Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2017 02 14, 21:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="nuosta" data-cid="71439976" data-time="1487093110"><div><p>Aš šiandien bandysiu be vakarienės apsieit, nes ir taip privalgiau kelių diebų normą jaučiu  biggrin.gif</p></div></blockquote><p>As vietoj vakarienes privalgiau magnum ledu biggrin.gif zodziu nieko gero sia savaite nebus smile.gif</p>

Ramiai, as irgi nusidejau- zaliu devyneriu kokteiliukas su salta arbata ir duonyte uzkandai 😂
Atsakyti

Ramiai, as irgi nusidejau- zaliu devyneriu kokteiliukas su salta arbata ir duonyte uzkandai 😂

Oooo zalios devynerios,jau nezinau kiek metu net nesu ragavus ju :D

Labas rytas :)

Atsakyti
Praeitos savaites pabaigoje nusipirkau abonementa i sporto kluba, jau sazine pradeda griauzt kad gal jau reik pradet eit... bet teisinuos kad gertuves neturiu😂
Atsakyti

Labas rytas ,

tai kur dingo ta saule , tas pavasaris ?

Vakar jau buvau uzsidejus plona striuke .

visi myli, lepina saldumynais ir leidausi lepinama ir dar vakare nusimato pasisėdėjimas su šeima

Jerda, gal tavo gimtadienis ? kokia proga tave taip lepina ?

as ir turbut minuso irgi neispausiu , kad bent nulis butu . Galvoju gal pilnatis - taip  ''apvaliai '' veikia.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitamaria: 15 vasario 2017 - 08:38

o kaip faina ,Sincera_trahatur, kad pasidalinai nuotraukom , ka valgai . Man amzinai reik ideju .

as dar nepusryciavus, nusprendziau pavelinti pusrycius. Nes jei pavalgau, su visais ,tarp 7 ryto ir 8 , tai 10 jau vel alkana.

Siandien  ryte bus omletas ir salotos.  

Pietums gal spageti su padazu -jautienos farsas su pomiduru pasta.

Atsakyti

sincera_trahatur   ,beja  tavo toks idomus ir  sudetingas vardas , ka jis reiskia , cia gal lotyniskai ?

Atsakyti

Labas rytas  :4u:  niu ką, šiandien paprasta diena, ryt ir vėl šventė  :bigsmile:  nieko sau savaitė!

Atsakyti

Praeitos savaites pabaigoje nusipirkau abonementa i sporto kluba, jau sazine pradeda griauzt kad gal jau reik pradet eit... bet teisinuos kad gertuves neturiu😂

Kai tingi tai tu pasiteisinimu milijonas :D

Labas rytas ,

tai kur dingo ta saule , tas pavasaris ?

Vakar jau buvau uzsidejus plona striuke .

Jerda, gal tavo gimtadienis ? kokia proga tave taip lepina ?

as ir turbut minuso irgi neispausiu , kad bent nulis butu . Galvoju gal pilnatis - taip  ''apvaliai '' veikia.

Pas mane tai sviecia saule :)jau va numigs mazius,apsikopsiu namus ir leksiu kol grazus oras i lauka :)

Labas rytas  :4u:  niu ką, šiandien paprasta diena, ryt ir vėl šventė  :bigsmile:  nieko sau savaitė!

Musu dienos kaip svente,kaip zydejimas vysnios :D vai prabegs nebegris jos tram pam pararam 😂

Atsakyti

Tram pam pam ...  ir pas mus jau saule kisa nosi ,, lekiu ir as is namu , grisiu tik vakare velokai , tai tikiuosi nebus progu prisivalgyti .

Atsakyti

Pas mus šiandien niūruma lauke plius laukiu siuntinukų, tai tupėsim namie  :rolleyes: 

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2017 02 15, 08:37)
<p>Labas rytas ,</p>
<p> </p>
<p> tai kur dingo ta saule , tas pavasaris ?</p>
<p> </p>
<p>Vakar jau buvau uzsidejus plona striuke .</p>
<p> </p>
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Jerda" data-cid="71439875" data-time="1487089217">
<div>
<p> visi myli, lepina saldumynais ir leidausi lepinama ir dar vakare nusimato pasisėdėjimas su šeima</p>
</div>
</blockquote>
<p> Jerda, gal tavo gimtadienis ? kokia proga tave taip lepina ?</p>
<p> </p>
<p>as ir turbut minuso irgi neispausiu , kad bent nulis butu . Galvoju gal pilnatis - taip  ''apvaliai '' veikia.</p>
<p> </p>

Labas rytas. Ne gimtadienis, Valentine vakar buvo, moteriškam kolektyve dirbu, tai pačios save pasilepinom.
Atsakyti
Pagaliau sazine nugalejo atsikalbinejimus ir nuejau pasportuot, dabar tokia savim pasitenkinus. Jauciasi kad virs pusmecio nebuvus sporto salej, bet nieko 😎
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti