Nelebai aš mėgėja sriubų, man reikia kramtymo. Bet reikės ant kokių troškinių sėsti, gal. Kažką sugalvot teks
Oij kai kurios moterys užsiciklinę, kad dieta tai tik ten tos grikių, kopūstų ir t.t. man tai bet koks savęs apribojimas yra dieta. Ir ta sveika mityba yra savotiška dieta. Labiau tą žodį naudoju plačiąja prasme, tiesiog kaip tam tikros mitybos apibūdinimą. Kai atsisako pusės produktų ir rėkia kas dietoms ne, tai tik skambiai skamba ir save apgaudinėja. Arba tiesiog žurnalistai nori taip pabrėžti, kad čia ne kelios savaitės pasilaikytos, o pakeistas gyvenimo būdas. Va tai yra svarbiausia, tą gyvenimo būdą pakeisti, mitybą sveikesne kažkaip padaryti. Bet norisi man kartais to junko nors tu ką, nutrūkti nuo grandinės ir pasimėgautiv
nu kaip nors, ne gyvenimo tikslas tas tobulas kūnas (o jis toks niekad ir nebus), bus pakikimų ir nuopuolių visad. Atsitiesim, ne pirmas ir ne paskutinis kartas
Bet kaip noretusi kad tu kartu butu kuo maziau kazkaip kai pradedi valgyt tai sustot neina,bet as vis vien viska nurasau stresui ir emociniui valgymui,nes kai galvoj viskas gerai buna tai ir su maistu viskas gerai
zodziu laikomes
pasisveriau siandien tai pliusas dar didesnis nei vakar
tai bus ka veikt nuo siandien iki penktadienio
Virk troskini,arba vistienos buliona,sakyciau gal ir kazka kito gali silto valgyt,bet kad mazdaug tilptum i savo kcal kieki,kad ir vistienos file kepsniuka