Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Oij raumenį užaugint, skaičiau vakar fitness mummy forume, kad per mėnesį teisingai maitinantis ir daug sportuojant įmanoma nebent keletą 100g per mėn 😂 bet įdomus pats faktas, kad aš ir kai pradėjau sportuot, nustojo man svoris krist 😀 nesuprantu kodėl čia taip. Turiu draugę, beje, kuriai reikia numesti apie 40 kg tai ji pradįjo eiti į gym'ą, mitybą prisižiūri, tai irgi svoris krenta labai lėtai pagal jos svorį, po kokius 2 kg per mėn.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 17 vasario 2017 - 14:07

As katik grizau is lauko,oras pavasariskas,tik apniuke :unsure:  siandien pasportavau- plyteliu tarpus su melanino kempine bruzinau😁 gerai,kad plyteles tik pusei buto😂 

Atsakyti

Positive,waiduke,mamuke68,airise-ar prisiduosit?

Atsakyti

Aš irgi atpyliau sportą savo, bet ne taip naudingai kaip plytelių šveitimas, savanaudiškai aš :D  Uch. Pasimatavu šiandien, nuo visur pakritę po 1 cm. Čia per mėnesį. Kepu dabar torto biskvitus, snikerso užsimaniau  :bigsmile: 

Atsakyti

Aš irgi atpyliau sportą savo, bet ne taip naudingai kaip plytelių šveitimas, savanaudiškai aš :D  Uch. Pasimatavu šiandien, nuo visur pakritę po 1 cm. Čia per mėnesį. Kepu dabar torto biskvitus, snikerso užsimaniau  :bigsmile:

O skanaus torto  :4u:  

Atsakyti

Ir  :4u:  uz tuos nukritusius cm :yahoo:  :bis 

Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif - bevale
second.gif -sincera-trahatur
third.gif -nuosta
notworthy.gif - bellateja

O frolka25 ir jolitamarija pasistenks kita savaite tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 02 17, 18:51)
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif - bevale
second.gif -sincera-trahatur
third.gif -nuosta
notworthy.gif - bellateja
O frolka25 ir jolitamarija pasistenks kita savaite  tongue.gif  4u.gif

Kaip sazine uzgriauze kai pamaciau sita begriauzdama cipsiukus su zaliom devyneriom😂
Atsakyti

Ačiū už lentelę. Aš šiandien tfu tfu tfu, laikausi gerai, tikiuosi ir rytoj taip atsilaikyt, o tada vėl švęsiu  :D 

Atsakyti

Kaip sazine uzgriauze kai pamaciau sita begriauzdama cipsiukus su zaliom devyneriom😂

😁😂bet itariu nesustabde nuo kramtymo 😂

Atsakyti

Ačiū už lentelę. Aš šiandien tfu tfu tfu, laikausi gerai, tikiuosi ir rytoj taip atsilaikyt, o tada vėl švęsiu  :D

Atsilaikysi :4u: 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 02 17, 19:37)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="sincera_trahatur" data-cid="71447212" data-time="1487348556"><div><p>Kaip sazine uzgriauze kai pamaciau sita begriauzdama cipsiukus su zaliom devyneriom😂</p></div></blockquote><p>😁😂bet itariu nesustabde nuo kramtymo 😂</p>

Nei kiek 😂 Laisvadieniai yra blogis 😐
Atsakyti