Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Na ka,einu virt kose ir diena bus atlaikyta :4u: 

Atsakyti
As tai pradejau siuos labai isgarsintus kokteiliukus gerti, zinokit netikejau kad pades man jie, bet va po savaites minus 3 kg ,kai pamaciau vos nenukritau....vis del to geras dalukas jie....valgai ir valgyt nesinori....tai usisakiau 4 bonkutes dabar tu enegy diet ....ziuresim kas bus po menesiuko....savijauta gera labai, energijos daug
Atsakyti
QUOTE(Marinukaa @ 2017 02 27, 17:51)
As tai pradejau siuos labai isgarsintus kokteiliukus gerti, zinokit netikejau kad pades man jie, bet va po savaites minus 3 kg ,kai pamaciau vos nenukritau....vis del to geras dalukas jie....valgai ir valgyt nesinori....tai usisakiau 4 bonkutes dabar tu enegy diet ....ziuresim kas bus po menesiuko....savijauta gera labai, energijos daug

Užuodžiu reklamą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 02 27, 18:03)
Užuodžiu reklamą  ax.gif

kad nera cia jokios reklamos dalinuosi tuo kas man padejo siek tiek svorio atsikratyti....juk ne reklamuoju neikalbineju pirkti....
Atsakyti
Na mergaitės tai laikomies ryt lietuviškų tradicijų, užkertam sočiai blynų ir lašinių 4u.gif Aš tai nusiteikusi laikytis tradicijų. Bet ir trečiadienį ir penktadienį be mėsos ir pieno produktų iki Velykų išgyventi. Na taip mano seneliai visa to labai griežtai laikėsi.
Atsakyti

Na mergaitės tai laikomies ryt lietuviškų tradicijų, užkertam sočiai blynų ir lašinių 4u.gifAš tai nusiteikusi laikytis tradicijų. Bet ir trečiadienį ir penktadienį be mėsos ir pieno produktų iki Velykų išgyventi. Na taip mano seneliai visa to labai griežtai laikėsi.

Saunuole,laikykis!

Mes kazkaip nesilaikom tokiu tradiciju :) 

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Prisiragavau ir blynų, ir lašinių... be reikalo gal. Na ryt reiks iškrovą daryti, gal vėl pavyks išsilaikyti.
Atsakyti

As irgi visokiu nesamoniu privalgiau,o taip gerai diena buvau pradejus :oh: 

Atsakyti
As irgi šiandien prisivalgiau. Ryt pagal senąsias tradicijas reikia be mėsos ir pieno produktų. be šitų tai nė neįsivaizduoju ką ir valgyti, dabar jau ieškausi internete įdėjų kagi mūsų senoliai per gavėnią valgydavo ax.gif

na prisižiūrėjau ir supratau kaip senovėje tai jau tikrai nevalgysiu, nesamonės visiškos, nevalgoma ten doh.gif O gal reikėtų hmm.gif , tai tikrai iki Velykų liekna ir graži patapčiau bigsmile.gif ale tiek jau to, šiuolaikiškiau pasieškosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jerda: 28 vasario 2017 - 18:26

As irgi šiandien prisivalgiau. Ryt pagal senąsias tradicijas reikia be mėsos ir pieno produktų. be šitų tai nė neįsivaizduoju ką ir valgyti, dabar jau ieškausi internete įdėjų kagi mūsų senoliai per gavėnią valgydavo ax.gif

na prisižiūrėjau ir supratau kaip senovėje tai jau tikrai nevalgysiu, nesamonės visiškos, nevalgoma ten doh.gifO gal reikėtų hmm.gif, tai tikrai iki Velykų liekna ir graži patapčiau bigsmile.gifale tiek jau to, šiuolaikiškiau pasieškosiu biggrin.gif

:D 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Sveikutes,

as vakar irgi blynu  su obuoliais ir klevu sirupu  privalgau . Labai skanu tam kartui ,o  pasekmes siandien turiu. Turesiu siandien toki pasifilmavima - nu ir ka - vsa patinus , suknele spaudzia sonus :)  Man tai ner taip kaip Airisei ,man labaiu tiktu buti lieknesnei.

Atsakyti