Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas, aš nesisvėriau, vakar vakarienei dar silkė buvo, tai nesigadinu nuotaikos, kitą penktadienį pasimatys kas per žala  :D  tikiuosi susiimti jau, visko atsivalgiau, bandysiu sportuot šiandien, nors gerklę kažko pjauna  :hmm: 

Atsakyti
88,3.. laisva savaite neisejo i nauda😭😂
Atsakyti

Labas diena! 94,8 . Taip noreciau savaitgali atsipalaiduoti, bet tuo paciu ir bijau, nes tada vel teks tik 0 penktadieni isspaust, nieko daugiau.  :hmm: 

Atsakyti

Labas diena! 94,8 . Taip noreciau savaitgali atsipalaiduoti, bet tuo paciu ir bijau, nes tada vel teks tik 0 penktadieni isspaust, nieko daugiau.  :hmm:

Geriau neatsipalaiduok,teisingam kely esi,kratyt tuos kg! Paziurek as kaip grybauju-pirmyn atgal stumdaus,jau geriau buciau laikiusis nei kad atsipalaidavus :4u: 

Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif bellateja
second.gif bevale

Atsakyti

Liūdnoka lentelė :4u:  bellateja, nerealus rezultatas ir bevale!  :wub:  nenuleiskit rankų, nežiūrėkit į mūsų blogą pavyzdį, nes atsipalaidavus ne stebuklai bus, o faktas kaip blynas-pliusas ir trynimasis ant vietos  :oh:  

Aš po sporto, bandau save grąžint į doros kelią 😀

Atsakyti
Ačiū už lentelę ir gražius žodžius 4u.gif Aišku, -2 kg kas savaitę neįmanoma, bet ūpas pakilo. Yra didesnė motyvacija toliau laikytis.
Atsakyti
O jetau kokia baisi lentelė ir ne tik man, bet man pati tragiškiausia. Toks svoris pas mane buvo 2016 metų pradžioje. Taigi tai ką buvau pasiekusi per 7-8mėn per 2-3mėn viską atsiauginau atgal unsure.gif Dažniau sirguliavau dėl to mažai judėjimo, nebedariau pratimų ir viskas. Na kągi pasiekus dugną belieka tik nuo jo atsispirti ax.gif
Beje papasakosiu kaip man sekasi trečiadieniais ir penktadieniais be mėsos ir pieno produktų išgyventi. Beieškodama, begalvodama ką čia tomis dienomis gaminti, kad ir visa šeima valgytų, juk negaminsiu aš čia 10 patiekalų mirksiukas.gif Supratau kad kiaušiniai į mano tą kategoriją kaip ir neįeina bigsmile.gif Taigi dar išgyvenau: kepiau menkę, gaminau pupelių-duonos-obuolių salotas. Šaldiklyje peržiurėjau ką gero turiu, tai trečiadienį nusimato virtos bulvės ir grybai su pom padažu. Na jo, o ką ryt gaminsiu tai dar nežinau biggrin.gif
Atsakyti

O jetau kokia baisi lentelė ir ne tik man, bet man pati tragiškiausia. Toks svoris pas mane buvo 2016 metų pradžioje. Taigi tai ką buvau pasiekusi per 7-8mėn per 2-3mėn viską atsiauginau atgal unsure.gifDažniau sirguliavau dėl to mažai judėjimo, nebedariau pratimų ir viskas. Na kągi pasiekus dugną belieka tik nuo jo atsispirti ax.gif
Beje papasakosiu kaip man sekasi trečiadieniais ir penktadieniais be mėsos ir pieno produktų išgyventi. Beieškodama, begalvodama ką čia tomis dienomis gaminti, kad ir visa šeima valgytų, juk negaminsiu aš čia 10 patiekalų mirksiukas.gifSupratau kad kiaušiniai į mano tą kategoriją kaip ir neįeina bigsmile.gifTaigi dar išgyvenau: kepiau menkę, gaminau pupelių-duonos-obuolių salotas. Šaldiklyje peržiurėjau ką gero turiu, tai trečiadienį nusimato virtos bulvės ir grybai su pom padažu. Na jo, o ką ryt gaminsiu tai dar nežinau biggrin.gif

O kaip čia ir trečiadieniais, ir penktadieniais pasninkas? Aš maniau, kad trečiadienį tik po užgavėnių, o paskui tik penktadieniai  :hmm: 

Taip, ataugti ir su kaupu yra baisiai lengva, o numesti vėl kaip kova su vėjo malūnais :oh: 

Aš šiandien padoriai atsilaikiau. Bet kas iš to, savaitgalis vėl belekoks nusimato+sirguliuoju, tai nesinori savo įprastinių sveikų mėgstamų visokių salotų, gerklei norisi kažko šilto ir sotaus   :unsure:  kažkaip nuotaika kritus ir ūpas. Pavasaris kažkur vėl pabėgo. Saulės ir pozityvo  trūkumas baisulinis..

