Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Tik jokiu pyragu as nekepu, niekas nevalgo, tai ir nereikia. Mano vyrai cipsu megejai, ne saldumynu. Tai man dar geriau, nes as pati tai ziauriai saldumynus megstu.

Aš  tai dėl savęs pagrinde ir kepu, man patinka ir valgyt, ir kept 😀 kažką naujo vis išbandyt  knieti, bet nežinau ar šiandien tam bus laiko ir noro po visų pardų.

Atsakyti

Na ka,privalgiau kiek telpa ir dar daugiau :oh:  :lol: bus kas veikt :karsta: 

Atsakyti

Aš šiandieną atlaikiau :yahoo:  nors privalgiau ką tik, kad vos kvėpuoju, beeet šaltibarščių, be bulvių  :wub:  tai sąžinė negraužia. Pyragas vėsta rytojui :bigsmile:  

Atsakyti
QUOTE(nuosta @ 2017 02 11, 21:12)
<p>Aš šiandieną atlaikiau yahoo.gif  nors privalgiau ką tik, kad vos kvėpuoju, beeet šaltibarščių, be bulvių  wub.gif  tai sąžinė negraužia. Pyragas vėsta rytojui bigsmile.gif  </p>

Supratom, tu ryt prisivalgysi mirksiukas.gif
Atsakyti

Supratom, tu ryt prisivalgysi mirksiukas.gif

Man sekmadieniais pagal mitybos planą leidžiama valgyt kiek ko noriu  :angel_not: 

Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Labas rytas :rolleyes: 

Atsakyti

Kaip sekmadieniaujat? Aš jau po kavos su pyragu :wub:  lėksim šopintis mano gimtadienio proga, nors jis tik po savaitės, bet vyras pergyvena labai, kad be dovanų nelikčiau, galvą man baigia išūžt  :lol:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 12 vasario 2017 - 12:05

Kaip sekmadieniaujat? Aš jau po kavos su pyragu :wub:  lėksim šopintis mano gimtadienio proga, nors jis tik po savaitės, bet vyras pergyvena labai, kad be dovanų nelikčiau, galvą man baigia išūžt  :lol:

As tai lauke su mazium prasivaiksciojau,grizau skalbinius isdziausciau,pietus pagaminau,pavalgiau ir paskui eisiu kapucino isgersiu :) saunuolis vyras,zinant mus ,tikrai galim likt be dovanu :) gero sopingo :D koki pyraga kepei?

Atsakyti
Frolka, šokoladinį su kokosiniu viršum :) labai neblogas, bet jau labai didelis gavos, nežinau kur jį kišt reikės 😀
Atsakyti

Frolka, šokoladinį su kokosiniu viršum :) labai neblogas, bet jau labai didelis gavos, nežinau kur jį kišt reikės 😀

Visa diena valgyt :D 

Atsakyti

Visa diena valgyt :D

Kad nuo vieno to arklinio rytinio gabalo užsikišau 😀

Atsakyti