Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nelebai aš mėgėja sriubų, man reikia kramtymo. Bet reikės ant kokių troškinių sėsti, gal. Kažką sugalvot teks  :unsure:

Oij kai kurios moterys užsiciklinę, kad dieta tai tik ten tos grikių, kopūstų ir t.t. man tai bet koks savęs apribojimas yra dieta. Ir ta sveika mityba yra savotiška dieta. Labiau tą žodį naudoju plačiąja prasme, tiesiog kaip tam tikros mitybos apibūdinimą. Kai atsisako pusės produktų ir rėkia kas dietoms ne, tai tik skambiai skamba ir save apgaudinėja. Arba tiesiog žurnalistai nori taip pabrėžti, kad čia ne kelios savaitės pasilaikytos, o pakeistas gyvenimo būdas. Va tai yra svarbiausia, tą gyvenimo būdą pakeisti, mitybą sveikesne kažkaip padaryti. Bet norisi man kartais to junko nors tu ką, nutrūkti nuo grandinės ir pasimėgautiv  :oh:  nu kaip nors, ne gyvenimo tikslas tas tobulas kūnas (o jis toks niekad ir nebus), bus pakikimų ir nuopuolių visad. Atsitiesim, ne pirmas ir ne paskutinis kartas  :victory2:

Bet kaip noretusi kad tu kartu butu kuo maziau :) kazkaip kai pradedi valgyt tai sustot neina,bet as vis vien viska nurasau stresui ir emociniui valgymui,nes kai galvoj viskas gerai buna tai ir su maistu viskas gerai  :rolleyes:  zodziu laikomes :4u: pasisveriau siandien tai pliusas dar didesnis nei vakar  :tomato:  tai bus ka veikt nuo siandien iki penktadienio  :unsure:  

Virk troskini,arba vistienos buliona,sakyciau gal ir kazka kito gali silto valgyt,bet kad mazdaug tilptum i savo kcal kieki,kad ir vistienos file kepsniuka :4u: 

Atsakyti

http://sveikata.lryt...-suliekneti.htm

Atsakyti

Tikra teisybė, galvoj turi būti tvarka ir visame kame, tada svoris pasidaro priorotetas. Kai kažkur kitur yra betvarkė, svoris mažiausiai rūpi. Bet rūpi, nes sąžinė graužia  :D  na bent tortų šį savaitgalį nekepam, tai vis pasiekimas :bigsmile: pas mus dabar sunkokas metas šeimoj, be sveikatos sutrikimų yra ir kitų stresų, tai viskas ir atsiliepia man. Norisi bent to comfort food paguodos :oh:  na, bet viskas praeis. 

Atsakyti

Tikra teisybė, galvoj turi būti tvarka ir visame kame, tada svoris pasidaro priorotetas. Kai kažkur kitur yra betvarkė, svoris mažiausiai rūpi. Bet rūpi, nes sąžinė graužia  :D  na bent tortų šį savaitgalį nekepam, tai vis pasiekimas :bigsmile: pas mus dabar sunkokas metas šeimoj, be sveikatos sutrikimų yra ir kitų stresų, tai viskas ir atsiliepia man. Norisi bent to comfort food paguodos :oh:  na, bet viskas praeis. 

Pas mus irgi stresu yra namie...nekepam nekepam,ir sakiau greitu metu tikrai nekepsiu,nes ryskiai be saiko ji valgiau ir cukraus gavus uzsikabinau kai nezinau kas :D laikomes ! 

Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif) esu naujokė,noriu ir aš prie Jūsų prisijungti. Vis pasiskaičiau,bet niekad nerašiau. Bet manau,kad kompanijoje yra lengviau ;) Man 25m. visad buvau apkūniam,bet po dviejų vaikučių visai tragedija verysad.gif Ūgis mano 180cm,sveriu dabar 107.4kg. nuo praeitos savaitės savo jėgomis 3kg palikau. Bet labai sunku nesuklysti,o dar gyvenimo tempas toks,kad dažniausiai išeina pavalgyti tik vakare verysad.gif tikiuosi priimsite ir kartu bus lengviau smile.gif)
Atsakyti

Sveikos mamytės smile.gif) esu naujokė,noriu ir aš prie Jūsų prisijungti. Vis pasiskaičiau,bet niekad nerašiau. Bet manau,kad kompanijoje yra lengviau ;) Man 25m. visad buvau apkūniam,bet po dviejų vaikučių visai tragedija verysad.gifŪgis mano 180cm,sveriu dabar 107.4kg. nuo praeitos savaitės savo jėgomis 3kg palikau. Bet labai sunku nesuklysti,o dar gyvenimo tempas toks,kad dažniausiai išeina pavalgyti tik vakare verysad.giftikiuosi priimsite ir kartu bus lengviau smile.gif)

Žinoma priimsim, kuo mūsų daugiau, tuo lengviau,kažkas klumpa, kažkas kelia ūpą. Sveika prisijingus  :4u:  kiek norėtum sverti?

