Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas :4u:  as tai kosiju,gerkle idomi,galva sunki :blink: 

Airise ssunu kad radai megstama darba :yahoo:  :bis 

Atsakyti

Sveikutes! smile.gif

Ligoniukams sveikatos. Mano maze irgi serga. Dar ir sunis siandien pabludo - priveme ir prisiko visur. unsure.gifGalvojau vel bakterija kokia, bet dabar lyg ir gerai. Tai buvo skalbimo, plovimo ir tvarkymo. Atsiprasau, jeigu kam apetita sugadinau. biggrin.gif

Laikausi tvarkingai, sian sportuot buvau. Tik kad MB nupirko tokiu nerealiu sausainiu, kad sunku atsispirti. smile.gif

Darbe kaifuoju. wub.gif

Pirma paskaičiu galvojau o tu ir sūnų turi  :D  sveikatoa ir jums :4u:  ir kaip smagu dėl darbo :bigsmile: 

Labas rytas, mano mažieji tik su temperatūrom dega, daugiau nieko. Tai jaučiu koks virusas eilinis ir tiek...

Atsakyti

Sveikutes,

Sveikatos visiems ligoniukams - linkiu iki svenciu pilnai pasveikti !

Bevale, labas ! Dziaugiuosi tave cia vel matydama :)

Skaitineju apie kazkokius koncertus - minute net pagalvojau ,kad cia tavo koncertai ..oh !!! tu gi muzikante !

Pas mus tai beprotiska savaitei, tempas nerealus, siandien jauciuosi, lyg jau turetu  buti penktadienis.

Kaip minejau dirbam ties savo buto pardavimu. Pasakem agentams, kad jau pavargom nuo tu pardavimu, rodymu - ,kad bandom iki svenciu - jei ne tai - nutraukiam sutarti . Tai oi kaip jie uzkure pirti - pakviete kazkoki nauja fotografa su kamerom , stovais ir t.t.

ir pasipyle zmones - per diena suplanuojam 7 seimu vizitus . Na man tai labai sunku , neisivaizdavau, kad tokia itampa, kai svetimi zmones vaiksto po tavo namus, kaip po kokia Ikea . Vienu metu taip supuole ,kad 4 seimos vienu metu uzejo - su vyrais , vaikais , nu linksma buvo ...  Kita diena vel tas pats .

Pasiuvau uzuolaidas naujas visuose  kambariuose, vyras zidini kurena vos ne istisai, as visur zvakiu prideliojus, na kad jaukiau butu .

As tai jau proteju nuo tos tvarkos palaikymo, neleidziu vaikams valgyt , nieko trupint, vaikstau kaip seklys  su skuduriuku is paskos paskui kiekviena :) nes musu seimynele sugeba per labai trumpa laika viska apverst .

Turim dabar 4 realiai susidomejusius -tariasi su bankais , tai gal jau greit pamatysim finisa . 

Va jei kam idomu pasirodau savo namus , o gal tiksliau savo''darbo vieta'' :) ,  nes man dabar namai  ne be su poilsiu asocijuojasi.

http://www.aruodas.l...s-su-1-2145337/

Tikiuosi dar stresiukas pades nors truputi kg isjudinti ir numesti iki penktadienio

Apie tortus - mano vyras nera ju gerbeju , bet kas is to as vis tiek juos kepu , perku ir valgau .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 14 gruodžio 2016 - 09:52

Sveikutes,

Sveikatos visiems ligoniukams - linkiu iki svenciu pilnai pasveikti !

Bevale, labas ! Dziaugiuosi tave cia vel matydama :)

Skaitineju apie kazkokius koncertus - minute net pagalvojau ,kad cia tavo koncertai ..oh !!! tu gi muzikante !

Pas mus tai beprotiska savaitei, tempas nerealus, siandien jauciuosi, lyg jau turetu  buti penktadienis.

Kaip minejau dirbam ties savo buto pardavimu. Pasakem agentams, kad jau pavargom nuo tu pardavimu, rodymu - ,kad bandom iki svenciu - jei ne tai - nutraukiam sutarti . Tai oi kaip jie uzkure pirti - pakviete kazkoki nauja fotografa su kamerom , stovais ir t.t.

ir pasipyle zmones - per diena suplanuojam 7 seimu vizitus . Na man tai labai sunku , neisivaizdavau, kad tokia itampa, kai svetimi zmones vaiksto po tavo namus, kaip po kokia Ikea . Vienu metu taip supuole ,kad 4 seimos vienu metu uzejo - su vyrais , vaikais , nu linksma buvo ...  Kita diena vel tas pats .

Pasiuvau uzuolaidas naujas visuose  kambariuose, vyras zidini kurena vos ne istisai, as visur zvakiu prideliojus, na kad jaukiau butu .

As tai jau proteju nuo tos tvarkos palaikymo, neleidziu vaikams valgyt , nieko trupint, vaikstau kaip seklys  su skuduriuku is paskos paskui kiekviena :) nes musu seimynele sugeba per labai trumpa laika viska apverst .

Turim dabar 4 realiai susidomejusius -tariasi su bankais , tai gal jau greit pamatysim finisa . 

Va jei kam idomu pasirodau savo namus , o gal tiksliau savo''darbo vieta'' :) ,  nes man dabar namai  ne be su poilsiu asocijuojasi.

http://www.aruodas.l...s-su-1-2145337/

Tikiuosi dar stresiukas pades nors truputi kg isjudinti ir numesti iki penktadienio

Apie tortus - mano vyras nera ju gerbeju , bet kas is to as vis tiek juos kepu , perku ir valgau .

Labai grazus butas ir kaina nera didele sakyciau.taip sviesu visur jauku!o kur planuojat keltis-i nama?

Linkiu kuo greiciau parduot!

Atsakyti

Labai gražūs namai, jolitamaria! 

Atsakyti

oi aciu uz palaikyma :) 

planuojam i nama , bet jis dar  nedastatytas , tik del to ir parduodam ,kad butu uz ka . Bnakuipaskola dar grazinsim , tai ne per daug ir liks.

Vyresneles visai  nori kelti, o mazasis  tai vakar ir uzmigo verkdamas, nenori is namu isvaziuot . Na jis gime ten - labiau prisirises.

Atsakyti

Nu ka,siandien jau nugrybauta  :unsure:  bet ziuresim gal nepriduosiu pliuso :hmm: 

Atsakyti

Aš šiandien gerai laikausi, kažkaip prisiminus savaitgalio grybavimus žaptai užsidaro 😀 kažkoks didelis noras išlipti iš 8 zonos kuo greičiau! 

Atsakyti

Aš šiandien gerai laikausi, kažkaip prisiminus savaitgalio grybavimus žaptai užsidaro 😀 kažkoks didelis noras išlipti iš 8 zonos kuo greičiau! 

Linkiu ir islipt kuo greiciau,o man reiktu nebegrizt atgal i 8 zona  :rolleyes:  :4u:  :D 

Atsakyti

Linkiu ir islipt kuo greiciau,o man reiktu nebegrizt atgal i 8 zona  :rolleyes:  :4u:  :D

Oij ne, tu tikrai negrįši, labai gražiai ir užtikrintai nuo jos nutolai, visoms mums pavyzdys!

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Labas rytas.

Parejo mmm, tikiuosi ryt pliuso nebus. unsure.gif

Geris dieneles visoms. 4u.gif
Atsakyti