Įkraunama...
Įkraunama...

Tik nauja avalynė

Parduodu praktiskai naujus batus GINO ROSSI ,usidejau tik 1 karto,smukcioja jie man, per dideli man .Pilnai odiniai, tiek vidui, tiek virsus, labai patogus, nesijaucia, kad aukstas kulnas, su platformyte.Ant bato parasyta 39.5d,bet jie didinti .
Tiks nesiojancioms 40-40.5 dydi, pedai 26.5-27cm.(mano peda 26cm, man didoki) mokejau su nuolaida 67eu(50procentu nuolaida, turiu ceki)parduodu uz 49eu
grynai odiniai.
vartotojo įkelta nuotrauka

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluze2: 06 kovo 2017 - 12:22
Nauji ka tik gauti batukai, parduodu tikrai labai gerom kainytem, kam tinka prasom 4u.gif Deja matuotis galimybes nera unsure.gif
Su didziausiu liudesiu parduodu man per didelis Michael kors juno faux fur trim cold weather ankle boots, US8 dydis, viduje mano matavimais 25.5, odiniai, kailiukas dirbtinis, spalvos kaip nuotraukoje, labai labai realiai wub.gif 73 Eur (zymiai pigiau nei kainavo man, labai noriu pagauti juos mazesnius)

Taip pat nauji labai dailus Michael kors Michelle embosed leather odinukai, US8, dydis viduje 25 cm, kaina 66 Eur https://www.michaelk...R-US_43F6MCFP1E
Atsakyti
Parduodu naujus, originalius, juodus Guess odinius ilgaaulius, jojiko tipo batus. Dydis - USA 7, atitinka 37-37,5. Labai kokybiški. Aulas, matuojant aplinkui, ~ 37 cm.
Kaina - tik 71 Eur.
Kaune, siunčiu, į až.
Atsakyti
Įspūdingai atrodantys Ivanka Trump batukai. Odinis padas, kulniukas 11cm, vidpadis 25.5cm. Manau, kad labiau tinka nlb aukštai kelčiai (paprasčiau įlįst smile.gif). Dėl stovėjimo biškį pakitusi oda: vieno bato blizgi, kito labiau matinė (turėtų matytis foto), bet tikiu, kad nešiojant ir valant susivienodins. Užtat parduodu gerokai pigiau nei pirkau.
Kaina - 80 --- >40€.

8.5 dydžio (atitinka 39) Keds kedukai. Kartą užsidėti, visgi man per siauri verysad.gif
Labai stilingi wub.gif Su tokiu a la velvetu.
Dvi raištelių poros.
Kaina - 30€.

Naujos aukso spalvos 8.5 (39) dydžio Elaine Turner balerinos. Tekstilė ir oda. Vidpadis paminkštintas.
Kaina - 35€.

Elaine Turner 8.5 dydžio balerinos. Naujos. Dydį atitinka (taigi, mūsiškis 39). Vidpadis paminkštintas.
Oda.
35 ----> 25€.

Pilnai odinės 39 dydžio Biviel basutės. Naujos. Vidpadis 26 cm, kulnas 11 cm, platforma apie 3 cm.
Kaina - 35€.

Naujos odinės DV by Dolce Vita Zen basutės. 8.5 dydis (atitinka 39). Apie 25 cm padukui.
Kaina - 20€.
Atsakyti
Nauji VELA firmos natūralios odos žemakulniai bateliai (mokasinai), 39 dydis, atitinka gerai
viduje versta oda,
chaki spalva, išveriami balti natūralios odos raišteliai

reali spalva kaip čia:

ir kaip čia:

Siunčiu, 14 eur
prašom per až arba anglessimo@gmail.com

Atsakyti

Visiskai nauji, 72 eur, naturali oda, is www.madeinitalia.net yra 37,39, greit bus dydziu papildymas smile.gif rasykit az

vartotojo įkelta nuotraukaHosted on Fotki

Atsakyti
Naujos, Hush Puppies labai minkštos natūralios odos balerinos wedge tipo, 39 dydis
puošta aukso spalvos detalėmis,
Labai lengvi, kulno aukštis 3,5 cm, neslystantis padas, vidus irgi visas odinis (versta oda derinta su neversta oda), paminkštintas vidpadis,
vidpadžio ilgis 25,5 cm, normalaus pločio pėdai, 39 dydį atitinka gerai.

realiai spalva ryškesnė nei pirmose foto, bet blankesnė nei paskutinėse.

atsiliepimai

18 eur
siunčiu, prašom per až arba anglessimo@gmail.com
Atsakyti
Nauji CafeNoir aulinukai, dydis 40. Vilnius, 75Eur.

Nauji odiniai Lorenzo Masiero bateliai, 40 dydis, Vilnius 40Eur.
Atsakyti
QUOTE(zilmin @ 2017 03 06, 13:56)
Nauji ka tik gauti batukai, parduodu tikrai labai gerom kainytem, kam tinka prasom  4u.gif Deja matuotis galimybes nera  unsure.gif
Su didziausiu liudesiu parduodu man per didelis Michael kors juno faux fur trim cold weather ankle boots, US8 dydis, viduje mano matavimais 25.5, odiniai, kailiukas dirbtinis, spalvos kaip nuotraukoje, labai labai realiai  wub.gif 73 Eur (zymiai pigiau nei kainavo man, labai noriu pagauti juos mazesnius)

Taip pat nauji labai dailus Michael kors Michelle embosed leather odinukai, US8, dydis viduje 25 cm, kaina 66 Eur https://www.michaelk...R-US_43F6MCFP1E

Pilkieji pirmi sutarti parduoti, liko Michelle sneakeriukai taip par realiai labai dailus wub.gif prasom
Atsakyti
Parduodu man per didelius ilgaaulius, šio sezono topas wub.gif labai graži, tamsiai pilka spalva, dydis 10 (40 europietiskas). Mokejau 55, atiduodu uz 35 4u.gif

Nuoroda, is kur pirkta:

https://www.nordstro...boot?color=GREY
Atsakyti
Nauji Michael Kors batukai 7 dydzio,43€

Atsakyti
Nauji RL odiniai ilgaauliai 7.5 dydzio, 99€

Atsakyti