Nu su tuo sportu mistika. Kg laikos, man nepasakyčiau kad ir apimtys labai mažėja, bet va vaizdas veidrodyje tai tikrai gerėja ir nuotaika taip pat, po sporto puikiai jaučiuosi! Va ir dabar ganau dvynius, tuij guldysiu miegot ir šoksiu į sportinę aprangą
bet jau ne vienoj vietoj pastaruoju metu skaitau,kad reikia sportuoti ne daugiau kaip kas antrą dieną, duoti kūnui pailsėti. Tai gal, bellatėja, persistengi tikrai? Aš apkepą kepu saulėtos virtuvės, tobulas. Tortų tai begalė dabar rūšių, labai norėčiau kada tikrą napoleoną pabandyt išsikept, bet man ten labai daug darbo vis atrodo, kočiot daug lakštų, kept. Reikia pribręst. O pirktiniai išvis manęs nedomina, vienintelis Bella Toscanos Mocartas. Būtų iššūkis irgi pačiai pabandyt pasidaryt
pas mane ilgas sąrašas yra ką reik pabandyt kept
kokios saldžios penktadieninės nuotaikos 😍 o itališki desertai, tai išvis kažkas tokio
Bellateja gal apimtys tavo labai mazeja? Na kazkas vis vien vyksta kune,kazkokie pokyciai...arba sporto per daug ir kcal vartojama per mazai arba as nezinau
Nuotaikos tikrai saldzios ziuriu pas visas nuo ryto 😂
Nu su tuo sportu mistika. Kg laikos, man nepasakyčiau kad ir apimtys labai mažėja, bet va vaizdas veidrodyje tai tikrai gerėja
ir nuotaika taip pat, po sporto puikiai jaučiuosi! Va ir dabar ganau dvynius, tuij guldysiu miegot ir šoksiu į sportinę aprangą
bet jau ne vienoj vietoj pastaruoju metu skaitau,kad reikia sportuoti ne daugiau kaip kas antrą dieną, duoti kūnui pailsėti. Tai gal, bellatėja, persistengi tikrai? Aš apkepą kepu saulėtos virtuvės, tobulas. Tortų tai begalė dabar rūšių, labai norėčiau kada tikrą napoleoną pabandyt išsikept, bet man ten labai daug darbo vis atrodo, kočiot daug lakštų, kept. Reikia pribręst. O pirktiniai išvis manęs nedomina, vienintelis Bella Toscanos Mocartas. Būtų iššūkis irgi pačiai pabandyt pasidaryt
pas mane ilgas sąrašas yra ką reik pabandyt kept
kokios saldžios penktadieninės nuotaikos 😍 o itališki desertai, tai išvis kažkas tokio
O as noreciau cheesecake pasidaryt,bet kazkaip tai atrodo produktu daug,tai terliones 😁
O as noreciau cheesecake pasidaryt,bet kazkaip tai atrodo produktu daug,tai terliones 😁
Aš kaip tik sesei sakiau vakar kad cheesecake neesu darius, bet aš jų ir nemėgstu. Bet dėl įdomumo kada pasidarysiu ir, turiu užsisaugojus keletą
Aš kaip tik sesei sakiau vakar kad cheesecake neesu darius, bet aš jų ir nemėgstu. Bet dėl įdomumo kada pasidarysiu ir, turiu užsisaugojus keletą
As pas sese airijoj pamenu valgiau nerealu cheesecake,net dabar prisiminus seiles kaupiasi 😂 na ka,eisiu kept biskvita tortui 😁
As pas sese airijoj pamenu valgiau nerealu cheesecake,net dabar prisiminus seiles kaupiasi 😂 na ka,eisiu kept biskvita tortui 😁
Aš irgi, parsivedu mažę iš darželio ir plaksim kepsim, tik šįkart didesnė, daugiau valgytojų
Kazko keistas man tas biskvitas,liko 5 min iki kepimo galo o jis dar neiskepe atrodo nei biski tesla vienu zodziu dar
reik sekt db
Kazko keistas man tas biskvitas,liko 5 min iki kepimo galo o jis dar neiskepe atrodo nei biski
tesla vienu zodziu dar
reik sekt db
Man lygiai tas pats buvo. Išmečiau.
Man lygiai tas pats buvo. Išmečiau.
As kepiau papildomai dar 20 min,atrodo lig iskepe,atves reiks paragaut kas gavosi...pirmasyk taip man
Ale ziuriu pavasariop vel mazeja gretos prisiduodanciu,o turetu gi but atvirksciai 😂😁