Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Tai su sese laikotes abi?

Aha, laikomės, bet savaitgalį atsipalaiduosim, jai mmm, man pms, tai jau taip nusiteikę  :D 

Atsakyti

Kaip skaniai prikirtau varskes apkepo su spanguolem  :bigsmile: 

Atsakyti

Dievinu varškės apkepus  :wub:  bet aš su jais tik cheatinu, man mažai jų negana  :D 

Atsakyti

Dievinu varškės apkepus  :wub:  bet aš su jais tik cheatinu, man mažai jų negana  :D

Mhm,suvalgiau porcija ir kazkaip mazoka 😂 net teks jau apseit su tiek 😁 maniskis ju nevalgo,dicke irgi paknibineja tik,tai as del saves labiau issikepu tik.

Atsakyti

Mhm,suvalgiau porcija ir kazkaip mazoka 😂 net teks jau apseit su tiek 😁 maniskis ju nevalgo,dicke irgi paknibineja tik,tai as del saves labiau issikepu tik.

Pas mus visi mėgsta, ypač kai daug razinų  :wub: 

Atsakyti

Na ka,ziuriu yra kaip yra apie vaiku nutukima ir einu valgyt vakarienes.kaip gaila vaiko kuriam net aukletoja sako tavo smegenys lasiniais apauge.... :blink: 

Atsakyti

Diena atlaikyta ,geru ryt rezultatu visoms :4u: 

Atsakyti

Mano diena irgi gerai atlaikyta. O ryt kad ir tvanas  :D  kažkodėl minuso nelabai nujaučiu, net nežinau kodėl, gal dėl to torto  :hmm:  :D 

Atsakyti

Reikės jr man tą laidą pažiūrėt. Neseniai ta tema žiūrėjau tą filmą Fed up, liūdnuma :unsure:  :( 

Atsakyti

Mano diena irgi gerai atlaikyta. O ryt kad ir tvanas  :D  kažkodėl minuso nelabai nujaučiu, net nežinau kodėl, gal dėl to torto  :hmm:  :D

Sakai nuo ryt savaitgaliaut pradesi?😂

Ir rode tuos kurie svori meta nuo gruodzio ar ten sausio nepamenu,bet zodziu meta liuksiskai ,dziaugiuos kaip uz save  :yahoo: 

Atsakyti

Sakai nuo ryt savaitgaliaut pradesi?😂 Ir rode tuos kurie svori meta nuo gruodzio ar ten sausio nepamenu,bet zodziu meta liuksiskai ,dziaugiuos kaip uz save  :yahoo:
Tai savaitgalis lyg penktadienį ir prasideda  :hmm:  :D  tikiuosi, kad ir pasibaigs sekmadienį  :lol:  

Jaučiu jau kai prieš tv prisiduodi ir prisižadi, tai kelio atgal nėra, žiauruma būtų to svorio nemesti, kai taip prisiduoti teks 😀 ir kultūriste patapčiau, jei taip pasižadėčiau  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 23 vasario 2017 - 19:02

Tai savaitgalis lyg penktadienį ir prasideda  :hmm:  :D  tikiuosi, kad ir pasibaigs sekmadienį  :lol:  

Jaučiu jau kai prieš tv prisiduodi ir prisižadi, tai kelio atgal nėra, žiauruma būtų to svorio nemesti, kai taip prisiduoti teks 😀 ir kultūriste patapčiau, jei taip pasižadėčiau  :lol:

As tikiuos nesavaitgaliaut 3 dienas,nes bijau kad vel i pliusa tik varysiu,gana vasari taip dariau😁 bet zinant save-gali buti taip,kad viena sakau kita darau😂

Aga,jie dar del keliones stengiasi,ir tokie visi ryztingi,linksmu plauciu zmones :) jau ir sportuot pradejo visi.o as vis dar ne  :oh: 

Atsakyti