Oij raumenį užaugint, skaičiau vakar fitness mummy forume, kad per mėnesį teisingai maitinantis ir daug sportuojant įmanoma nebent keletą 100g per mėn 😂 bet įdomus pats faktas, kad aš ir kai pradėjau sportuot, nustojo man svoris krist 😀 nesuprantu kodėl čia taip. Turiu draugę, beje, kuriai reikia numesti apie 40 kg tai ji pradįjo eiti į gym'ą, mitybą prisižiūri, tai irgi svoris krenta labai lėtai pagal jos svorį, po kokius 2 kg per mėn.
As katik grizau is lauko,oras pavasariskas,tik apniuke siandien pasportavau- plyteliu tarpus su melanino kempine bruzinau😁 gerai,kad plyteles tik pusei buto😂
Positive,waiduke,mamuke68,airise-ar prisiduosit?
Aš irgi atpyliau sportą savo, bet ne taip naudingai kaip plytelių šveitimas, savanaudiškai aš Uch. Pasimatavu šiandien, nuo visur pakritę po 1 cm. Čia per mėnesį. Kepu dabar torto biskvitus, snikerso užsimaniau
Aš irgi atpyliau sportą savo, bet ne taip naudingai kaip plytelių šveitimas, savanaudiškai aš Uch. Pasimatavu šiandien, nuo visur pakritę po 1 cm. Čia per mėnesį. Kepu dabar torto biskvitus, snikerso užsimaniau
O skanaus torto
Ir uz tuos nukritusius cm
- bevale
-sincera-trahatur
-nuosta
- bellateja
O frolka25 ir jolitamarija pasistenks kita savaite
- bevale
-sincera-trahatur
-nuosta
- bellateja
O frolka25 ir jolitamarija pasistenks kita savaite
Kaip sazine uzgriauze kai pamaciau sita begriauzdama cipsiukus su zaliom devyneriom😂
Ačiū už lentelę. Aš šiandien tfu tfu tfu, laikausi gerai, tikiuosi ir rytoj taip atsilaikyt, o tada vėl švęsiu
Kaip sazine uzgriauze kai pamaciau sita begriauzdama cipsiukus su zaliom devyneriom😂
😁😂bet itariu nesustabde nuo kramtymo 😂
Ačiū už lentelę. Aš šiandien tfu tfu tfu, laikausi gerai, tikiuosi ir rytoj taip atsilaikyt, o tada vėl švęsiu
Atsilaikysi
Nei kiek 😂 Laisvadieniai yra blogis 😐