, perka maistą ir t.t.
Bet mano akimis vis tiek didelis skirtumas kai visa diena su vienas žmogus namie.

Veluma, tikiu, kad dar kiek laiko gausi pasiūlymus, bet kuo ilgiau nedirbsi savo srityje, tuo mažiau pasiūlymu.
Atsakyti