Le coq sportif Courteline laisvalaikio bateliai, dydis eu40, vidpadis - 26 cm. Gražiai atrodo, padukas paminkštintas, turėtų būti labai patogūs Kaina - 35 eur.
Daugiau rūbų - mano spintos temoje (žiūrėti paskutines žinutes)
Nauji, odiniai Converse 8.5 (US) dydis , bet didinti. Nurodyta - vidpadis 25,5 cm, 40 europinis dydis.
39 eur
http://www.6pm.com/p...59/color/552963
39 eur
http://www.6pm.com/p...59/color/552963
Parduodu praktiskai naujus batus GINO ROSSI ,usidejau tik 1 karto,smukcioja jie man, per dideli man .Pilnai odiniai, tiek vidui, tiek virsus, labai patogus, nesijaucia, kad aukstas kulnas, su platformyte.Ant bato parasyta 39.5d,bet jie didinti .
Tiks nesiojancioms 40-40.5 dydi, pedai 26.5-27cm.(mano peda 26cm, man didoki) mokejau su nuolaida 67eu(50procentu nuolaida, turiu ceki)parduodu uz 49eu
grynai odiniai.
Nauji New Balance 620 kedukai, 8US dydis, vidpadis 25cm, atitinka 38,5-39EU. Natūrali zomša ir tekstilė, tamsiai žalia, kreminė, blyškiai rausva, oranžinė spalvos. Patogūs, lengvučiai, vasariški. Kaina 50.
nauji labai kokybiski vyriski Timberland odiniai aulinukai, 41 dydzio
kaina- tik 62 eur
Nauji, odiniai UGG aulinukai, su curly UGGpure vidpaduku, 39 europietisko dydzio
kaina - 94 eur
Full grain leather upper is water-resistant for any type of weather.
Zipper closure for easy on and off.
Breathable textile lining.
7mm curly UGGpure footbed lining wicks away moisture for all-day wear.
Lightly padded footbed for optimal comfort.
Steel shank for lateral support and stability.
Heel Height: 2 1⁄2 in
Nauji, odiniai, pirki oficialioje MK svetaineje- Michael Kors Sammy Platform Bootie - aulinukai , nepriekaistingos kokybes, tinka irprie kelniu, ir prie sijonu, ne ilgi, dengia tik kauliuka, 36.5 - 37 dydzio, juodos spalvytes su aukso spalvos uztrauktukais bei MK logotipu ant ju
vidpadis 24 cm
kaina - tik 134 eur
Nauji Ralph Lauren sneakeriai, 36,5-37 europietikso dydzio, vidpadukas 24 cm, orig kaina 45 eurai
kaina- tik 34 eur
Papildyta:
naujos , odines CUBANAS basutės , 7 USA, 37 europietisko dydzio , kainavusios 111 dol
Vidpadukas - 24 cm
kaina- tik 36 eur
Nauji, gaila per dideli Clarks vyriski , odiniai, labai patogus ir kokybiski batai
kaina - sia savaite tik 48 eur
vidpadis 27 cm
naujos , originalios Paris Hilton Liza basutės, roziniu isoriniu paduku su paris hilton uzrasu, grazios, efektingos, neliksite nepastebetos ;) ,kainavusios brangiai, 36 dydzio
kaina- 37 eur
vidpadis - 23 cm
kaina- tik 37 eur
Nauji Clarks odiniai bateliai ,patogiu, stabiliu kulniuku, labai minkštu vidpadžiu, 39 dydzio, madingos - burgundy spalvytės
kaina- 65 eur
vidpadukas - 25,5 cm
Heel measures approximately 3"
Platform measures approximately 0.5"
Classic round-toe pump with covered block heel and padded collar
Papildyta:
nauji , labai lengvi, minksti, lankstus, mot. New balance 750 begimo bateliai , 36-36,5 dydziui, ~ 23-23,5 cm pedai, orig kaina 75 dol
kaina- tik 53 eur
naujos George basutės 37 dydžio, vidpadis 23,5 cm
kaina - tik 22 eur
nauji odinaii Aerosoles bateliai patogiu, stabiliu kulniuku, 39 dydžio, nude spalvytes
( I-II nuotraukos)
kaina- tik 36 eur
Nauji odiniai batukai. 10 US dydis, atitinka 40.5-41 EU dydį. Batai labai gražūs ir patogūs. Kaina 50
eur, Vilnius
eur, Vilnius
Nauji Bulboxer firmos bateliai, dydis 39. Kaina 15 eur.
Nauji Diesel batai, tamsiai ruda spalva, zomsa, dydis 39, bet didinti (vidpadis 26cm), kaina 36 eur.
KG by Kurt Geiger 'Watson' batai, spalva juoda, odiniai, dydis 39, tiks ilgakojems, realiai atrodo ispudingai, kaina 38 eur.
Nauji Diesel batai, tamsiai ruda spalva, zomsa, dydis 39, bet didinti (vidpadis 26cm), kaina 36 eur.
KG by Kurt Geiger 'Watson' batai, spalva juoda, odiniai, dydis 39, tiks ilgakojems, realiai atrodo ispudingai, kaina 38 eur.
Labai gražūs nauji Ras batai iš Yoox, spalva juoda, dydis 10, kaina 106 eur.