Man laisvadieniai kaip laisvadieniai, jei namie ramiai vieni. Sevčiavimaisi ir svečių priėmimai išmuša. Antradienį pasisvečiuoti n atskrenda sesė, tikiuosi laikysimės kartu, nes ir ji svorį bando mest. Bet labai bijau, kad nenuklystume pasitarę
Labas rytas
Labas rytas! Varau shopintis, sugalvojau, kad rytoj noriu pasidaryti sushių! Kažkokia pilna jėgų pabudau kaip savaitgaliausit?
Labas rytas! Varau shopintis, sugalvojau, kad rytoj noriu pasidaryti sushių! Kažkokia pilna jėgų pabudau kaip savaitgaliausit?
Net nezinau,i lauka greiciausiai eisim prasieit ir noriu lietiniu su varske,reiks jauciu gamint
Kaip sunku grizt i savo ritma bet siandien jau susideliojau ka valgysiu mintyse ir zadu atsilaikyt,nes nesinori vel pastrigt tarp tu 75
Kaip sunku grizt i savo ritma bet siandien jau susideliojau ka valgysiu mintyse ir zadu atsilaikyt,nes nesinori vel pastrigt tarp tu 75
Aš tai kaip ir grįžau į ritmą, bet net nervas ima, kad sesė atskrenda, bijau, kad grybausim. Aišku džiaugiuosi kartu nes žiauriai pasiilgau, bet tokie dvilypiai jausmai, net kartu ir kvailai jaučiuos, nes nu tas svoris tikrai ne prioritetas bet norisi atsikratyt greičiau, o ne va vėl priaugt nu kaip nors. Aš prasiėjau dukrą į baletą nuvedus kalnais pakalnėm ratuką oras nerealus, +10, paukščiukai čiulba, jokio vėjo eisiu tortą lipdyt vakar nesisekė su biskvitu, vieną išmest teko, kepiau kitą, kažko snikerinis man neiškepė ir nesupratau kodėl
Aš tai kaip ir grįžau į ritmą, bet net nervas ima, kad sesė atskrenda, bijau, kad grybausim. Aišku džiaugiuosi kartu nes žiauriai pasiilgau, bet tokie dvilypiai jausmai, net kartu ir kvailai jaučiuos, nes nu tas svoris tikrai ne prioritetas bet norisi atsikratyt greičiau, o ne va vėl priaugt nu kaip nors. Aš prasiėjau dukrą į baletą nuvedus kalnais pakalnėm ratuką oras nerealus, +10, paukščiukai čiulba, jokio vėjo eisiu tortą lipdyt vakar nesisekė su biskvitu, vieną išmest teko, kepiau kitą, kažko snikerinis man neiškepė ir nesupratau kodėl
As irgi ir svori numest noriu ir nesukt galvos del jo bet valgyt ir kudet-ne man 😂 pas mus irgi oras pasaka,saule taip kaitina -noris jau is palto net sokt😁
Aš jau šiandien visai lengvą striukelę užsimečiau, dukra išvis tik su džemperiuku truputį pašiltintu šuoliavo sakau vyrui aš pripratus sniegynuose gimtadienį švęst, o čia pavasaris
Aš jau šiandien visai lengvą striukelę užsimečiau, dukra išvis tik su džemperiuku truputį pašiltintu šuoliavo sakau vyrui aš pripratus sniegynuose gimtadienį švęst, o čia pavasaris
Per mano gimse irgi sniego nebuvo,ogi 12.31 gimse,tai kazkaip net nesventiskai atrode as svarkeli ziurinejuos jau 😁 uzsimarinavau vistos papus,ryt kepsiu suvlaki
ryt kepsiu suvlaki
Kas čia per patiekalas?
Kas čia per patiekalas?
http://kasuvalgyti.l...10/01/souvlaki/
Tik as is vistienos darau dar ir tatziki padazo prie tu iesmeliu reik mes per medaus menesi kai buvom graikijoj ragavom tai db vis pagaminu
Na ka,pasidarysiu kakavos,suvalgysiu varskes ir busiu atlaikius diena