Atsakyti

Pas mus irgi stresu yra namie...nekepam nekepam,ir sakiau greitu metu tikrai nekepsiu,nes ryskiai be saiko ji valgiau ir cukraus gavus uzsikabinau kai nezinau kas :D laikomes ! 

Joooo tie tortai tai žiauruma, bandžiau koloringumą ieškot, tai pamačiuis kiek daugmaž gali būt, išjungiau ir užsimerkiau 😀 jau sakiau geriau pasilepinimams kokio pyrago varškinio ar ledų, o tortai lai lieka rimtoms progoms  :lol: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 03 04, 10:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Dolle24Dolle" data-cid="71482294" data-time="1488614475"><div><p>Sveikos mamytės vartotojo įkelta nuotrauka) esu naujokė,noriu ir aš prie Jūsų prisijungti. Vis pasiskaičiau,bet niekad nerašiau. Bet manau,kad kompanijoje yra lengviau ;) Man 25m. visad buvau apkūniam,bet po dviejų vaikučių visai tragedija vartotojo įkelta nuotraukaŪgis mano 180cm,sveriu dabar 107.4kg. nuo praeitos savaitės savo jėgomis 3kg palikau. Bet labai sunku nesuklysti,o dar gyvenimo tempas toks,kad dažniausiai išeina pavalgyti tik vakare vartotojo įkelta nuotraukatikiuosi priimsite ir kartu bus lengviau vartotojo įkelta nuotrauka)</p></div></blockquote><p>Žinoma priimsim, kuo mūsų daugiau, tuo lengviau,kažkas klumpa, kažkas kelia ūpą. Sveika prisijingus  4u.gif  kiek norėtum sverti?</p>

šiuo metu tikslas bent iki 80kg numesti,kad būtų normalesnis kmi smile.gif o svajonėse tai būtų 74kg,bet ojojoj kaip toli iki to tikslo :/
Atsakyti
Dar klausimuką turiu! o kam savo duomenis pradinius ir tikslą prisiduoti? Ką pasiekėte kaip suprantu penktadieniais prisiduodat? smile.gif) 4u.gif
Atsakyti

šiuo metu tikslas bent iki 80kg numesti,kad būtų normalesnis kmi smile.gifo svajonėse tai būtų 74kg,bet ojojoj kaip toli iki to tikslo :/

Pradžioj, jei sąžiningai prisilaikysi, labai lengvai kris, va kai apie  84-80 pasieksi bus kankynė. Pagal save sakau, mes panašaus ūgio, o ir po gimdymų visų iškart panašiai svėriau  :rolleyes:  :4u:  nors linkiu, kad taip nebūtų, visos mes skirtingos.

Dar klausimuką turiu! o kam savo duomenis pradinius ir tikslą prisiduoti? Ką pasiekėte kaip suprantu penktadieniais prisiduodat? smile.gif) 4u.gif

Frolka surenka duomenis, o prisiduodam taip, penktadieniais ryte  :4u: 

Atsakyti

Sveikos mamytės smile.gif) esu naujokė,noriu ir aš prie Jūsų prisijungti. Vis pasiskaičiau,bet niekad nerašiau. Bet manau,kad kompanijoje yra lengviau ;) Man 25m. visad buvau apkūniam,bet po dviejų vaikučių visai tragedija verysad.gifŪgis mano 180cm,sveriu dabar 107.4kg. nuo praeitos savaitės savo jėgomis 3kg palikau. Bet labai sunku nesuklysti,o dar gyvenimo tempas toks,kad dažniausiai išeina pavalgyti tik vakare verysad.giftikiuosi priimsite ir kartu bus lengviau smile.gif)

Junkis drasiai! Irasysiu i lentele! Kaip rideni tuos kg?

Mes ka tik is lauko parejom-pavasaris :yahoo:  :4u: 

Atsakyti

Mes ruošiamės į baletą, man šiandien išbandymas su visais vienai  :oh:  gerai kad bent sausa ir nelyja. Vėliau pas uošvienę važiuosim. Jau žinau, kad pica bus, nes ji nieko nedaro, užsako vyras šalia namų, kad grįžus dar nereiktų aplink puodus šokt. Arba badas. Bet abejoju 😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 04 kovo 2017 - 12:54