Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Veluma @ 2017 05 07, 21:14)
Kazin, kaip San?


buklė stabili tam tikra prasme huh.gif
Atsakyti
Su švente visas 4u.gif

Buvau atitrūkus, bet dabar paskaičiau, kuo gyventat. Aš pati darbiniuose/šeimyniniuose reikaluose paskendus.

JusDi, mano mama irgi jau seniai su stimuliatorium.

Vėluma, sėkmės tą svarbią savaitę.
Atsakyti
Labuka 4u.gif

QUOTE(milaaaa @ 2017 05 07, 17:49)
tai kodel nekokios, jei ides eks?
procedura nesudetinga, uztrunka iki valandos. parasyk man az pries kuri laika pries gulant i ligonine(jeigu vln) 4u.gif pagrindinis reikalas, kad ta darytu profesorius, lai pasipraso tik pas ji, jis labai geras zmogas, niekam neatsako biggrin.gif
aha, tikrai apsaugo biggrin.gif taip apsaugo, kad kai kurios greituskes atveza pravesusius su veikianciu stimuliatorium, taip ir nesuprate ka atveze...


Aciu tau Milaaa, bet ji jau sirdies operacija daresi Kaune ir dabar paskutinius 2 metus Kaune gydosi, tai ir stimuliatoriu ten des. beda kita, ji sako, ai nesidesiu, kam cia man reikia, etc., vienu zodziu, demesio trukumas, senatvine demensija progresuoja, atrodo ji dar neblogai, o vejai galvoj, sneka bele ka. pas mane nenori, viena gyventi nenori, svetimu zmoniu namie nenori, nori, kad as buciau su ja visada salia, o as noriu savo gyvenima gyventi, tai ir tasomes taip.
Aha dukros uosvis irgi su stimuliatorium buvo, pakilo nuo sofos ir sukniubo, viskas, tiesa stimuliatorius toliau veike. jau nieks cia stebuklu nebepadarys, viena diena ir mums ateis tai.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 05 07, 09:25)
O kur Denaxo keliones aprasytos? As irgi noriu  ax.gif


Milaaa jau parašė kur biggrin.gif Ten kažkiek reportažų būna, kartais su foto, o kartais ir be foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2017 05 08, 14:30)
Milaaa jau parašė kur biggrin.gif Ten kažkiek reportažų būna, kartais su foto, o kartais ir be foto smile.gif

Denaxa, parašyk ir čia! Labai idomu!
Nauju į FB nepriima.
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2017 05 08, 16:15)
Denaxa, parašyk ir čia! Labai idomu!
Nauju į FB nepriima.


Kaip nepriima??? O taip gali būti??? Aš ten ant smūgio įspūdžius rašinėjau per visus du mėnesius retkarčiais, su fotkėm, tai nelabai išeina, neprisiminsiu visko, o ir emocijos tos nebėra. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2017 05 08, 17:15)
Denaxa, parašyk ir čia! Labai idomu!
Nauju į FB nepriima.


Aha, įdomu bigsmile.gif
O į FB - nu kaip čia dabar taip prašytis. Dar gi reikia pūdą druskos kartu suvalgyt biggrin.gif
Atsakyti
Face control reikia praeit biggrin.gif
Atsakyti
Na, įsigysiu kaip nors gal geresnį telefoną, tai iš kitos kadencijos ir čia gal išeis įdėti ką nors ar bent parašyti smile.gif Greit išdumsiu jau vėl smile.gif Aš juk kol sėdžiu namie- nieko man nemoka, + dar ir draudimo sveikatos nėra už šitą laiką, nes nemokamos atostogos forminamos. Tai geriau namie būti trumpiau smile.gif
Atsakyti
nera tokio dalyko kaip neapmokamos atostogos pagal istatyma, tiksliau yra, bet mazai kam duoda net jei nori, tau tikrai nepriklauso ir "formint" negali. Nebent prastovas unsure.gif bet uz prastovas lyg draudimai galioja unsure.gif jei dar liko dar ta prastovu savoka unsure.gif bet del neapmokamu tikrai zinau.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 05 08, 23:50)
nera tokio dalyko kaip neapmokamos atostogos pagal istatyma, tiksliau yra, bet mazai kam duoda net jei nori, tau tikrai nepriklauso ir "formint" negali. Nebent prastovas  unsure.gif bet uz prastovas lyg draudimai galioja  unsure.gif jei dar liko dar ta prastovu savoka  unsure.gif bet del neapmokamu tikrai zinau.


Tu toli nuo realybės smile.gif LT Transporto firmose beveik visur taip, kol sėdi namie- pinigų tau nemoka, darbdavys įmokų už tave irgi nemoka ir turi nedraudiminį laikotarpį. Kaip jie apeina įstatymus- neklausk, nežinau. Transporte yra labai daug negerų dalykų, darbinantis pasirašai krūvą visokių popierių (aš viską skaičiau, už ką rašausi), kur realiai nėra taip. Pvz., dar važiuodami į Fr, mes vežamės popierius, kur yra įvardytas mūsų valandinis atlygis, kad tikrai tiek gaunam, kiek mokėti reikalauja prancūzai jų teritorijoje dirbant, tai ten kažkas iš fantastikos srities, tik pasvajoti gali apie ten įvardytą sumą... biggrin.gif Na, čia transportas... gali tik tikėtis, kad kada viskas keisis geryn. Bet dabar yra kaip yra.
Atsakyti
Denaxa, o kaip ir is ko tu gyvensi? Nera kokios atsakomybes, kai taip darbdavi dangstai?

As nuo birzelio 1-os iseinu is korporatyvo. Vasara pailsesiu, vyrui padesiu, o iki rudens manau paaiskes kas ir kaip, ar mes galim dirnti kartu, kaip viskas atrodo. Ir tada spresiu, ka daryti.
Atsakyti