Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(*Pabirutė* @ 2017 05 14, 11:52)
Halio wub.gif  Su kuo ir kur kalbejot? SM?


su viena is SM. Vakar privatus tusas buvo tongue.gif (jei saziningai tai man pagalbos vienos is musu reikejo)

Galima linksmesne tema? ax.gif as turiu 12 kaciu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 05 14, 14:41)
as turiu 12 kaciu  bigsmile.gif  biggrin.gif


visos už skalbiankės?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 05 14, 14:05)
visos už skalbiankės?


tipo Sriodingerio kates? Vienu metu yra ir nera? Uz skalbenkes viena, ji dalintis nesutinka ax.gif nors sianakt pagalvojau kad stogas isvaziavo su katem, einu i virtuve, sedi- dvi mano ir dar viena blink.gif patriniau akis- sedi blink.gif tik tada supratau cia ta uzskalbenkine, pasirodo nakti iseina bigsmile.gif Kitos 9 nano-kates, tiksliau viena normali, ir 8 nano ax.gif Namai lazaretas- svirkstai, adatos, lasai, antibai, misiniai, konservai dezem, dezinfekcijos priemones pramoniniais kiekiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 14 gegužės 2017 - 14:12
QUOTE(Mergiona @ 2017 05 14, 14:41)
Galima linksmesne tema?  ax.gif as turiu 12 kaciu  bigsmile.gif  biggrin.gif


Tau už tai 12 balionų: bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mes va su dukra ką tik savo dvi išmaudėme, dabar katės balkone kuria prieš mus sąmokslo teorijas, o mes aišku apdraskytos ir apkandžiotos biggrin.gif
Atsakyti
Nagi sveikos 4u.gif
Mergiona tu su katem is proto eini, o as su vistom. Buvom mugej, nupirkom gaidi ir 2 visteles Sussex veisles, labai jau jie grazus man smile.gif Tai turim dabar 15 galvu isviso, grazu ziureti koks margumynas vaiksto.

Kaimo gyvenimas vis dar ziauriai patinka man, oras neblogas, nulijo truputi, nuplove zemele ir zole, saulute sviecia toliau, pauksciukai ciulba, vos ne rojuj jauciuosi esanti. Labai noriu alyvos kruma pasisodinti prie namo, bet anksti dar, statybos numarins ji, tai reikia laukti, kol viskas bus baigta. Iki atostogu liko 7 savaites, jau laukiu, noriu nieko neveikti.
Mamai des sirdies stimuliatoriu geguzes paskutine diena, labai bijo ji, ji visada visko bijo. Aiskinu, kad paskui bus geriau, o ji sako, kas cia zino kaip bus, o ir teisingai, visko gali buti. Tikekimes geriausio ir, kad likusius savo metus nugyvens moteryte be dideliu negalavimu.

Eurovizijos neziurejau, siandien paziurejau portugalo daina ir lietuviu pasirodyma. Portugalas labai patiko, lietuviu nepatiko daina, bet patiko pati sou ideja, grazi mergaite su raudona suknele, kazkas uzkabino, bet kaip mano vienas pazystamas sake, jei ji butu tylejusi, galima butu isimyleti. Net nesupratau kokia kalba daina buvo.

Atsakyti
Mergiona biggrin.gif o kas yra nano katė?

Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 05 14, 18:05)
Mergiona  biggrin.gif o kas yra nano katė?


nu, eeee, tokia maza, beveik nematoma ax.gif kai atveziau nuo 136 iki 175 gr buvo ax.gif dbr jau sviesto pakeli pralenkem, storiausia 276 sveria, maziausia 229.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 14 gegužės 2017 - 18:34
mergiona, tai pas tave neisnesiotuku kaciu ligonine?

mes Birstone buvom ir pakeliui dar keleta lankytinu vietu tokiu kaip velnio duobe apziurejom.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 05 14, 17:33)
nu, eeee, tokia maza, beveik nematoma  ax.gif kai atveziau nuo 136 iki 175 gr buvo  ax.gif dbr jau sviesto pakeli pralenkem, storiausia 276 sveria, maziausia 229.



Oi, kokie pupuliukai wub.gif smagumėlis tokie spirgai.




Aš visą savaitgalį nuo peršalimo vadovausi. Pagaliau balsą atgavau, bet va treniruotę praleidau... nu dar gyvenimo prasmės ieškojau.


Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 14, 18:43)
mergiona, tai pas tave neisnesiotuku kaciu ligonine?


biggrin.gif pas mane gyva pamoka mergoms- jei net ir neplanuoji aukstaji stot iki 10 turi ismoks skaiciot. Gyveno karta kate, pasigimde sau 4 kaciukus, ir nepatiko kaciukai seimininkams- atidave ja Lesej. Sedi kate narve, niekam netrugdo, po sunkios daugiavaikes mamos nakties prisnudo- bac o kaciuku jau 8 blink.gif na bet su matematika prasta, guztelejo kate peciais ir grebesi maitint. Tos 4 policija i Lese atveze, kazkoks diedas tvenkinyje skandint bande. Va taip jie ir gyvena biggrin.gif Sunku vienai su tiek vaiku- pieno truksta, islaizyt visu neseja, dviem akys supuliavo ir tenka man jai padet maitint. Bet siaip su kate daug lengviau, nebuciau as susitvarkius viena. Mes komanda su Kate wub.gif (as ja Kate [keit] Gosselin pavadinau, moters su 8 vaikais garbei, ji svajojo turet viena vaika, nes is daugiavaikes seimos, ir duot jam visa demesi, o gime jau dvinukai ir seserinukai...). Du kaciukai Mazylis ir Karlsonas- maziausi, akys puliuoja Piatnashkei ir Pankei, o kiti dar bevardziai.
Atsakyti
Mergiona😄😄. Kaimynai nepyksta? kaip su kvapu namie su tiek gyvunu?

As sergu, persalau stipriai. Nosis, gerkle, galva... O treciad skrydis, tiksliau, visi 4 per viena diena. Cia matyt po 2 val Maskvoje nesildomame taxi auto sningant.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 05 15, 05:13)
Mergiona😄😄. Kaimynai nepyksta? kaip su kvapu namie su tiek gyvunu?

As sergu, persalau stipriai. Nosis, gerkle, galva... O treciad skrydis, tiksliau, visi 4 per viena diena. Cia matyt po 2 val Maskvoje nesildomame taxi auto sningant.



Nuo nano kaciu kvapo netureru buti... nu ir siaip jei dezutes priziuretos....

Oi sveik 4u.gif

Atsakyti