Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Aš šiandien baisiai nugrybavau, neišmečiau laiku pyrago to nelaimėlio :D 

Atsakyti

Aš šiandien baisiai nugrybavau, neišmečiau laiku pyrago to nelaimėlio :D

As tau i kompanija -vyras torta parvilko :D nuuu ryt bus geriau :)

Atsakyti

As tau i kompanija -vyras torta parvilko :D nuuu ryt bus geriau :)

Draugės tikros nu 😀 aš dar ta proga išsikepiau keptos duonos su česnakais 🙈

Atsakyti

Draugės tikros nu 😀 aš dar ta proga išsikepiau keptos duonos su česnakais 🙈

O as pabaigiau vafliukus teptus karamele 😁😂 

Atsakyti
QUOTE(sincera_trahatur @ 2017 02 13, 07:13)
Siuo metu 87,4 kg, 178 cm. Birzelio 1 d tikslas 70 kg. Planuoju sportas+atsakingesne mitybe atsisakant pyragu, kepto ir t.t. (Be konkrecios dietos ar kaloriju skaiciavimo, bent jau pries kelis metus tai suveike numesti iki dvizenklio skaiciaus) smile.gif

Sveika, pasirodo kai nori tai galima. Aš čia dabar pati sunkiausia 117,4 šiuo metu. Neįtikėtina, pasirodo įmanoma šitiek svorio numesti. Noriu ir aš.
Nuo šiandien kai vakare užsigeidžiu kramsnoti, pradedu kažką naudingo daryti, kad užsimirščiau ax.gif Šiandien papildomai namus išsiurbiau, nors tik vakar buvo iš pagrindų sutvarkyti. Bet man kažkaip atrodo lyg būtų šiek tiek švariau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jerda @ 2017 02 13, 21:17)
Sveika, pasirodo kai nori tai galima. Aš čia dabar pati sunkiausia 117,4 šiuo metu. Neįtikėtina, pasirodo įmanoma šitiek svorio numesti. Noriu ir aš.
Nuo šiandien kai vakare užsigeidžiu kramsnoti, pradedu kažką naudingo daryti, kad užsimirščiau  ax.gif  Šiandien papildomai namus išsiurbiau, nors tik vakar buvo iš pagrindų sutvarkyti. Bet man kažkaip atrodo lyg būtų šiek tiek švariau  biggrin.gif

Tikrai imanoma. Mano pokyciai kiek tai iziurima (samoningai trindavau foto kur labai matosi apimtys ir storumas, bet manau ne tik viena taip darydavau, tad nesimato labai objektyviai kiek bloga buvo situacija). vartotojo įkelta nuotrauka
Nors ir dabar kojos ant tiek celiliutines ir liuliuojancios kad slepu po devyniais uzraktais.
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas,

Sunku iziureti tas nuotraukas, bet paskutineje , su suknele , atrodai puikiai .

Cia turbut naujausias vaizdelis ? 

Sincera , koks tavo dienos meniu ? Ar stipriai apsimazinus porcijas ? 

Atsakyti

Bevale, kaip tu ? Ar laikaisi sia savaite to sudaryto meniu ?

Atsakyti

Tikrai imanoma. Mano pokyciai kiek tai iziurima (samoningai trindavau foto kur labai matosi apimtys ir storumas, bet manau ne tik viena taip darydavau, tad nesimato labai objektyviai kiek bloga buvo situacija). IMG_5657.jpg
Nors ir dabar kojos ant tiek celiliutines ir liuliuojancios kad slepu po devyniais uzraktais.

As ir norejau klaust kaip su oda? Ar labai daug liko jos nereikalingos?

Nuo šiandien kai vakare užsigeidžiu kramsnoti, pradedu kažką naudingo daryti, kad užsimirščiau ax.gifŠiandien papildomai namus išsiurbiau, nors tik vakar buvo iš pagrindų sutvarkyti. Bet man kažkaip atrodo lyg būtų šiek tiek švariau biggrin.gif

As kai issivalau kazka man iskart sviesiau akyse buna ir taip ant sirdies geriau :D viskas imanoma,turejom mes anksciau temoj fazana,ji irgi daug kg numetus  :4u: 

Atsakyti

Bevale, kaip tu ? Ar laikaisi sia savaite to sudaryto meniu ?

O tu kaip maitinies sia savaite?

Atsakyti
QUOTE(jolitamaria @ 2017 02 14, 09:50)
<p>Labas rytas,</p><p></p><p>Sunku iziureti tas nuotraukas, bet paskutineje , su suknele , atrodai puikiai .</p><p>Cia turbut naujausias vaizdelis ? </p><p></p><p>Sincera , koks tavo dienos meniu ? Ar stipriai apsimazinus porcijas ? </p>

Porciju as neapsimazinus, tik atsisakius sureliu, bandeliu ir pan. Tada kai numeciau daugiausia buvau atsisakius mesos.

Del odos - sunku pasakyti kiek jos, nes ir riebalo dar nemazai visur. Bet kur pamaigius lasiniai dar jaucias😂 Bet be abejo oda nera lb elastinga ir pasitempus, nors amzius dar daug zadantis (kas gi daugiau nei pati savim tikesiu). Blogiausias krutines vaizdas, ne tragedija bet ne kazka.
Neseniai dar apturejau kelias operacijas (nesusijusias su svoriu) tai dar randai prisidejo, tad pasitenkinimas savimi kaip ir priauge kg labai kirto per dziaugsma savimi ir pasiekimais.
O jus nebendraujate whatsapp grupeje ar pan? Privaciau ir lengviau imanomas apsikeitimas tiek nuotraukom tiek informacija.
Atsakyti