Ziaumojat ane? 😂 as torta dabaigineju-visa laime atidaviau vakar uosviam dali,kitaip buciau pravalgius istisai.galiu pasakyt kad siandien jis dar skanesnis ir tikrai kepsiu kitakart o ryt soku atgal i savo rezima gana
jei nepamirsiu tai ryt pasisversiu ir ziuresiu kaip seksis iki penktadienio numest prieaugi.
![smile.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/smile.gif)
Išjudinau beveik 1 kg. Ir dar šiandien laikosi. Žiūrėsiu ryt.
Labas rytas
Labas rytas ,
Išjudinau beveik 1 kg. Ir dar šiandien laikosi. Žiūrėsiu ryt.
Na Saunuole !
Labas rytas. Aš nusiteikus šiandien pabadaut 😀 BET ryt gi blynų diena, tai nežinau ar verta
Vakar labai mažai valgiau, sportavau savaitgalį, tai minusas dar geresnis, dabar reikia stengtis išlaikyti.
Aš jau blynų senokai nevalgau, tik paragauju ar skanūs pavyko iškepti... Na tik mėgstamų žemaitiškų neatsisakau kartais.
Aš per užgavėnes šventai vien blynus visą dieną kepu ir aišku valgau, mokau vaikus šventes švęst 😀 o šiaip blynų man gali nebūti )
A jetau,nezinau ar kepsiu blynus ryt,maniske kazkaip neypatingai juos valgo-gal cirviniu blynu keleta iskepsiu reik grizt atgal i rezima,o mintys apie skanumynus vis dar sukasi
Aha man irgi reikėtų gero recepto čirvinių. Pas mus namie vėjaraupiai. Lendu į pogrindį.
Aha man irgi reikėtų gero recepto čirvinių. Pas mus namie vėjaraupiai. Lendu į pogrindį.
Oho! As tai kepu pagal belekoki recepta is googlei rastu