Parduodu Tommy Hilfiger babette quilted waterproof boot, 8M dydis.
Be etikeciu, nes nuemiau, planuodama aveti. Pavaikscioti tik po namus, be jokiu devejimo zymiu ( man per mazi ).
Tinka 25 cm. pedai.
Vilnius.
Kaina 40 eur.
Daugiau prekiu CIA
-----------------------
Naturalios odos, nauji, Bcbg Max Azria. Dydis 37, tinkami platesnei pedai arba pedai auksta keltimi. 55eu.
-----------------------
Nauji Laura Bellariva Naturalios odos (virsus, vidus ir padas) pinti ilgaauliai pavasariui-rudeniui, aulas platesnis ir ilgesnis (man per ilgas), labai kokybiski. 37 dydis, 70 eu.
,,
,,
-----------------------
Papildyta:
Vic Matie nauji bateliai, italiski, naturalios odos. 36 dydis. Kojytei 23cm. 29eu.
,,
,,
-----------------------
36 dydzio, italiski ranku darbo YIN batukai, virsus tamsiai melyna versta oda, vidus naturali oda, padas kombinuotas - naturali oda + kita.
Platformyte 1cm, kulnas 10 cm.
Bandyta pavaiksciota po namus. Mazas defektukas - ant kulno, todel kaina tik 20eu.
-----------------------
Daugiau prekiu CIA
-----------------------
Naturalios odos, nauji, Bcbg Max Azria. Dydis 37, tinkami platesnei pedai arba pedai auksta keltimi. 55eu.
-----------------------
Nauji Laura Bellariva Naturalios odos (virsus, vidus ir padas) pinti ilgaauliai pavasariui-rudeniui, aulas platesnis ir ilgesnis (man per ilgas), labai kokybiski. 37 dydis, 70 eu.
,,
,,
-----------------------
Papildyta:
Vic Matie nauji bateliai, italiski, naturalios odos. 36 dydis. Kojytei 23cm. 29eu.
,,
,,
-----------------------
36 dydzio, italiski ranku darbo YIN batukai, virsus tamsiai melyna versta oda, vidus naturali oda, padas kombinuotas - naturali oda + kita.
Platformyte 1cm, kulnas 10 cm.
Bandyta pavaiksciota po namus. Mazas defektukas - ant kulno, todel kaina tik 20eu.
-----------------------
Daugiau prekiu CIA
ALTIEBASSI firmos itališki odiniai madingi loafteriai.
Visai nauji ,ką tik parsiųsti iš JAV YOXX parduotuvės
Pirkti čia :
http://www.yoox.com/...s...&sizeName=6
Blizganti oda švelniai auksinio atspalvio.
36 dydis ,atitinka.
Siauresnei kojai.
Ir kasdienai ,ir pasipuošti.
http://www.yoox.com/...s...&sizeName=6
45 eurai
Labai gaila, bet vis tik perleidžiu PIAMPIANI gražuolius bačiukus užsidėjau tik kartelį labai trumpam, tik iki mašinos nuėjau ir grįžau persiauti, tinkami labiau vidutinio pločio arba siaurai pėdutei
Pilnai odiniai, ant kojytės labai dailiai atrodo
6 dydis, atitinka musu 36
60 Eur
Ukmergė
Pilnai odiniai, ant kojytės labai dailiai atrodo
6 dydis, atitinka musu 36
60 Eur
Ukmergė
SAVAITGALIO KAINA 97 EUR.
Parduodu naujus, odinius, labai aukštos kokybės VIC MATIE oxfordukus dyd. 38 eur. atitinka eur. 38,5- 39 eur. pėdai 25-25,5 cm. Man laisvoki, neužpildo priekinės dalies, didoki, man su 38 eur. 24,5 cm. todėl tenka parduoti. Šiemet ypač madoje blizgios detalės madoje must-have. Padas, kaip gražiai apšlifuotas . Gaila,net parduoti. Jie tiks tiek siauresniai, tiek platesniai pėdutei, nes oda ypač minkšta ir su raištukais galima pasireguliuoti, pagal savo pėdą. Čia ant mano plačios pėdos, labai gražiai apglunda, tik gaila, kad man per ilgi, reiktų 37,5 eur. Tokius dolitoje ir perku itališkus, šitie siųsti ir nebebuvo 37,5eur. ėmiau 38 eur.Jų reali kaina 298 dol. Pirkti su nuolaida 131 dol. Gavosi 154,47 eur. Parduodu pigiau, kaina 119 109 97 eur.
pirkti čia yoox.com
[/URL
paduko apdaila stebina aukšta batų kokybe vic matie
siunčiu
Parduodu naujus, odinius, labai aukštos kokybės VIC MATIE oxfordukus dyd. 38 eur. atitinka eur. 38,5- 39 eur. pėdai 25-25,5 cm. Man laisvoki, neužpildo priekinės dalies, didoki, man su 38 eur. 24,5 cm. todėl tenka parduoti. Šiemet ypač madoje blizgios detalės madoje must-have. Padas, kaip gražiai apšlifuotas . Gaila,net parduoti. Jie tiks tiek siauresniai, tiek platesniai pėdutei, nes oda ypač minkšta ir su raištukais galima pasireguliuoti, pagal savo pėdą. Čia ant mano plačios pėdos, labai gražiai apglunda, tik gaila, kad man per ilgi, reiktų 37,5 eur. Tokius dolitoje ir perku itališkus, šitie siųsti ir nebebuvo 37,5eur. ėmiau 38 eur.Jų reali kaina 298 dol. Pirkti su nuolaida 131 dol. Gavosi 154,47 eur. Parduodu pigiau, kaina 119 109 97 eur.
pirkti čia yoox.com
[/URL
paduko apdaila stebina aukšta batų kokybe vic matie
siunčiu
Parduodu pirktus batus iš www.yoox.com , nepataikiau su dydžiu. Pirkau 40dydį, o čia koks 38,5-39 viduje24,2cm. Oda tikra, ne kieta, platforma ties kulnu 4cm, pradžioje 2,5cm. Kaina: 65eu
[attachment=241623:batai1.jpg]
nauji "Timberland" , parsisiusti is JAV
dydis usa9/eur40
vidpadis 26.5cm
https://www.vinted.l...erland-baciukai
dydis usa9/eur40
vidpadis 26.5cm
https://www.vinted.l...erland-baciukai