Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

o visa tai i darbo patirti neieina? Jei sekmingai dirbai kazkur tai visa ta "bendraut ir ko" moki. Na tai ir sakau- jei yra sekmingos darbo patirties tai ko dar reikia? (na, diplomo formalaus neretai)
Atsakyti
Dėl padlaižiavimo nesijuokit, nu rimtai matau aplinkoj kad taip karjera daroma. O politikoj tai išvis.

Atmenu dar studentą - baisiai vidutinių gabumų, bet visad su kostiumuku ir gerom mirksinčiom akytėm paslauguolis mandaguolis. Oi per dantį traukdavom. Ir ką jūs manot - administracijos direktorius. Nes turi išvaizdą, nes visad po ranka ir patogus, lankstysis iki žemės, sakys gražias frazes. Kiti sako, kad dar gėjiška lova padėjo susukt tokią karjerą. Nesigilinsiu. Ir toliau visi per dantį jį traukia, o tas sau daro sprendimus, dažnai durnus, bet baisiai mandagiai ir kam reikia įtikdamas atkatus parūpindamas... žodžiu saldus berniukas. Galiu nevirškint jo, bet jis yra, sistema tokius mėgsta ir ką, sėdi ir sėdės poste. Jei ne šiame tai panašiame. Gi bus su tookia darbo patirtim.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 04 30, 19:09)
Ui, as Eufemija pacituot norejau del padlaiziavimo, kazkaip nesigavo. Bet pilnai pritariu Lim mintim, kad reik labai daug....ir kad to turet, reikia papildomai dirbt su savim.
Papildyta:
Lim, pasidalink kaip tau naujam darbe? laiko net sportui nelieka?


Labai gerai. Gavau daugiau, nei tikejausi - role isivaizdavau daug siauriau. Nei minutes nesudvejojau, ar gerai nusprendziau. Sefas superinis - kol kas nepaliauja stebines savo palaikymu. Zinok ant sparnu. Manau sitas darbas jau dave man labai daug ir dar duos. Piesiu sviesiom spalvom. Manau max per 3 metus busiu pasiruosus naujam lygiui.

Laiko sportui tai ir lieka ir ne. Nepersidirbu. Griztu namo 5 val, bet keliuosi 5 ryte, total 2 valandas vairuoju ir jau i sporto sale nenoriu - dar ir su vaikais norisi pabut, nes 9 jau kraustausi lovon. Tai sportuoju kazkiek namie siokiadieniais, minimum bent jau 20 minuciu raumenis pratampau ir karta per savaite sporto klube su treneriu. Na ir kainuoja sitas malonumas nemazai, tai nelabai pasiruosus daugiau taskytis.

QUOTE(Mergiona @ 2017 04 30, 19:28)
o visa tai i darbo patirti neieina? Jei sekmingai dirbai kazkur tai visa ta "bendraut ir ko" moki. Na tai ir sakau- jei yra sekmingos darbo patirties tai ko dar reikia? (na, diplomo formalaus neretai)


Kodėl jei dirbai, tai sėkmingai? Būna ir nesėkmingai, ir iš bėdos. Dažnai esamos patirties užtenka tam lygiui, kuriame esi duotuoju momentu... nors kartais kai pakalbi su kai kuriais - pasidaro aišku, kad nors ir genijai, bet strigs ilgam...


Ziuriu pavariau miksa - ir su lt raidem, ir be... tingiu taisyt - is telefono ilgai labai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lim->0*: 30 balandžio 2017 - 20:57
QUOTE(*lim->0* @ 2017 04 30, 20:52)
nors kartais kai pakalbi su kai kuriais - pasidaro aišku, kad nors ir genijai, bet strigs ilgam...


o jie butent strigs ar tiesiog pasieke ko norejo?
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 04 30, 19:56)
o jie butent strigs ar tiesiog pasieke ko norejo?


Sprendziant is ambiciju, pirmas variantas...
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 04 30, 22:08)
Sprendziant is ambiciju, pirmas variantas...

