Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

As kol kas stropiai laikausi, isskyrus Valentino diena, vakare kelis stikliukus Bailey's  islenkiau  :D   
Šaunuolė, labai už tave džiaugiuosi   :4u:

Gerų visoms ryt rezultatų. Mane šiandien draugė demotyvavo, sakė sukūdus labai nuo praeito karto, matėmės prieš kokį mėnesį. Oiiij kaip negerai, man iškart smegenys atsipalaiduoja nuo tokių žodžių :lol:  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 16 vasario 2017 - 19:19
O penktadieniais sveriates kaip suprantu is paskutiniu zinuciu?smile.gif
Atsakyti

O penktadieniais sveriates kaip suprantu is paskutiniu zinuciu?smile.gif

Aha, penktadienį ryte prisiduodam visos čia ir frolka lentelę padaro 😉

Atsakyti

Labas rytas,tai 75 :4u: 

Atsakyti
Labas rytas 117,4 Nei daugiau, nei mažiau nei praeitą sav.
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  taigi išgelbėjo mane vakarykštė iškrova, net pačiai nesitiki  :yahoo:  80.6 kg  :D 

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  taigi išgelbėjo mane vakarykštė iškrova, net pačiai nesitiki  :yahoo:  80.6 kg  :D

O tai tau 😁 as daugiau su tavim neatostogausiu 😂 as matai kaip pridera i pliusa ivariau,o tu -minusa,nesazininga 😂😃

Atsakyti
87,00 😎 Vakar suvalgyta pica ir zalios 9 nebuvo tragiskos😂
Atsakyti

O tai tau 😁 as daugiau su tavim neatostogausiu 😂 as matai kaip pridera i pliusa ivariau,o tu -minusa,nesazininga 😂😃

Nugi aš vakar prabadavau  :oh:  :lol:  čia man gintadienio proga stebuklas :bigsmile:  :mirksiukas:  :taika: 

Atsakyti

Pas mane 96. Dziaugiuosi aisku, nors pries pora dienu buvo dar didesnis minusas, bet susimoviau su rytiniais sumustiniais. Siandien vakare laukia pica pas uosvius, tai jau savaitgalis nusimato liesas  :angel_not: 

Saunuoles visos 👏🏻

Atsakyti
sveikutės, kg prasme nieko naujo 92,3 kg
Atsakyti

Pas mane 88,5

Vakar nuzingsniavau 15 km zygi , tikejausi minusa isgaut ,b et se tau !

Guodziuusi , kad matyt raumeni uzsiauginau :)

Atsakyti