As va grizau is pusdienio zvejybos, tai po tiek vaiksciojimo ir laipiojimo grynam ore sukapojau visa dubeni grikiu su tunu, pomidorais ir humusu. Turinys lyg ir nieko blogo, taciau reikejo matyt porcijos dydi😂
Mano vaizduote laki 😂
Aš truputį nugrybavau, pasidariau saldžiarūgštės vištienos. Bet bent be ryžių valgiau, tai pusiau sau atleidžiu
As vakar atsilaikiau puikiai,todel siryt savijauta geresne,ne tokia issiputus 😁
Labas rytas
Nuosta,su gimtadieniu
daug laimes,sveikatos ir svajoniu issipildymo
Frolka, ačiū labai už sveikinimą
Labas rytas
Labas rytas. Nuosta su Tortadieniu!!! Daug laimės, džiaugsmo ir šiadnien daug daug prisifotografuokpozuoki nesistengdama gražiau-kūdžiau atrodytii, kad per kitą gimtadienį žiūrėdama į nuotraukas pasakytum- Savo pasiekiau,
Ačiū, Jerda bet taip fotkintis reikėjo prieš kokius metus, o tada visiškai nesifotkinau, gaila, jau dabar praktiškai visose nuotraukose su rūbais aš sau patinku daugmaž
numesta apie 14 kg, dar kokie 5 liko, tai jau didelio skirtumo nesimatys. Beeet, labai labai tikiuosi, kad per kitą gimtadienį tikrai galėsiu sau pasakyt, kad "padariau" aš tuos kilus, pagaliauuuu!!!
Vyras man staigmeną padarė, nedirba šiandien
tai ruošiamės ir lėksim kur papramogaut visi bent keletui valandėlių
Su gimtadieniu, Nuosta! Visada buk tokia linksma, ryztinga ir pilna energijos! Linksmai atsveskit su seimyna 🌼🎂🎉
as vakar stengiausi pusiau iskrova padaryt, nes po penktadienio pliusas uzsidejo, nu kaip nervina, negaliu. Siandien pusryciams kose su kava. Seimai pietums makaronai, as jau be ju apsieisiu
Su gimtadieniu, Nuosta! Visada buk tokia linksma, ryztinga ir pilna energijos! Linksmai atsveskit su seimyna 🌼🎂🎉
as vakar stengiausi pusiau iskrova padaryt, nes po penktadienio pliusas uzsidejo, nu kaip nervina, negaliu. Siandien pusryciams kose su kava. Seimai pietums makaronai, as jau be ju apsieisiu
Tai dar savo dietinio meniu neissitraukei?
Ačiū, bevale, labai labai
Vyras man ką tik staigmeną padarė dar vieną. Padovanojo fitness tracking band seniai aš jau norėjau, bet vis sakiau sau apsieisiu. Kaip džiaugiuos
Ačiū, bevale, labai labai
![]()
Vyras man ką tik staigmeną padarė dar vieną. Padovanojo fitness tracking band
seniai aš jau norėjau, bet vis sakiau sau apsieisiu. Kaip džiaugiuos
Nu saunuolis tas vyras
Na ka,mano savaitgalis bus be nuodemiu ir pagal plana tikiuos taip ir toliau