Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas :4u:  man "atostogos" tęsiasi, bet jau kaupiuosi grįžti į doros kelią, pikta ant savęs. Labai išmušė iš vėžių tie vėjaraupiai, stresasir sėdėjimas namie man ne draugas. Man lieknesnei irgi labiau ir tinka ir patinka, ypač ant veido matosi, užtai va ir "kankinuos" :D  dėl nieko kito, tik dėl savęs :wub: 

Atsakyti

Zinokit turbut tokia savaite,zvaigzdes gal blogai issideste ar ka :D zodziu noriu but liekna ,bet sia savaite noriu ir valgyt viska is eiles  :oh:  

Nuosta kantrybes  :4u:  maniske dar neturejo vejaraupiu,tai kazkada parnes namo vis vien... sese dar neisskrido?

Jolitamarija,kur filmuosies?

Atsakyti

Labas rytas, 

Dar viena dienele liko pasimazinti arba pasididinti penktadienio rezultata ;)

O mano mazasis dar nesirges vejaraupiais ... Hm negerai.

Jolitamarija,kur filmuosies?

Cia savanoriavime . Nori susukti gal koki filmuka ar reklama apie savanoryste , tai pakviete ir mane.

Atsakyti

Labas rytas :4u:  oi kaip as ryt raudonuosiu :unsure: 

Atsakyti

Dar visa diena iki ryt ! Gali ir sumazinti ;) As ka tik po omleto. Ka jus valgot siandien ? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 02 kovo 2017 - 10:21

Labas rytas :4u:  aš tai jaučiu rytoj net nesisversiu, jei jau atostogos tai atostogos, faktas kad pliusas žiaurus, bet tiesą pasakius nelabai įdomu koks  :D  šiandien sesuo išdkrenda, teks grįžt į vėžes, bet ne ilgam, po kelių sav. mama atskris  :wub:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 02 kovo 2017 - 11:36
Mistika man tas svoris. Kažkaip ta šeštadienio tikra iškrova išjudino ar ką... Per užgavėnes prisivalgiau sočiai, maniau ant rytojaus bus viskas grįžę atgal su kaupu. Negrįžo, dar keli šimtai pakrito... Nu galvojau pasimatys tada visas gražumas sekantį rytą. Bet irgi nepasimatė, dar pamažėjo...

Tai gal jau pagaliau kristi pradės bigsmile.gif Taip pagerėjo ant dūšios smile.gif

nuosta, ir man kai vaikai serga, niekur neišeinam, niekas į svečius neateina - stogą rauna, valgau tada irgi daugiau...

Nusipirkom jau atostogų bilietus birželiui į šiltus kraštus, tai dar vienas postūmis gražinti kūną bigsmile.gif

Merginos, beliko 3 mėnesiai iki vasaros bigsmile.gif Susiimam, kad geriau pačios jaustumėmės 4u.gif
Atsakyti

Šiandien jau išleidau dičkę į mokyklą, įdomu kas toliau su tai vėjaraupiais iškris ar ne  :hmm:  galvojau visi kartu išbyrės, bet nea  :blink:  šią savaitę net nesportuoju, uch, reikės prisiversti vėl grįžt į ritmą. Nes man labiausiai sporto sporto sporto reikia, kad jausčiausi gerai, o ne kaip drebutis.

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2017 03 02, 10:20)
<p>Dar visa diena iki ryt ! Gali ir sumazinti ;) As ka tik po omleto. Ka jus valgot siandien ? </p>

Sportavau tuščiu skrandžiu. Tai grįžusi 10 val ruginės duonos sumuštiakas su lašiša ir salotos lapais. Dabar obuolį sugraužiau. Pietums turbūt virtos bulvės su lupynėm ir kefyras. Vakare - virti kiaušai ir želė. Užkandis gal dar kokas jogurtas tam tarpe.
Atsakyti

Dar visa diena iki ryt ! Gali ir sumazinti ;) As ka tik po omleto. Ka jus valgot siandien ? 

Ai,ner noro mazint kazkaip...bus kaip bus :)

Bellateja kaip fainai del atostogu!pavydziu baltai!

Nuosta,as itariu iskris per inkubacini laikotarpi arba ne.

Atsakyti
Tau, frolka, jau gerai - svoris jau tikrai geras 4u.gif Gali šiek tiek laisviau pagyvent, tik su protu ir saiku.

nuosta, manau tikrai susirgs visi, tik inkubacinis netrumpas. Kuo mažesni persirgs, tuo geriau, aišku kai nekyla komplikacijų.
Atsakyti

Tau, frolka, jau gerai - svoris jau tikrai geras 4u.gifGali šiek tiek laisviau pagyvent, tik su protu ir saiku.

nuosta, manau tikrai susirgs visi, tik inkubacinis netrumpas. Kuo mažesni persirgs, tuo geriau, aišku kai nekyla komplikacijų.

As tai dziaugiuos kad tu isjudinai savo svori  :4u:  geriau zinok neatsipalaiduot,nes matau kad sunku susiimt,o kg taip greit sugrizt gali  :unsure:  bet greit grisiu atgal i savo rezima,nes vasara jau visai greit  :4u: 

Atsakyti