Tai gal visgi iq trūkumas yra pas tokį asmenį smile.gif Pilnai pritariu, kad iq matuojami gebėjimai suvokti, analizuoti, apibendrinti, žodžiu, mąstyti negarantuoja to vadinamo eq. Bet jei iq aukštas, tai paanalizuoti, kas tas eq ir įvertinti koks jis pas tave yra ir ką su tiek gali pasiekti, proto turėtų pakakti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pagyvenus: 30 balandžio 2017 - 21:53
QUOTE(pagyvenus @ 2017 04 30, 20:50)
Tai gal visgi iq trūkumas yra pas tokį asmenį smile.gif  Pilnai pritariu, kad iq matuojami gebėjimai suvokti, analizuoti, apibendrinti, žodžiu, mąstyti negarantuoja to vadinamo eq. Bet jei iq aukštas, tai paanalizuoti, kas tas eq ir įvertinti koks jis pas tave yra ir ką su tiek gali pasiekti,  proto turėtų pakakti.



Kai esi durnas, tai kaip mires... pats nesupranti, tik kitiems sunku.... biggrin.gif

O jei rimtai, tai apie tai jau diskutavo cia biski anksciau, tingiu citatas rankiot - apie antisocialius genijus. Matyt aukstas iq negarantuoja, kad susivoks tose srityse, su kuriomis iq nesisieja
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 04 30, 22:57)
Kai esi durnas, tai kaip mires... pats nesupranti, tik kitiems sunku....  biggrin.gif 

O jei rimtai, tai apie tai jau diskutavo cia biski anksciau, tingiu citatas rankiot - apie antisocialius  genijus. Matyt aukstas iq negarantuoja, kad susivoks tose srityse, su kuriomis iq nesisieja

Bent jau man atrodo, kad antisocialių genijų tragedija ir yra tame, kad jie labai gerai suvokia savo negebėjimą pritapti, tik nieko su tuo negali padaryti, nes eq kai kur matyt žemiau būtino minimumo.
Bet jei bent būtiną eq minimumą gamta įdėjo, tai yra nuo ko pradėti ir ką tobulinti. Turiu namuos pora knygų apie emocinį intelektą. Kadangi tiek iš mano, tiek iš MB pusės giminė nėra juo apdovanoti, tai tenka mokintis gyventi su tuo, kiek gavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 04 30, 08:59)
Iš šitų aš vis tik rinkčiausi Rasą, nors tolokai nuo namų. Hedonistams ten aplinka palanki.

O mamytė negali nieko nesakius dukrai tiesiog nunešti priėmimo popierius į kelias mokyklas? Juk vaiko parašo nereikia, pareiškimus rašo tėvai. Tai paskui per atostogas nereikės lakstyti, tiesiog galima bus telefonu paskambint į kitas ir pasakyt kad nebeateisime. O dukra turės iš ko rinktis.


Pažiūrėjau prašymo formą Rasos - ten vaiko telefoną ir el. paštą reikia nurodyti. Todėl dukrą bent jau informuoti reikės, kad skambučio atveju nebūtų staigmenos.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 04 30, 22:38)
Pažiūrėjau prašymo formą Rasos - ten vaiko telefoną ir el. paštą reikia nurodyti. Todėl dukrą bent  jau informuoti reikės, kad skambučio atveju nebūtų staigmenos.


as zaviosi tavo pagarba vaiko asmeninei erdvei, tt, bet na... kas trugdo nurodyti klaidinga? ax.gif Lb pritariu Eufemijos pasiulymui- uzregistruot paciai, o isbraukt visad spesi.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 04 30, 20:20)
siltnami susodinau.

Net atsiverčisu prognozę Vilniui. blink.gif Ale gi pas jus šilčiau. Kaunui naktį numato minusą, tai pagailėjau augaliukų.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 04 30, 23:45)
as zaviosi tavo pagarba vaiko asmeninei erdvei, tt, bet na... kas trugdo nurodyti klaidinga?  ax.gif Lb pritariu Eufemijos pasiulymui- uzregistruot paciai, o isbraukt visad spesi.

Geriau jau susitarsiu. Blogiausiu atveju vienašališkai informuosiu, kad taip padarysiu ir paaiškinsiu kodėl. Dukrai ir taip nelengva. Jai atėjimas į dvi iš trijų mokyklų susijęs su nemalonia patirtimi. Kam dar didinti vaikui stresą ir nesaugumą darant kažką be jos žinios.
Papildyta:
Internetas yra blogis. Pamačiau kiek laiko blink.gif , o atrodo tik minutėlę peržvelgsiu tą, dar tą...
Viskas - naršysiu darbe, tai bent šefas laiku sustabdys, arba darbas baigsis biggrin.gif Labanakt.
Atsakyti