Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Tikrai gi, su Lietuvos šventė  :wub:  reiks eit daryt trispalvę žele tradiciškai  :bigsmile:   :lietuva:

Bandysiu bent šiandien kukliau pasimaitint, norėčiau iškrovos, bet nepasitikiu savo jėgom :oh:  

Atsakyti

Tikrai gi, su Lietuvos šventė  :wub:  reiks eit daryt trispalvę žele tradiciškai  :bigsmile:   :lietuva:

Bandysiu bent šiandien kukliau pasimaitint, norėčiau iškrovos, bet nepasitikiu savo jėgom :oh:  

As netikiu kad jau ta viena diena kazka pakeis 😁 jau kaip bus sia savaite taip 😋 niuru,rukas,vejas...o sakiau eisiu i lauka  :hmm: 

Jolitamarija,gero kelio :victory2: 

Jerda,geru pirkiniu :victory2: 

Atsakyti

As netikiu kad jau ta viena diena kazka pakeis 😁 

Nepakeis, bet bent jau dar nuo šiandien neužsidės  :D  ruošiuosi pabūt gera iki sekmadienio :D  nes sąžinė negyvai užgrauš, nesąmoningai nusivažiavau ir visai ne laiku. Tikėjausi išlipti bent iš 8 iki gimtadienio(sekmadienio), o dabar vėl pavariau... nu toookia pikta ant savęs  :frusty:  iš režimo visiškai išsimušiau, kad ir kaip be noro, bet bandau susiimt dabar. Ne nuo pirmadienio...

Atsakyti

Jolitamaria, kaip pavydžiu tokio žygio :bigsmile: 

Atsakyti

Nepakeis, bet bent jau dar nuo šiandien neužsidės  :D  ruošiuosi pabūt gera iki sekmadienio :D  nes sąžinė negyvai užgrauš, nesąmoningai nusivažiavau ir visai ne laiku. Tikėjausi išlipti bent iš 8 iki gimtadienio(sekmadienio), o dabar vėl pavariau... nu toookia pikta ant savęs  :frusty:  iš režimo visiškai išsimušiau, kad ir kaip be noro, bet bandau susiimt dabar. Ne nuo pirmadienio...

Nu ok,deduos prie taves ir negrybauju as :) dviese bus smagiau 😂 pusryciam buvo musli,pietum greiciausiai dabaigsiu troskini,o vakarienei dar nezinau kas :) nepyk ant saves,gi visi mes zmones 🤗 mano planai planeliai irgi visai persisuko  :oh: 

Atsakyti

Niu laikomės, netikėtai pas mane draugė atvaro, tikiuosi neužbaliavosim tos lietuviškos šventės proga  :D  ar atrėjančio gimtadienio... :hmm:  gal dėl to ir atvaro :D 

Atsakyti

Niu laikomės, netikėtai pas mane draugė atvaro, tikiuosi neužbaliavosim tos lietuviškos šventės proga  :D  ar atrėjančio gimtadienio... :hmm:  gal dėl to ir atvaro :D

Baliavokit :bis   :D  as tai nei tokia nei siokia,neprisiverciau i lauka iseit,gulineju su mazium :unsure:  

Atsakyti

Gavau ką tik siuntinuką nuo tėvų gimtadieniui, atsiuntė mano mėgstamiausių datulių, galėsiu smaližiaut be sąžinės graužimo 😍

Atsakyti

Sveikos, su Lietuvos svente jus visas  :lietuva: 

Labas naujokei!

As kol kas stropiai laikausi, isskyrus Valentino diena, vakare kelis stikliukus Bailey's  islenkiau  :D   

Buvom kavinej su vyru, tai valgiau graziai vistienos salotas, bet prie kavos maza desertuka pasiemiau. Nu gal nieko, vistik svente buvo. Kol kas minusas yra, ziuresim rytoj ka svarstykles parodys. 

Atsakyti

Sveikos, su Lietuvos svente jus visas  :lietuva:

Labas naujokei!

As kol kas stropiai laikausi, isskyrus Valentino diena, vakare kelis stikliukus Bailey's  islenkiau  :D   

Buvom kavinej su vyru, tai valgiau graziai vistienos salotas, bet prie kavos maza desertuka pasiemiau. Nu gal nieko, vistik svente buvo. Kol kas minusas yra, ziuresim rytoj ka svarstykles parodys. 

Saunuole laikykis! 

Atsakyti

Niu aš irgi atsilaikiau  kavos tik pagėriau, galvoj net tvinksi  :D 

Atsakyti

Geru ryt rezultatu kas laiketes  :4u: 

Atsakyti