Nauji, odiniai 38 dydžio Ecco aimee batai, vidpadis 25 cm. Labai lengvi, patogūs, užsisega užtrauktuku arba susivarsto 58 eurai, Vilnius, siunčiu
Nauji, odiniai, originalūs Adidas Superstar bateliai, su etiketėmis ir dėžute, 24 mėnesių garantija. Labai gražūs, šiuo metu ant bangos 37-38 dydis, viduje 24,1 cm. Kaina - 59 eurai, Vilnius, siunčiu
[b]Nauji, tik po kambarį matuoti klasikiniai Hogl bateliai, odiniai, su dėžute 4.5 dydis arba mūsų 37.5. Kulniukas 4,5 cm
Pirkta iš čia, galite geriau apžiūrėti Kaina - 38 eurai 54 eurai, Vilnius, siunčiu
http://www.amazon.co...ords=hogl shoes
Nauji, originalūs Vans bateliai, US7, t.y. 37-38 dydis, 29 eurai, Vilnius, siunčiu
Stilingi pilnai odiniai Police aulinukai. Su dviem sagtimis. Imaunami. Parsisiųsti iš Italijos. 37 d. Nauji su dėžute. Dydį atitinka. Kojai su plačia lemtimi netiks. 55eur.
Nauji Adidas kedukai. Labai patogus, lengvuciai. USA 8.5 dydis. Vidpadis apie 25.6 cm. As nesioju 38.5-39 dydi, man siek tiek laisvoki. Kaina 55 EUR.
Nauji NEW BALANCE vyriski kedukai. Lengvi patogus. Vel per mazus nupirkau :oh Dydis US 12. Vidpadis raso 30 cm, bet realiai iki uzlenkimo, kiek matuoju man gaunasi 29 cm. Ant batu parasyta EU 46.5. Mano vyrui nesiojanciam, 46 dydi, jie mazi.
Su registruotu siuntimu 47 EUR.
Nauji NEW BALANCE vyriski kedukai. Lengvi patogus. Vel per mazus nupirkau :oh Dydis US 12. Vidpadis raso 30 cm, bet realiai iki uzlenkimo, kiek matuoju man gaunasi 29 cm. Ant batu parasyta EU 46.5. Mano vyrui nesiojanciam, 46 dydi, jie mazi.
Su registruotu siuntimu 47 EUR.
QUOTE(zilmin @ 2017 03 06, 13:56)
Taip pat nauji labai dailus Michael kors Michelle embosed leather odinukai, US8, dydis viduje 25 cm, kaina 66 Eur https://www.michaelk...R-US_43F6MCFP1E
Parduoti
Nauji, su dėžute Geox Jamilah Respira odiniai (išorė ir vidus) bateliai "kvėpuojančiu" padu. Dydis 37, vidpadis 24cm. Kaina 22 .
Nauji, elegantiški Blink bateliai. Dydis: 39, kaina: 19 Eur
Naujos Fergie basutės. Dydis: 9 (atitinka 39), kaina: 25 Eur
Rašyti tik AŽ.
Vilnius, galiu siųsti.
Naujos Fergie basutės. Dydis: 9 (atitinka 39), kaina: 25 Eur
Rašyti tik AŽ.
Vilnius, galiu siųsti.
Parduodu naujus, vyriškus UGG® Australia Butte Camo Boots - Waterproof, Insulated, Shearling Lining (For Men) dyd. usa10 atitiks eur 43 vitpadis 28 cm. Spalva - Chocolate Camo . Vitpadis - NATŪRALUS AVIKAILIS. Be galo šilti, atsparūs vandeniui. Pirkti su didele nuolaida 61 proc. nuolaida. Reali kaina 250 dol. Mokėjau tik 95 dol. gavosi 130 eur. tiek ir parduodu, pirkau sūnui, didoki dar jam, nepriaugo kojos. todėl tenka parduoti. Kaina 130 eur.
video
ugg
štai su papildomu koduku, radau emaile užsakymą, kiek batai kainavo, gera proga įsigyti, kam reikia šiltų, kokybiškų batų.
mūsų va tokie ir realybėje yra spalva
siunčiu
video
ugg
štai su papildomu koduku, radau emaile užsakymą, kiek batai kainavo, gera proga įsigyti, kam reikia šiltų, kokybiškų batų.
mūsų va tokie ir realybėje yra spalva
siunčiu
Kas ruošiasi pavasariui ir vasarai lakiniai bateliai žymiai pigiau nei pati mokėjau 169 eur.
Parduodu naujus originalius, odinius, lakinius EMPORIO ARMANI oxfordukus. dyd. 39 eur. atitinka. Spalva - light grey. Tokia ir realiai batukai. Veršelio oda. Padas - guma. Ant liežuvėlio logotipas. Labai gražūs, amžina klasika. Gaila man didoki, nes baletkės esu du sykius pirkus 38 eur. EA buvo mažos, rizikavau oxfordukus imti su plačia pėda 39 eur. vis dėl to batelių surišamų reikia savo dydžio 38 eur. Tai jie savo dydį atitinka 39 eur. s. Žiauriai gaila net parduoti Pirkti su nuolaida 204 dol. mokėta 229,52 eur. Parduosiu pigiau. Kaina 199 185 175 169 eur.
pirkti čia yoox.com
siunčiu
Parduodu naujus originalius, odinius, lakinius EMPORIO ARMANI oxfordukus. dyd. 39 eur. atitinka. Spalva - light grey. Tokia ir realiai batukai. Veršelio oda. Padas - guma. Ant liežuvėlio logotipas. Labai gražūs, amžina klasika. Gaila man didoki, nes baletkės esu du sykius pirkus 38 eur. EA buvo mažos, rizikavau oxfordukus imti su plačia pėda 39 eur. vis dėl to batelių surišamų reikia savo dydžio 38 eur. Tai jie savo dydį atitinka 39 eur. s. Žiauriai gaila net parduoti Pirkti su nuolaida 204 dol. mokėta 229,52 eur. Parduosiu pigiau. Kaina 199 185 175 169 eur.
pirkti čia yoox.com
siunčiu
NAUJI J/Slides odiniai batai
8,5 dydžio ,24 cm.,29
8,5 dydžio ,24 cm.,29
Originalūs Michael Kors nauji batai, dydis 8,5. Realiai dar gražesni
Vilnius, siunčiu, 30
Vilnius, siunčiu, 30