Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

As tikiuos nesavaitgaliaut 3 dienas,nes bijau kad vel i pliusa tik varysiu,gana vasari taip dariau😁 bet zinant save-gali buti taip,kad viena sakau kita darau😂

Aga,jie dar del keliones stengiasi,ir tokie visi ryztingi,linksmu plauciu zmones :) jau ir sportuot pradejo visi.o as vis dar ne  :oh:

Aš leisiu sau, bala nematė, kitą savaitgalį tikrai laikysiuos normaliai, sesės nebus, o dabar proga švęst, gimtadienį mano praėjusį ir buvimą kartu, kaip be skanaus maisto 😀 nežinia kada vėl pasimatysim  :wub:  numesiu tuos kilus, ne pirmas kartas... ir ne paskutinis  :D  :super: aij, dar vyrui snikersą prižadėjau iškept  :hihihi: 

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 02 23, 19:01)

<p>Jaučiu jau kai prieš tv prisiduodi ir prisižadi, tai kelio atgal nėra, žiauruma būtų to svorio nemesti, kai taip prisiduoti teks 😀 ir kultūriste patapčiau, jei taip pasižadėčiau  lotuliukas.gif</p>

Sveikos gyvos. Aha laikosi kol filmuoja, o paskui visko pasitaiko... Pamenu kai Juodeika dalyvavo svorio metimo realybės šou, oi kaip sukūdęs buvo, o kas vėliau... Kaip dabar atrodo nė nežinau, gal vėl susiėmė ax.gif
Atsakyti

Juodeika dabar atrodo normaliai maciau foto nesenai :) 

Labas rytas,pas mane 73.3  :4u:  teisingai nuosta sakai :4u:  ir as sakiau kepsiu,reiks tik eit nusipirkt riesutu,nes vyras suvalge  :D 

Atsakyti

Aha, juodeika dabar vėl apkūdęs, bet buvo  žiauriai išsinešęs po to šou vienu tarpu. Laisvas vyras dabar po skyrybų, laksto, matyt vėl save labiau prižiūri, kad rinkoj būtų  :D 

Labas rytas, pas mane 80.2 kg šįryt  :bigsmile:  uch, pirmą kartą džiaugiuos,kad neišlipau iš 8 zonos, antraip būtų labai gaila viską pagadint atsipalaiduojant  :lol: 

Atsakyti
Labas rytas, aš šiandien kažkaip tai neprisiduodu, jau darbe.
Atsakyti

Labas rytas, 

Mano liko toks pat   ;(

Vakar jau turejau minusa , patenkinta buvau. 

O suandien vel grizau. Nzn vakar su burokeliu sriuba draugavau, nesigundziau niekuo. 

Uztat siandien mano pusryciau su Napaleonu ;)

Atsakyti

Labas rytas, 

Mano liko toks pat   ;(

Vakar jau turejau minusa , patenkinta buvau. 

O suandien vel grizau. Nzn vakar su burokeliu sriuba draugavau, nesigundziau niekuo. 

Uztat siandien mano pusryciau su Napaleonu ;)

Mmmm napaleonas 😁 as apkepa dabaiginejau pusryciam 😁 tai gal skysciai nuo sriubos uzsilaike :hmm: 

Jerda,paliksim tada ta pati svori :)

Atsakyti

Aš dar šiandien iki vakaro pasilaikysiu, nes nėr nieko skanaus  :D  vakarienei buus pica greičiausiai :oh: 

Atsakyti

Oi kaip skanu varskes apkepas, kaip megstu😍 Gaila pas mus varskes normalios nera. Kelis kartus bandziau, ne toks skonis gavosi, bet vistiek skaniai susivalge, gal reikes vel kada issikept. Nei vaikas, nei vyras aisku nevalgys, tai viskas tik maaaaaan  :D 

Siandien 0 priduodu, sh visiskas. Visa savaite laikiausi, o vakar i mcdonalda nuvarem ir kadangi vistiek minuso nebuvo, tai ir nesusilaikiau. Siandien jau aisku pikta ant saves, tai ta proga iskrova darysiu ir jokio savaitgalio man nebus. 

Atsakyti

Napoleonas aaaa pats skaniausias tortas  :wub:  As tu visokiu snikersiniu tai net nesu ragavus. Pas mus cia kazkaip paprasti tortai visai, nieko ypatingo. Tik apskritai desertai skanus

Atsakyti

Oi kaip skanu varskes apkepas, kaip megstu😍 Gaila pas mus varskes normalios nera. Kelis kartus bandziau, ne toks skonis gavosi, bet vistiek skaniai susivalge, gal reikes vel kada issikept. Nei vaikas, nei vyras aisku nevalgys, tai viskas tik maaaaaan  :D

Siandien 0 priduodu, sh visiskas. Visa savaite laikiausi, o vakar i mcdonalda nuvarem ir kadangi vistiek minuso nebuvo, tai ir nesusilaikiau. Siandien jau aisku pikta ant saves, tai ta proga iskrova darysiu ir jokio savaitgalio man nebus. 

Daznai iskrovas darai? 

Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Svoris mano nejuda - 92,2 kg

Matyt dėl sporto...Bet tai mažai guodžia.

Kodėl pradėjus sportuoti auga svoris?

Pirmiausia, nereikia išsigąsti, nes tai visiškai normalus reiškinys. Kadangi sportuojant didėja raumenų tonusas, auga pats raumuo, natūralu, kad prisideda keli kilogramai. Be to, raumuo sveria daugiau nei riebalinis audinys. Jei sportuojant jūsų mityba yra sutvarkyta, nereikia jaudintis dėl kelių papildomų kilogramų. Patartina prieš pradedant sportuoti ne tik pasisverti (arba visai nesisverti), bet išsimatuoti apimtis ir jas stebėti.

Prieš porą metų sportavau mažiau, ir svoris krito palengva vistiek. Turbūt su amžium dar mažiau kalorijų turiu gauti ir kažkokių produktų (pvz duonos) sumažinti.

Jau nuo to sporto krūvio (spėju) širdelė vienu metu pradėjo tabaluotis, pirkausi lašų ir visokių gerų žuvų taukų ir aliejų su omegom, o norimo rezultato mažai...

Na nuo šiandien persižiūrėsiu dar savo mitybą.
Papildyta:
QUOTE(nuosta @ 2017 02 23, 14:00)
tik.</p></div></blockquote><p>Pas mus visi mėgsta, ypač kai daug razinų  wub.gif </p>

Ir aš dievinu varškės apkepą su daug razinų. Bet tik vienintelė šeimoje. Paskutinį kartą, senokai, tokį skanų purų iškepiau pagal kažkokį naują receptą, tirpsta burnoje, o visiems vienodai - tai valgiau keturias dienas pati viena.
Atsakyti