Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(nuosta @ 2017 03 04, 12:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dolle24Dolle" data-cid="71482357" data-time="1488616773"><div><p>šiuo metu tikslas bent iki 80kg numesti,kad būtų normalesnis kmi vartotojo įkelta nuotraukao svajonėse tai būtų 74kg,bet ojojoj kaip toli iki to tikslo :/</p></div></blockquote><p>Pradžioj, jei sąžiningai prisilaikysi, labai lengvai kris, va kai apie  84-80 pasieksi bus kankynė. Pagal save sakau, mes panašaus ūgio, o ir po gimdymų visų iškart panašiai svėriau  rolleyes.gif  4u.gif  nors linkiu, kad taip nebūtų, visos mes skirtingos.</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dolle24Dolle" data-cid="71482404" data-time="1488618942"><div><p>Dar klausimuką turiu! o kam savo duomenis pradinius ir tikslą prisiduoti? Ką pasiekėte kaip suprantu penktadieniais prisiduodat? vartotojo įkelta nuotrauka) vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Frolka surenka duomenis, o prisiduodam taip, penktadieniais ryte  4u.gif </p>

tai vat labai stengiuosi laikytis,jau savaitele atkentejau,be bulviu,miltiniu patiekalu,kepto maisto,alieju ar pagardu. tik pora karta sugriesijau ir po sausaini gaidelio suvalgiau. nes kai vaikam nuperki tai labai norisi
blush2.gif Siandien va kiausinis virtas buvo pusryciams su puse kvieciu trapucio ir dabar traputis su gal 100 gramu vistienos vyniotinio. pati dariausi is 2 ketvirciu,paprikos na ir prieskoniu. toks skanus biggrin.gif bet idomu ar nebus labai kaloringas g.gif labai sudetinga kai vyrui ir vaikams viena maista gamini,o sau ziuri,kad kuo maziau riebalu butu. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 04, 12:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dolle24Dolle" data-cid="71482294" data-time="1488614475"><div><p>Sveikos mamytės vartotojo įkelta nuotrauka) esu naujokė,noriu ir aš prie Jūsų prisijungti. Vis pasiskaičiau,bet niekad nerašiau. Bet manau,kad kompanijoje yra lengviau ;) Man 25m. visad buvau apkūniam,bet po dviejų vaikučių visai tragedija vartotojo įkelta nuotraukaŪgis mano 180cm,sveriu dabar 107.4kg. nuo praeitos savaitės savo jėgomis 3kg palikau. Bet labai sunku nesuklysti,o dar gyvenimo tempas toks,kad dažniausiai išeina pavalgyti tik vakare vartotojo įkelta nuotraukatikiuosi priimsite ir kartu bus lengviau vartotojo įkelta nuotrauka)</p></div></blockquote><p>Junkis drasiai! Irasysiu i lentele! Kaip rideni tuos kg?</p><p>Mes ka tik is lauko parejom-pavasaris yahoo.gif  4u.gif </p>

oj kaip smagu! vis ne viena,nes vyras tai juokiasi,kad tuoj vel palusiu ir saldytuva nusluosiu biggrin.gif kalorijas bandau skaiciuotis,maista gaminuosi namuose. tai vat per savaitele nepilna laiko 3kg nuridenau,nes praejusi sekmadieni buvo 110,6kg. dabar nesisveriu,kentesiu iki penktadienio,nes jei matau,kad svoris vietoje tada susinervinu ir kyla noras spjauti i viska smile.gif pirmadieni pradedu dirbti,tai maziau laiko liks apie maista galvoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 04, 12:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dolle24Dolle" data-cid="71482294" data-time="1488614475"><div><p>Sveikos mamytės vartotojo įkelta nuotrauka) esu naujokė,noriu ir aš prie Jūsų prisijungti. Vis pasiskaičiau,bet niekad nerašiau. Bet manau,kad kompanijoje yra lengviau ;) Man 25m. visad buvau apkūniam,bet po dviejų vaikučių visai tragedija vartotojo įkelta nuotraukaŪgis mano 180cm,sveriu dabar 107.4kg. nuo praeitos savaitės savo jėgomis 3kg palikau. Bet labai sunku nesuklysti,o dar gyvenimo tempas toks,kad dažniausiai išeina pavalgyti tik vakare vartotojo įkelta nuotraukatikiuosi priimsite ir kartu bus lengviau vartotojo įkelta nuotrauka)</p></div></blockquote><p>Junkis drasiai! Irasysiu i lentele! Kaip rideni tuos kg?</p><p>Mes ka tik is lauko parejom-pavasaris yahoo.gif  4u.gif </p>

oj kaip smagu! vis ne viena,nes vyras tai juokiasi,kad tuoj vel palusiu ir saldytuva nusluosiu biggrin.gif kalorijas bandau skaiciuotis,maista gaminuosi namuose. tai vat per savaitele nepilna laiko 3kg nuridenau,nes praejusi sekmadieni buvo 110,6kg. dabar nesisveriu,kentesiu iki penktadienio,nes jei matau,kad svoris vietoje tada susinervinu ir kyla noras spjauti i viska smile.gif pirmadieni pradedu dirbti,tai maziau laiko liks apie maista galvoti biggrin.gif
Atsakyti

