Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas. Aš šią savaitę atostogauju, per daug švenčių, vyras įgriuvo į lovą su saldžiais pusryčiais ir rožėm  :wub:  visas su meilės diena :4u:  :bigsmile: 

Sincera, wow kokie pokyčiai! Mes turim grupelę uždarą fb, bet ten priimam ilgiau čia pabendravusias. Nors visas bendravimas vyksta pagrinde čia, ten tik nuotraukom retkarčiais pasidalinam. Kiek tau metų? Man su oda didelės probkemos ant pilvo. Bet man nuo daug nėštumų per paskutinius  5 metus, o ypač po dvynių  :oh: 

Atsakyti

O tu kaip maitinies sia savaite?

As nelabai pavyzdingai , bet stengiuosi ne per daug.

Ryte apie 8 buvo surelis ir geriau ,geriau ... 4 stiklines vandens su citrina .

11 val.  kopustu sriuba, be grietines, su viena virta vist blauzdele.

Kas pas jus ant stalo ? 

Atsakyti

Porciju as neapsimazinus, tik atsisakius sureliu, bandeliu ir pan. Tada kai numeciau daugiausia buvau atsisakius mesos.

Kaip manai - mesos atsisakymas didele itaka turejo?  Kuom keitei baltymus ? 

As jei nevalgau mesos - pradedu valgyt daugiau pieno produktu - varske, suris ... nu tai nieko gero , jie nepadeda , bent jau man , mest svori.

Atsakyti

Labas rytas. Aš šią savaitę atostogauju, per daug švenčių, vyras įgriuvo į lovą su saldžiais pusryčiais ir rožėm  :wub:  visas su meilės diena :4u:  :bigsmile:

Sincera, wow kokie pokyčiai! Mes turim grupelę uždarą fb, bet ten priimam ilgiau čia pabendravusias. Nors visas bendravimas vyksta pagrinde čia, ten tik nuotraukom retkarčiais pasidalinam. Kiek tau metų? Man su oda didelės probkemos ant pilvo. Bet man nuo daug nėštumų per paskutinius  5 metus, o ypač po dvynių  :oh:

Tai sakai atostogos :D as ziuresiu ka cia as darysiu,pakolkas tvarkingai pradejau diena ir jau pacaiksciojom lauke pora valandu,oras pasaka-grynas pavasaris  :yahoo: 

As nelabai pavyzdingai , bet stengiuosi ne per daug.

Ryte apie 8 buvo surelis ir geriau ,geriau ... 4 stiklines vandens su citrina .

11 val.  kopustu sriuba, be grietines, su viena virta vist blauzdele.

Kas pas jus ant stalo ? 

Kaip ir nieko dar :D ryte kava ir musli,o toliau nezinau,vistienos kepsniuku gal pakepsiu :) 

Kaip manai - mesos atsisakymas didele itaka turejo?  Kuom keitei baltymus ? 

As jei nevalgau mesos - pradedu valgyt daugiau pieno produktu - varske, suris ... nu tai nieko gero , jie nepadeda , bent jau man , mest svori.

Neisivaizduoju kaip reiktu nevalgyt mesos,nes mes tokie mesaedziai visi :D

Atsakyti

Tai sakai atostogos :D as ziuresiu ka cia as darysiu,pakolkas tvarkingai pradejau diena ir jau pacaiksciojom lauke pora valandu,oras pasaka-grynas pavasaris  :yahoo:

Kaip faina, pas mus lauke irgi gražu atrodo, bet nedrįstu aš viena su savo ketveriuke niekur eiti, bijau, kad nesuganysiu  :oh:  bandysiu dar laviruot, kad bent pliuso arklinio nebūtų, bet minuso jau niekaip neišspausiu, žer trumpa savaitė  :oh: 

Atsakyti

Kaip faina, pas mus lauke irgi gražu atrodo, bet nedrįstu aš viena su savo ketveriuke niekur eiti, bijau, kad nesuganysiu  :oh:  bandysiu dar laviruot, kad bent pliuso arklinio nebūtų, bet minuso jau niekaip neišspausiu, žer trumpa savaitė  :oh:

As irgi minuso nepadarysiu,nes si savaite atrodo kaip vienas ilgas savaitgalis :D bet nu ka padarysi,biski pailsekim nuo tu kasniu skaiciavimo :) oi,su 4 as irgi turbut nerizikuociau eit :D 

Atsakyti

Surizikavau, nes oras tiesiog kvietė lauk  :bigsmile:  niu nežinau kiek kalorijų sudeginau,bet vaikams buvo smagu, o tai svarbiausia :lol: 

Atsakyti
QUOTE(sincera_trahatur @ 2017 02 14, 07:14)
Tikrai imanoma. Mano pokyciai kiek tai iziurima (samoningai trindavau foto kur labai matosi apimtys ir storumas, bet manau ne tik viena taip darydavau, tad nesimato labai objektyviai kiek bloga buvo situacija). vartotojo įkelta nuotrauka
Nors ir dabar kojos ant tiek celiliutines ir liuliuojancios kad slepu po devyniais uzraktais.

Bet koks pasikeitimas, kur su džinsais ir kur su suknele. Šaunuolė.
Šiandieną diena visai prastai, visi myli, lepina saldumynais 4u.gif Na o aš ir leidausi lepinama ir dar vakare nusimato pasisėdėjimas su šeima
Atsakyti
Manes siandien nieks nelepina ir sokolado nedovanoja, tad pasidariau vakariene (keptos darzoves, kons tunas ir adzika):
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

Manes siandien nieks nelepina ir sokolado nedovanoja, tad pasidariau vakariene (keptos darzoves, kons tunas ir adzika):
IMG_5668.jpg

Skaniai atrodo ;) jei man vestuves butu ant nosies manes ir sokoladai nepapirktu :D 

Atsakyti

Aš šiandien bandysiu be vakarienės apsieit, nes ir taip privalgiau kelių diebų normą jaučiu  :D 

Atsakyti

Aš šiandien bandysiu be vakarienės apsieit, nes ir taip privalgiau kelių diebų normą jaučiu  :D

As vietoj vakarienes privalgiau magnum ledu :D zodziu nieko gero sia savaite nebus :)

Atsakyti