Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Mergiona, taip, tiesa. Todel korporatyvo svarstykliu puseje yra - kam as busiu reikalinga po keliu metu 😄😄.
Atsakyti
Veluma, man keistai nuskambėjo, kad "karjera" ir "egoistas, besirūpinantis savimi" yra priešingose pusėse unsure.gif

Ir pritariu Mergionai, po poros metų tau nebereikės vaikščioti į vaikų pasirodymus.
Bet nesutinku, kad bus tik "reikia pinigų ekskursijai". Manau, kad "būti šalia ir laikyti ranką ant pulso", reikės dar ilgai. Tik tiesiogine prasme reikės "nesipainioti akyse".
Atsakyti
San, gal neaiskiai parasiau. As visad buvau lojali, vis galvojau kad kompanijai but geriau. Ir ka turim siandien- auksto lygio pozicija, kompanijos pasitikejima ir tuo paciu... menkinima, nemokant uz tai. Tai galu gale, kodel as turiu dirbti jiems, atiduodama savo laika, energija, sveikata, kai tiek pat pinigu galiu turet krapstydama nosi namie.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 19, 12:20)
San, gal neaiskiai parasiau. As visad buvau lojali,  vis galvojau kad kompanijai but geriau. Ir ka turim siandien- auksto lygio pozicija, kompanijos pasitikejima ir tuo paciu... menkinima, nemokant uz tai. Tai galu gale, kodel as turiu dirbti jiems, atiduodama savo laika, energija, sveikata, kai tiek pat pinigu galiu turet krapstydama nosi namie.


Pabūsiu bjauri: o kam tau reik? Tu ką, nepragyveni iš to, ką gauni?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 19, 10:02)

greiciau suvokimas, kad nebenoriu taip gyvent, kad metai eina ir ka?? Kas is tos karjeros?


O tai jei karjeros nedarai, tai metai neina? Stovi vietoje ir laukia, kol tu apsispręsi, kuria kryptimi jums judėti? Tada visiškai suprantami tie svarstymai, galima metų metais rinktis biggrin.gif
Jau rašiau, tai iš karto atsiprašau už primygtinį nuomonės piršimą blush2.gif Tai tik darbas. Ne ant jo vieno gyvenimas laikosi. Ir nėra bet kuris apsisprendimas nekeičiamas nuosprendis visam likusiam gyvenimui. Suteik sau daugiau erdvės.

Drybsau terasoje. Po trijų dienų hiking'o trasose jaučiu nuovargį kiekvienoje kūno ląstelėje ir visišką atsipūtimą smegeninėje. Kalnai tiek išbalansavo vestibiuliarinę smegeninės dalį, kad visą naktį smiginėjau į bedugnes, net pabusdama nuo kritimo kartais.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 19, 11:20)
menkinima, nemokant uz tai


as suprantu ka norejai pasakyt, bet salyje kur zmones dirba uz tiek, uz kiek 99% dirba skamba keistai biggrin.gif

kaciukas priaugo 10gr wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 19 gegužės 2017 - 16:59
San, korporatyve jei amzinai nesieksi ir nelipsi, niekas taves nelaikys. Nera taip kad gali sedeti vienoje situacijoje n metu. Kas irgi sukelia itampa.

Bet. Viskas. Dabar jau tikrai. Birzelio 9 paskutine darbo diena. Laukia laisve papugoms! ir vyro islaikomos namu seimininkes statusas😄.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 19, 20:04)
San, korporatyve jei amzinai nesieksi ir nelipsi, niekas taves nelaikys. Nera taip kad gali sedeti vienoje situacijoje n metu. Kas irgi sukelia itampa.




Aš klausiau, ar tau babkių nepakanka? lotuliukas.gif
Atsakyti
kur, kada?

Labiausiai man patinka, kad pagal kompanijos komunikavimo taisykles sakysim kad iseinu del asmeniniu priezasciu. Nu taip, nes nenoriu pusvelciui dirbti, tai kaip ir asmenines mano bedos😄
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 19 gegužės 2017 - 19:50
Veluma, sveikinu su dvejoniu pabaiga 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 19, 18:04)

Bet. Viskas. Dabar jau tikrai. Birzelio 9 paskutine darbo diena. Laukia laisve papugoms! ir vyro islaikomos namu seimininkes statusas😄.


Et unsure.gif
Kitą vertus, kažkam labai pasiseks...
Atsakyti
Veluma, sveikinu, manau nesigailėsi. Šiaip tai matau tendenciją - apie 40-50 m amžiaus dažnai išeina iš samdomų vadovų postų, nes būna viskas pasiekta, toliau jau nebent tarptautinis vadovas, bet tokiame amžiuje komandiruočių nesinori ir paprastai būna išėjimas į laisvę. Nes būna sukaupta sumelė, užsuktas versliukas, o pailsėjus dar koks vienas kitas versliukas išeina. Žodžiu manau laukia naujas mėgavimosi gyvenimu etapas. 4u.gif
Atsakyti