Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Kaip laikotės šiandien? Aš ką tik po sporto, frolka, kada prisijungsi?  :4u:  :mirksiukas:

Oi nezinau 😂 sportuoju nesiodama maziu kambary pirmyn atgal :oh: kazko piktas labai,nesuprantu gal sekantys dantys isdygs virsuj :hmm: bet po biski jau save kas vakara nuteikineju kad reikia man sporto   :D  zinai mazdaug hipnozuoju save 😁 jau po lauko mes -baisiai kanda vejas zandus,pasale,kazkaip ne pavasariu kvepia vel :unsure:  papietavau db ir eisiu vel maziu nesiot,nes kazkaip streikuoja pries miega, (.)(.) Ir matyt aplamai sistema visa 😂

Atsakyti

Diena atlaikyta :4u: 

Atsakyti

Mano irgi atlaikyta  :bigsmile: 

Atsakyti
Aš po zumbos.

Bet kažkokia užkandukų diena unsure.gif Pietus tik ant 18 val pasidariau, tai užtat alkana vis kažką į burną...

Ryt ryte varau į salę.
Atsakyti

Aš po zumbos.

Bet kažkokia užkandukų diena unsure.gifPietus tik ant 18 val pasidariau, tai užtat alkana vis kažką į burną...

Ryt ryte varau į salę.

18 val as jau vakariene valgau 😁 tai likai be vakarienes vakar?

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Sveikos. Laikausi ir as, bet kazkodel nera minuso sia savaite  :frusty:  Kaip kerta per nervus! 

Atsakyti

Labas rytas 😊 aš irgi vakarienę apie 18 val. valgau, jei pietus praleidžiu(o tai paskutiniu metu dažnai nutinka), vistiek tai jau vakariene vadinu  :ax:  ir po to jau užsiklijuoju burną  :bigsmile: 

Atsakyti

Sveikos. Laikausi ir as, bet kazkodel nera minuso sia savaite  :frusty:  Kaip kerta per nervus! 

Oij kaip aš tave suprantu :4u: 

Atsakyti

Skysciai,gal artejancios mmm?

Vat todel geriau nesisvert kasdien,nes labai kerta per nervus tokie bajeriai :4u: 

Atsakyti

Oij kaip aš tave suprantu :4u:

Tai su sese laikotes abi?

As tai nusipirkau vakar popierine formyte 15cm ir kept zadu savaitgali snikersa 😁 bet ziuriu mano torto formos vis mazyn-anksciau kepdavau 26,paskui 21 kazkur,gimsei kepiau 18,o db 15 ,gal greitu metu uzteks keksiuko 😂 bet itariu kad ne 😂

Atsakyti

Mano tortai irgi mažėja. Bet vyras po snikerso sakė, kad reikia kuo didesnės formos tokiam tortui, kokių 36 cm :D  :D 

Atsakyti

Mano tortai irgi mažėja. Bet vyras po snikerso sakė, kad reikia kuo didesnės formos tokiam tortui, kokių 36 cm :D  :D

As tikiu 😂jei nereiktu mastyt apie svori ir as tik tokio dydzio kepciaus tortus 😂

Atsakyti