Ramiai, as irgi nusidejau- zaliu devyneriu kokteiliukas su salta arbata ir duonyte uzkandai 😂
Ramiai, as irgi nusidejau- zaliu devyneriu kokteiliukas su salta arbata ir duonyte uzkandai 😂
Oooo zalios devynerios,jau nezinau kiek metu net nesu ragavus ju
Labas rytas
Labas rytas ,
tai kur dingo ta saule , tas pavasaris ?
Vakar jau buvau uzsidejus plona striuke .
visi myli, lepina saldumynais ir leidausi lepinama ir dar vakare nusimato pasisėdėjimas su šeima
Jerda, gal tavo gimtadienis ? kokia proga tave taip lepina ?
as ir turbut minuso irgi neispausiu , kad bent nulis butu . Galvoju gal pilnatis - taip ''apvaliai '' veikia.
o kaip faina ,Sincera_trahatur, kad pasidalinai nuotraukom , ka valgai . Man amzinai reik ideju .
as dar nepusryciavus, nusprendziau pavelinti pusrycius. Nes jei pavalgau, su visais ,tarp 7 ryto ir 8 , tai 10 jau vel alkana.
Siandien ryte bus omletas ir salotos.
Pietums gal spageti su padazu -jautienos farsas su pomiduru pasta.
sincera_trahatur ,beja tavo toks idomus ir sudetingas vardas , ka jis reiskia , cia gal lotyniskai ?
Labas rytas niu ką, šiandien paprasta diena, ryt ir vėl šventė nieko sau savaitė!
Praeitos savaites pabaigoje nusipirkau abonementa i sporto kluba, jau sazine pradeda griauzt kad gal jau reik pradet eit... bet teisinuos kad gertuves neturiu😂
Kai tingi tai tu pasiteisinimu milijonas
Labas rytas ,
tai kur dingo ta saule , tas pavasaris ?
Vakar jau buvau uzsidejus plona striuke .
Jerda, gal tavo gimtadienis ? kokia proga tave taip lepina ?
as ir turbut minuso irgi neispausiu , kad bent nulis butu . Galvoju gal pilnatis - taip ''apvaliai '' veikia.
Pas mane tai sviecia saule :)jau va numigs mazius,apsikopsiu namus ir leksiu kol grazus oras i lauka
Labas rytas niu ką, šiandien paprasta diena, ryt ir vėl šventė nieko sau savaitė!
Musu dienos kaip svente,kaip zydejimas vysnios vai prabegs nebegris jos tram pam pararam 😂
Tram pam pam ... ir pas mus jau saule kisa nosi ,, lekiu ir as is namu , grisiu tik vakare velokai , tai tikiuosi nebus progu prisivalgyti .
Pas mus šiandien niūruma lauke plius laukiu siuntinukų, tai tupėsim namie
<p> </p>
<p> tai kur dingo ta saule , tas pavasaris ?</p>
<p> </p>
<p>Vakar jau buvau uzsidejus plona striuke .</p>
<p> </p>
<blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Jerda" data-cid="71439875" data-time="1487089217">
<div>
<p> visi myli, lepina saldumynais ir leidausi lepinama ir dar vakare nusimato pasisėdėjimas su šeima</p>
</div>
</blockquote>
<p> Jerda, gal tavo gimtadienis ? kokia proga tave taip lepina ?</p>
<p> </p>
<p>as ir turbut minuso irgi neispausiu , kad bent nulis butu . Galvoju gal pilnatis - taip ''apvaliai '' veikia.</p>
<p> </p>
Labas rytas. Ne gimtadienis, Valentine vakar buvo, moteriškam kolektyve dirbu, tai pačios save pasilepinom.