Atsakyti

Mano seneliai pasniko laikydavosi trečiadieniais ir penktadieniais, tai taip ir aš nuspręndžiau. O su mano svoriu tai ir keli metai pasniko nepakenktų  :4u: 

Nuosta, o tau sriubos netiktų, ir šilta ir sotu. Pavydžiui trinta moliūgų, dar ir spalva tokia miela, saulutę primenanti 

Atsakyti

O kaip čia ir trečiadieniais, ir penktadieniais pasninkas? Aš maniau, kad trečiadienį tik po užgavėnių, o paskui tik penktadieniai  :hmm:

Taip, ataugti ir su kaupu yra baisiai lengva, o numesti vėl kaip kova su vėjo malūnais :oh:

Aš šiandien padoriai atsilaikiau. Bet kas iš to, savaitgalis vėl belekoks nusimato+sirguliuoju, tai nesinori savo įprastinių sveikų mėgstamų visokių salotų, gerklei norisi kažko šilto ir sotaus   :unsure:  kažkaip nuotaika kritus ir ūpas. Pavasaris kažkur vėl pabėgo. Saulės ir pozityvo  trūkumas baisulinis..

Oi suprantu kuo puikiausiai,man upas ir kazkur dinges,bet bet...jei taip toliau tai vel reiks kapanotis is 8 zonos ir pan...griztu atgal i savo rezima,truks plys bet turiu laikytis,nes kiek galiu pati sau pagalius i ratus kist!

Sveikatos!  :4u: 

Atsakyti

http://sveikata.lryt...jokiu-dietu.htm

Saunuole moteris,bet del sakymo kad cia ne dieta tai visiskai nesutinku,atsisakyti sitiek daug produktu tai ir yra dieta pagal mane!net laikytis sudaryto mitybos plano ar skaiciuot kalorijas jau yra dieta,o cia matai -ne miltam,druskai,bulvem,kiaulienai ir ne dieta :oh:  bet zodziu mergos motyvuojames nuo pat ryto-jei gali ji,galim ir mes !  :4u: 

Atsakyti

Nuosta, o tau sriubos netiktų, ir šilta ir sotu. Pavydžiui trinta moliūgų, dar ir spalva tokia miela, saulutę primenanti 

Nelebai aš mėgėja sriubų, man reikia kramtymo. Bet reikės ant kokių troškinių sėsti, gal. Kažką sugalvot teks  :unsure: 

http://sveikata.lryt...jokiu-dietu.htm

Saunuole moteris,bet del sakymo kad cia ne dieta tai visiskai nesutinku,atsisakyti sitiek daug produktu tai ir yra dieta pagal mane!net laikytis sudaryto mitybos plano ar skaiciuot kalorijas jau yra dieta,o cia matai -ne miltam,druskai,bulvem,kiaulienai ir ne dieta :oh:  bet zodziu mergos motyvuojames nuo pat ryto-jei gali ji,galim ir mes !  :4u:

Oij kai kurios moterys užsiciklinę, kad dieta tai tik ten tos grikių, kopūstų ir t.t. man tai bet koks savęs apribojimas yra dieta. Ir ta sveika mityba yra savotiška dieta. Labiau tą žodį naudoju plačiąja prasme, tiesiog kaip tam tikros mitybos apibūdinimą. Kai atsisako pusės produktų ir rėkia kas dietoms ne, tai tik skambiai skamba ir save apgaudinėja. Arba tiesiog žurnalistai nori taip pabrėžti, kad čia ne kelios savaitės pasilaikytos, o pakeistas gyvenimo būdas. Va tai yra svarbiausia, tą gyvenimo būdą pakeisti, mitybą sveikesne kažkaip padaryti. Bet norisi man kartais to junko nors tu ką, nutrūkti nuo grandinės ir pasimėgautiv  :oh:  nu kaip nors, ne gyvenimo tikslas tas tobulas kūnas (o jis toks niekad ir nebus), bus pakikimų ir nuopuolių visad. Atsitiesim, ne pirmas ir ne paskutinis kartas  :victory2: 

Atsakyti