Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(Veluma @ 2017 02 21, 18:45)
milaaa, as nenoriu i Turkija. Bent dabar. Noriu pamatyt kazka.  Bet turint 3 kvykiancius bagazo vienetus kuriems reik kalneliu ir 1,20 baseino nardymui dar, yra ka veikt islaviruot.
Laukiu kol vyras surasys man atstumus km tarp miesteliu, kad galeciau orientuotis. Kadangi mes 3 sav turesim, galvoju viena kempinge su baseinais ir t.t., kad ir grangiau, tokias tingesnes atostogas ir kita savaite koki butuka salia juros, bet su daugiau vazinejimo. Tik nezinau tiksliai dar, noriu i pietine puse, bet kazin ar iki Dubrovjiko pavyks, kolkas zemelapiu nuvaziavau iki salu, hrv ar kokia ten. Milaaa, kur jus bazavotes?


prie splito, uz 20km 4u.gif dzeriovnej biggrin.gif zmoniu nebuvo daug.
pries tai buvom makarskoj, tai ten pliaze kilimelis, prie kilimelio, jei atsilaisvins 50cm, kas nors butinai pasities savo kilimeli.
Veluma, ten jura tokia, kad tikrai nereik baseino 4u.gif vaikams ideali. makarskoj pliaze buvo visokiu atrakciju- pripuciama ciuozykle-lipykle- kopykle- sokinejimo vieta, jame vaikai visa diena duodavosi(papildomai kainuoja), pilna vandens dviraciu, juose yra kalniukas nuciuozimui. ten pilna visokiu pramogu. salia pliazo kepyklele, labai skanios picines bulkutes buvo. tai cia makarskoj.
beje, nepamirsk isigyti vandens batu, jie kr butini 4u.gif
mums renkantis namus buvo svarbu terasa, labai norejom, kad butu zidinys lauke kepsniams, kasdien kepem zuvi ir krevetes, kuriuos ryte turgely nusipirkdavom. turgelyje sviezi vaisiai, darzoves. vietinis kietas suris(a'la parmezanas) ir vyt kumpis(kaip parmos), skanus vynas.
Atsakyti
Jau noriu😀😀, kazkur aplink ten ir ziurineju po biski.
Keista skambuti is boses tik ka apturejau. Nu tik susvaigstu, tuoj pokyciai. Ar tik nebus angelas ar velnias kur man ir mano boses bosui ant peties tupi tas pats ir pletkus skleidzia? Sako, svieciasi man dar giliau iklimpt su europine pozicija.
O taip gan sekmingai siandien siltnamiu reklama dariau.
Atsakyti
as cia atstumus ziuriu- lb patogu, ir keliones laika apskaicioja gan tiksliai, nes kartais atstumai mazai ka reiskia... kokioje Lenkijoje ar Rumunijoje 60km/val vilkiesi (jei ne greitkeliu), o Vengrija vos ne visa 110-120km/val pravarai.

http://www.zemelapis.lt/atstumai
Atsakyti
Labas smile.gif
kazkaip uzsiknisus, nors kart nuo karto paskaitau, bet rasyt ner kada.
Kaip pavydu del Kroatiju ir visu kitu egzotiku.

niekaip nepriprantu, kad tu puslapiu simtai dabar, negalima atsekt nuo kur neskaityta unsure.gif
Atsakyti
Eisit į knygų mugę? Gal ryt kur susimojuosim. Biudžetui tik nemenkas smūgis bus.
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 02 22, 21:43)
Eisit į knygų mugę? Gal ryt kur susimojuosim. Biudžetui tik nemenkas smūgis bus.


as tai neinu i tokius renginius, pigiau internetu nusiperku, nei bilietas kainuoja, nei laika sugaisti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 02 22, 21:43)
Eisit į knygų mugę? Gal ryt kur susimojuosim. Biudžetui tik nemenkas smūgis bus.

vaikai eis - bilietus kad butu pigiau internetu nupirkau.
Itariu paskui bus prasymas kisenpinigius ismoketi anksciau
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2017 02 21, 13:58)
pirma darbine kelione? Kurgi cia?



taip biggrin.gif Kovo 3 i6va=iuoju, nuo kur tiksliai prad4sim- ne=inau, bet kad per kelias 6alis teks maltis- faktas smile.gif
Kazkodel lt kalba kazkur nuo kompo dingo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2017 02 22, 22:47)
taip biggrin.gif  Kovo 3 i6va=iuoju, nuo kur tiksliai prad4sim- ne=inau, bet kad per kelias 6alis teks maltis- faktas smile.gif
Kazkodel lt kalba kazkur nuo kompo dingo... verysad.gif


tai susigrazink, ten apacioj desinej yra zenkliukas, dabar pas tave en, tai ant jo spausk ir pakeisk i lt 4u.gif
Atsakyti
i dingusios lt kalbos tema:

Дево4ки, сразу просу прощения - 3 клависи на компе не работают заменяю другими буквами (sh - с, zh - х и ch - 4, извините, 4то так), , смысл хе от этого не меняется. Мне сро4но нухна помощь и поддерхка - хухе я в хизни себя не 4увствовала. Не верю, 4то произосло.
Меня только 4то ударил мух - сильно, наотмась, отлетела и сарахнулась о компьютерный стол, комп вдребезги и сиска на полголовы ухе. Не могу осознать.
История банальная, похохе. Мух - красивый мух4ина, интересный, сирокая дуса, добродусный, заботливый. Все хоросо, кроме одного - бывсая хена, су4ка и слюха. Всю хизнь слялась с мухиками, изменяла, разослись сесть лет назад. А как только мы похенились, на4ался космар - звонит, писет, как обы4но бывает. Я ни о 4ем не думала, доверяла. Он всегда говорил - ты сикарная хенщина! лу4сая! Последние полгода заметила перемены. Он работу потерял и только сабасит на масине по но4ам. Раньсе бы свободное время днем насел куда использовать - или поспал бы , или для семьи. А тут заметила, 4то невыспавсийся постоянно, ни суток, ни ласки, ни внимания. Ответ у него - устал, сама понимаесь. В4ера уехал, как обы4но, звонит моя лу4сая подруга - видела его с бывсей днем, сидела паро4ка в обнимку на бульваре, сусукались, септал 4то-то нехно на уско ей. Присел утром, я и не удерхалась. Понесло меня, соседи такого сума и не слысали, наверное, раньсе. В итоге - ударил. Усел сей4ас. А я в соке, страсно и больно. Уйти? хдать его? мол4ать? разговаривать? прощать? 4то мне делать? руки трясутся..
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2017 02 22, 23:47)
taip biggrin.gif  Kovo 3 i6va=iuoju, nuo kur tiksliai prad4sim- ne=inau, bet kad per kelias 6alis teks maltis- faktas smile.gif
Kazkodel lt kalba kazkur nuo kompo dingo... verysad.gif

Jei nepasikeičia taip, kaip sakė milaaa, reik per START >Contol panel ir bus region and language, surast keyboard ir pridėt LT.
O kas keliaus kartu? Čia ta apmokymų kelionė, o paskui jau teks vienai važiuot?

Mergiona smile.gif

Labas vakaras .
Atsakyti
arba spausti shift alt biggrin.gif
Atsakyti