Labai teisingai, Dolle, nėra ko svertis dažniau nei kas savaitę, kai kur netgi sako į mėnesį kartą svertis, bet man jau per retai :) kam tuos nervus gadintis. Ir nenusimažink kalorijų labai, pagal mane tau ne mažiau 1700-1600 kcal reikėtų, nes vėliau kai stos svoris, nebus kur dar mažint, kad išjudint svorį. Žinau kai noris greičiau ir griežčiau, bet neverta, ilgai taip neištempiam, o paskui su kaupu atsivalgom.. čia ir mano liūdna patirtis kalba 😀

Atsakyti

Saunuole Dolle24! Jei vyras taip pasakytu tai as uzsispyrciau ir dar labiau laikyciaus plano savo :D bet maniskis tai greiciau man torta namo parnestu :D 

Nuosta kaip su tais 4 tu sukies as neisivaizduoju :D 

Mano pietus jau suvalgyti :)

Atsakyti

Frolka, sukuosi žinok, kaip bitė 😀 niekas nesupranta kaip. Bet nepasakyčiau, kad baisiai suvargus esu  :D 

Atsakyti

Frolka, sukuosi žinok, kaip bitė 😀 niekas nesupranta kaip. Bet nepasakyčiau, kad baisiai suvargus esu  :D

:D cia matyt kaip kam-kitos ziurek ir su vienu vaiku atrodo kaip kad desimt augintu :D mane drauge gasdino vis oi kaip nieko nepasidarysi,kaip nieko nespesi su dviem,bet ka zinau-speju ir pasidarau ka reikia ir pailsiu kai reikia :) nuo nusiteikimo matyt priklauso :) 

Atsakyti
Nuosta,kol kas labai sekmingai einasi,alkio kazkaip nejauciu,nusiteikimas daro savo. viena diena maziau,kita diena daugiau kaloriju sunaudoju,kaip jau iseina biggrin.gif bet stenhiiosi nedaugiau 1500 per diena smile.gif
Papildyta:
QUOTE(frolka25 @ 2017 03 04, 13:59)
<p>Saunuole Dolle24! Jei vyras taip pasakytu tai as uzsispyrciau ir dar labiau laikyciaus plano savo biggrin.gif bet maniskis tai greiciau man torta namo parnestu biggrin.gif </p><p>Nuosta kaip su tais 4 tu sukies as neisivaizduoju biggrin.gif </p><p>Mano pietus jau suvalgyti smile.gif</p>

O nejaugi manai maniskis kitaip elgiasi biggrin.gif kepsniu prisikepe,tiramisu parnese,nes as labai megstu ir klausia vis ar tikrai nenoriu biggrin.gif
Atsakyti

Nuosta,kol kas labai sekmingai einasi,alkio kazkaip nejauciu,nusiteikimas daro savo. viena diena maziau,kita diena daugiau kaloriju sunaudoju,kaip jau iseina biggrin.gifbet stenhiiosi nedaugiau 1500 per diena smile.gif
Papildyta:

O nejaugi manai maniskis kitaip elgiasi biggrin.gifkepsniu prisikepe,tiramisu parnese,nes as labai megstu ir klausia vis ar tikrai nenoriu biggrin.gif

Oi tie vyrai :D 

Atsakyti

Bellateja, Bevale, nu jus ir varot !!!

Saunuoles , nesustokit ! 

Bellateje o i kuri regiona skrendat ?  Viesbuty gyvensit ar muomuosites apartamentus ? 

Atsakyti

Dolle, sveika prisijungusi !

Nuosta, tu tikrai - bitute , saunuole . Motinyste - isbandymas, pamatai save , kokia esi ir turi galimybe patobuleti ;)

Kai seima didele , tampi tikra logistikos profe .

Atsakyti

Bellateja, ar tu nori pasidaryti sau masaziuka ar mokytis ?  Nes as dabar mokausi masazu. Kaip tik atvyko mano  senas klasiokas (dabar Ispanijoj gyvena) jis turi spa centra Vilniuje, tai mokausi pas ji.    Pries tai mokiausi pas dvi kitas masazistes . Bet ner ka lyginti. Si karta kursai labai intensyvus. Bus ir egzas ;)  O jei del saves tai limfodrenazinis masazas , jei dar rankom atliekamas - tai man super ! Tikrai isjudina ir limfa , ir svori . 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 04 kovo 2017 - 17:16

Nuosta,  tavo anyta turbut liekna kaip smilga , kad nieko negamina?  ;)

Atsakyti
Žiūriu mūsų gretos tankėja, džiugu Dolle sveika prisijungusi 4u.gif
Aš šiandien pusė dienos virtuvėje prasisukiau. O valgyt po pietų nelabai ko ir yra ax.gif Anyta privežė kopūstų, o aš neturiu kur jų dėti, tai šiandien ir mišrainė kopūstų, ir sriuba su kopūstais ir dar užraugimui užteko. Ir visa tai iš vieno kopūsto. Reiks sesei dar nuvežti, taip po biškiuką ir atsikratysiu smile.gif
Atsakyti