Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Ziaumojat ane? 😂 as torta dabaigineju-visa laime atidaviau vakar uosviam dali,kitaip buciau pravalgius istisai.galiu pasakyt kad siandien jis dar skanesnis ir tikrai kepsiu kitakart :) o ryt soku atgal i savo rezima gana :) jei nepamirsiu tai ryt pasisversiu ir ziuresiu kaip seksis iki penktadienio numest prieaugi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 26 vasario 2017 - 15:27
QUOTE(frolka25 @ 2017 02 26, 07:04)
... Na jei pasisversi tai parasyk ar pajudino svori is vietos smile.gif</p><p></p><p>Labas rytas.</p>

Išjudinau beveik 1 kg. Ir dar šiandien laikosi. Žiūrėsiu ryt.

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas ,

Atsakyti

Išjudinau beveik 1 kg. Ir dar šiandien laikosi. Žiūrėsiu ryt.

Na Saunuole !

Atsakyti

Labas rytas. Aš nusiteikus šiandien pabadaut 😀 BET ryt gi blynų diena, tai nežinau ar verta  :D 

Atsakyti
Vakar labai mažai valgiau, sportavau savaitgalį, tai minusas dar geresnis, dabar reikia stengtis išlaikyti.

Aš jau blynų senokai nevalgau, tik paragauju ar skanūs pavyko iškepti... Na tik mėgstamų žemaitiškų neatsisakau kartais.
Atsakyti

Vakar labai mažai valgiau, sportavau savaitgalį, tai minusas dar geresnis, dabar reikia stengtis išlaikyti.

Aš jau blynų senokai nevalgau, tik paragauju ar skanūs pavyko iškepti... Na tik mėgstamų žemaitiškų neatsisakau kartais.

Aš per užgavėnes šventai vien blynus visą dieną kepu ir aišku valgau, mokau vaikus šventes švęst 😀 o šiaip blynų man gali nebūti :))

Atsakyti

A jetau,nezinau ar kepsiu blynus ryt,maniske kazkaip neypatingai juos valgo-gal cirviniu blynu keleta iskepsiu :) reik grizt atgal i rezima,o mintys apie skanumynus vis dar sukasi :D 

Atsakyti
Niu kepsiu ryt namams žemaitiškų, o vaikams tai čirvinių širdelių į darželį ir mokyklą reikia pridėti.

Gal žinote labai labai skanų čirvinių receptą, kad ir šalti būtų skanūs ir minkštučiai? Vieno recepto neberandu niekaip, kitą bandžiau - nu ne tokie.
Atsakyti

Aha man irgi reikėtų gero recepto čirvinių. Pas mus namie vėjaraupiai. Lendu į pogrindį.

Atsakyti

Aha man irgi reikėtų gero recepto čirvinių. Pas mus namie vėjaraupiai. Lendu į pogrindį.

Oho! As tai kepu pagal belekoki recepta is googlei rastu :)

Atsakyti