Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Bellateja, oi kaip faina , kad isjudejo svoris. Bet neuzmik ant lauru ! Jei tik atsiplalaiduosi vel gris. 

Atostogos irgi super ! Ar toli skrisit ?

Nors man tai jau kai vasara, tai ir Lt gerai.

Atsakyti
Ačiū, gal užteks proto neužmigti ant laurų ax.gif Minu treniruoklius visokius ir galvoju, blyn, kaip sunku numesti kg ir kaip lengvai ir kaip greitai galima juos atgal susigrąžinti unsure.gif

Skrisim į Ispaniją. Blyn, pernai Ventspily už apartamentų nuomą mokėjom po 50 eur/parą, o ten kainuos po 35/40 eur/para. Skrisim iš Varšuvos, nes daugiau nei dvigubai pigiau kaip iš LT. O pragyvenimas kaip pas mus, kai kas ir pigiau - pvz geras vynas, šampanas ar alus smile.gif
Atsakyti

Mūsų vasaros atostogos visos Lietuvoj suplanuotos  :wub:  bilietus jau pernai įsigijom, nes grįžti galim kai pats pikas ir brangiausi bilietai :oh:  mums tai gaunasi kaip ir užsienis  :D  jei gyventume Lietuvoj, matyt svetur labiau trauktų vien dėl garantuotų gerų orų.

Atsakyti
Bellateja, prabangos reikalas atostogauti Lietuvoje, Latvijoje ir dar orai negarantuoti kokie pasitaikys. Mes pernai liepos 6 savaitgalį iki Estijos nulėkę buvome, tai viena diena tokia lietinga, vėjuota ir šalta +12 prieš pietus tik buvo, kad teko ieskotis hostelio, nes palapinės neįmanoma pastatyti ir sustirę būtume.
O rytdienos tai ir aš bijau, garantuotas pliusas unsure.gif
Atsakyti

Oi Ispanija ! As irgi noriu i Ispanija ,mes tik ju salose buvome, o kontinentineje -ne.

Skrisim į Ispaniją. Blyn, pernai Ventspily už apartamentų nuomą mokėjom po 50 eur/parą, o ten kainuos po 35/40 eur/para. Skrisim iš Varšuvos, nes daugiau nei dvigubai pigiau kaip iš LT. O pragyvenimas kaip pas mus, kai kas ir pigiau - pvz geras vynas, šampanas ar alus smile.gif

Is Varsuvos? Tai su rynair ? Tai kokios 7 val vaziuot su masina iki orouosto? 

Mes ir paplanuojam , bet dvejojo del tokios ilgos keliones.

Atsakyti

Bellateja, prabangos reikalas atostogauti Lietuvoje, Latvijoje ir dar orai negarantuoti kokie pasitaikys. Mes pernai liepos 6 savaitgalį iki Estijos nulėkę buvome, tai viena diena tokia lietinga, vėjuota ir šalta +12 prieš pietus tik buvo, kad teko ieskotis hostelio, nes palapinės neįmanoma pastatyti ir sustirę būtume.
O rytdienos tai ir aš bijau, garantuotas pliusas unsure.gif

Va va ... mes ir rudeni norejom taip vaziuot i Estija , bet oru prognozes vis prastos buvo.

Atsakyti

Savaitgalis nusimato aktyvus, tai gal bus maziau nukrypimu. Nuo ryt pradesiu intensyvius masazu kursus, tai bus maziau minciu apie skanestus.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 02 kovo 2017 - 22:37
Labas rytas. Siaubingai žiaurus pliusas 118.6.
Atsakyti

Labas rytas,pas mane 75.1 :4u: 

Atsakyti
Labas rytas

Apvalutis 90 kg, dukart lipau pasitikrinti smile.gif

jolitamaria, kokie konkrečiau masažai? Aš irgi mąstau, turiu vieną rekomendaciją. Manau gerai būtų limfą išjudinti.

O dėl skrydžio iš Varšuvos - nu vistiek dėl kainos apsimoka tas 7 valandas važiuoti. Maniškis kas savaitę į lenkus varo, pripratęs. Be to, iš ten bus tiesioginis skrydis ir kaip minėjau daugiau nei dvigubai pigiau. O iš LT tik su persėdimu...
Atsakyti

Labas rytas

Apvalutis 90 kg, dukart lipau pasitikrinti smile.gif

jolitamaria, kokie konkrečiau masažai? Aš irgi mąstau, turiu vieną rekomendaciją. Manau gerai būtų limfą išjudinti.

O dėl skrydžio iš Varšuvos - nu vistiek dėl kainos apsimoka tas 7 valandas važiuoti. Maniškis kas savaitę į lenkus varo, pripratęs. Be to, iš ten bus tiesioginis skrydis ir kaip minėjau daugiau nei dvigubai pigiau. O iš LT tik su persėdimu...

Valio!kita savaite islipsi galutinai is 9 zonos! :4u: 

Atsakyti

Labas rytas , mano svoris vel be pakitimu. Deja, minusiuko neispaudziau ;( Atveziau mazaji i kino teatra Pasaka, senamiestyje,  su klase ziures filma. Mieste jau visi ruosiasi Kaziukui, surmuliuoja. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 03 kovo 2017 - 09:18