Bellateja, oi kaip faina , kad isjudejo svoris. Bet neuzmik ant lauru ! Jei tik atsiplalaiduosi vel gris.
Atostogos irgi super ! Ar toli skrisit ?
Nors man tai jau kai vasara, tai ir Lt gerai.
Oi Ispanija ! As irgi noriu i Ispanija ,mes tik ju salose buvome, o kontinentineje -ne.
Skrisim į Ispaniją. Blyn, pernai Ventspily už apartamentų nuomą mokėjom po 50 eur/parą, o ten kainuos po 35/40 eur/para. Skrisim iš Varšuvos, nes daugiau nei dvigubai pigiau kaip iš LT. O pragyvenimas kaip pas mus, kai kas ir pigiau - pvz geras vynas, šampanas ar alus
Is Varsuvos? Tai su rynair ? Tai kokios 7 val vaziuot su masina iki orouosto?
Mes ir paplanuojam , bet dvejojo del tokios ilgos keliones.
Bellateja, prabangos reikalas atostogauti Lietuvoje, Latvijoje ir dar orai negarantuoti kokie pasitaikys. Mes pernai liepos 6 savaitgalį iki Estijos nulėkę buvome, tai viena diena tokia lietinga, vėjuota ir šalta +12 prieš pietus tik buvo, kad teko ieskotis hostelio, nes palapinės neįmanoma pastatyti ir sustirę būtume.
O rytdienos tai ir aš bijau, garantuotas pliusas
Va va ... mes ir rudeni norejom taip vaziuot i Estija , bet oru prognozes vis prastos buvo.
Labas rytas
Apvalutis 90 kg, dukart lipau pasitikrinti
jolitamaria, kokie konkrečiau masažai? Aš irgi mąstau, turiu vieną rekomendaciją. Manau gerai būtų limfą išjudinti.
O dėl skrydžio iš Varšuvos - nu vistiek dėl kainos apsimoka tas 7 valandas važiuoti. Maniškis kas savaitę į lenkus varo, pripratęs. Be to, iš ten bus tiesioginis skrydis ir kaip minėjau daugiau nei dvigubai pigiau. O iš LT tik su persėdimu...
Valio!kita savaite islipsi galutinai is 9 zonos!