Nauji odiniai itališki Lilimill bateliai iš yoox. Dydis 37. Vidpadis 23,5 cm. Kulnelio aukštis 5,5 cm. Bato išorė ir vidus pilnai iš natūralios odos, padas ir kulnas iš gumos. Su dėžute. Kaina 32 .
Ženkliai pigiau parduodu nei pati mokėjau basutes, galite drąsiai siūlyti kainą basutėms
Parduodu naujas odines Jcrew evie midheel basutes dyd. usa8 atitinka 38 eur. 24,5-25 cm. Mokėta 89,99-30 off nuolaida. Spalva - copper. Kulniuko aukštis 3 cm. Made in Italy. Parduodu dėl to, kad turiu nelabai gražią pėdą, deformuotus kauliukus, todėl nelabai gražiai žiūrisi tos basutės ant mano pėdos. Tenka parduoti visas basutes ir balerinas Kulniuko aukštis labai geras, tokio kokio norėjau. Kaina tiek kiek man gavosi 77 75 73 69 eur.
j.crew basutes
siunčiu
Parduodu naujas odines Jcrew evie midheel basutes dyd. usa8 atitinka 38 eur. 24,5-25 cm. Mokėta 89,99-30 off nuolaida. Spalva - copper. Kulniuko aukštis 3 cm. Made in Italy. Parduodu dėl to, kad turiu nelabai gražią pėdą, deformuotus kauliukus, todėl nelabai gražiai žiūrisi tos basutės ant mano pėdos. Tenka parduoti visas basutes ir balerinas Kulniuko aukštis labai geras, tokio kokio norėjau. Kaina tiek kiek man gavosi 77 75 73 69 eur.
j.crew basutes
siunčiu
MAZINU DAR KAINELES
Parduodu Tommy Hilfiger basutes (dirbtines odos). Dydis USA 8. Vidpadis apie 25cm (matuojant nuo iki). Atitinka 38-39 dydi Kaina 41 euras DABAR TIK 32 EU
[/quote]