Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Nea, nedarau visai, kazkada anksciau tik bandziau kelis kartus. Ar cia iskrova ar pasninkas vadinasi, kai nieko nevalgai? Kol kas geriu tik daug ir viskas. Ai,blogiau nebus. 

Iskrova :) 

Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif frolka25
second.gif nuosta
third.gif bellateja
Atsakyti

Kai nieko nevalgai, tai badas  :D  ačiū už lentelę  :4u: 

Atsakyti

Sutepiau torta-tai vau koks aukstas gavos,o kai iskepiau biskvita sakiau hm mazas koks gausis,o dabar taip i auksti iskilo kad vau 😁apsivalgysiu😂

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Mano tortas irgi aukštas, virš formos ribų 😂 bet bus žiauriai skanu, šiandien papuošiu ir ragausim 😍 labas rytas, kai šeštadienis, tai linksminuos nuo pusės šeuių ryto, bus ilga diena  :D  vakar laaaabai skanių picų privalgėm, bet aš su saiku, nepersivalgyti bent stengsiuos iki blogumo  :D 

Atsakyti

Mano tortas irgi aukštas, virš formos ribų 😂 bet bus žiauriai skanu, šiandien papuošiu ir ragausim 😍 labas rytas, kai šeštadienis, tai linksminuos nuo pusės šeuių ryto, bus ilga diena  :D  vakar laaaabai skanių picų privalgėm, bet aš su saiku, nepersivalgyti bent stengsiuos iki blogumo  :D
Maniskis irgi virs formos 😂 kazkaip keistai atrodo 😁 as jau ryte apliejau sokoladu,o popiet manau ragausiu😁 as irgi viska su saiku valgiau vakar,kelis gabaliukus picos sukirtau perpiet,bet uztat vakarienei bananas tik :) mano rytai beveik visi prasideda 6,mazius nelinkes ilgai miegot,keli kartai tebuvo,kad atsikele po 7 :D

Kaip sakoma-miegas tik silpniems 😂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 25 vasario 2017 - 09:26

Sveikos, smalizes,

Idekit mums nors tortu nuotrauku " paragaut" !!!

As , tai nesuprantu , ar cia teisybe , Frolka su Nuosta tortus tik kepineja , o penktadieniais minus pusantro kilo. Nesuprantu is kur dar tau ten krenta tiek ? 

Pasidalink , Frolka, ka ir kokiais kiekias valgai ? 

As vakar tik uzkandau , mazai , visa diena alki jauciau. Dar buvau su draugem saunoj , baseine. Vakare tik , kai ejom su vyru i kina - puse kebabo su kopustais suvalgiau . Nu ir ka - siandien turiu pliusa. 

Man matyt nereik vakarieniu.

Atsakyti

Kol neparašė Jolitamaria apie frolkos minusą, net dėmesio neatkreipiau, tikrai wow :bigsmile:  ir dar nuo tokio svorio, šaunuolė!

O tortą galėsiu į fb įmest, ryte pabaigiau, vėliau vagysim. Man žiaurus pmsas, tai labai laiku tokį savaitgalį pasirinkau  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 25 vasario 2017 - 14:40

Sveikos, smalizes,

Idekit mums nors tortu nuotrauku " paragaut" !!!

As , tai nesuprantu , ar cia teisybe , Frolka su Nuosta tortus tik kepineja , o penktadieniais minus pusantro kilo. Nesuprantu is kur dar tau ten krenta tiek ? 

Pasidalink , Frolka, ka ir kokiais kiekias valgai ? 

As vakar tik uzkandau , mazai , visa diena alki jauciau. Dar buvau su draugem saunoj , baseine. Vakare tik , kai ejom su vyru i kina - puse kebabo su kopustais suvalgiau . Nu ir ka - siandien turiu pliusa. 

Kol neparašė Jolitamaria apie frolkos minusą, net dėmesio neatkreipiau, tikrai wow :bigsmile:  ir dar nuo tokio svorio, šaunuolė!

O tortą galėsiu į fb įmest, ryte pabaigiau, vėliau vagysim. Man žiaurus pmsas, tai labai laiku tokį savaitgalį pasirinkau  :D

Eikit mergos,gi ana penktadieni pridaviau pliusa,tai tas pliusas greit nukrito nes gal skysciai gal ka,o tikra svori numesta as sau skaiciuoju nuo pries tai tureto 73.9-73.3=0.6 kas yra visiskai normalu :) bet lentelej gi romano nerasysiu 😂 

As valgau iprastai,sia savaite kazkokia ypatingai baltymine buvo-nes tai varskes apkepas,tai lietiniai su varske,tai vistienos iesmeliai.

Torto dar neragavau,bet jau seiles kaupiasi -greit eisiu pjaut 😂 

Atsakyti
Tortai nuostabūūūūs!

O aš iš piktumo dėl nejudančio svorio tikrą visišką iškrovą pasidariau, tik su vandeniiu.

Svajoju apie rytojaus pusryčius...

Labanakt
Atsakyti

Tortai nuostabūūūūs!

O aš iš piktumo dėl nejudančio svorio tikrą visišką iškrovą pasidariau, tik su vandeniiu.

Svajoju apie rytojaus pusryčius...

Labanakt

Oho! Na jei pasisversi tai parasyk ar pajudino svori is vietos :)

Labas rytas.

Atsakyti

Nu zinok as vis mastau kad tu per mazai kaloriju suvartoji ir todel tau svoris nekrenta,nu puse kebabo koki 500-600kcal turbut,dar uzkandai sakai kazka,nu tai surenki gal tuos 1200 kcal minimaliai organizmo funkcijom palaikyt...siulyciau vest savaite laiko dienorasti ka ir kiek valgei,ar sportavai ,pasiskaiciuoti kalorijas.nes kai numazini kcal nieko gero.

Atsakyti