Koki filma ziurejot?
aciu uz lentele ir medali
Moana mes jau senokai matę ir labai dažnai žiūrim namie labai gražus filmukas. Vakar pro Disney pardą ėjom, tai abi užsidegė kad Moana žaislų dar neturi dainuoja tas havajietiškas dainas dičkė, šoka abi reiks kažką įsigyt...
Labas rytas
Mes buvom suplanave lapkriti vaziuot ziuret,bet kaip susirgo taip ir serga va su tarpais as saviskei tai pyzama ir kojines nupirkau,uzmaciau lidle,su ta moana tai laiminga
As jau po pusryciu issimaudziau ir mastau ka cia nuveikt siandien ,eisim i lauka prasivaiksciot greiciausiai
Mes lėksim į baletą, tada shopintis vėl su mergaitėm. Prilipo prie manęs
O kaip fainai!pas mus tokiu pramogu ner mes ka tik po lauko,atsigaivinau,o kaip ciulba paukstukai
Labas rytas aš tai šiandieną dirbu. Bet ir darbe savaitgalio proga šokoladu vaisinamies. O val reiketa susilaikyti.
Hm,gal ir reiktu jei norisi mest svori o jei norisi galima ir pasivaisint
as tingini ragavau,hm,pamazinau cukraus,bet visai skanu
O kaip fainai!pas mus tokiu pramogu ner mes ka tik po lauko,atsigaivinau,o kaip ciulba paukstukaiDičkė eina šokt ten šeštadieniais, būrelis. Gal pagalvojai kad koks spektaklis, kaime mūsų tokių irgi nėr pas mus snyguriuoja lauke
Aš sveikai rytą pradėjau, su koše, bet nežinau kaip toliau bus. Noriu pyragą kept 😀
Sveikos. Nu ka ir vel savaitagalis. Ot bega tos dienos, siaubas. Planu jokiu ypatingu nera- namu darbai su vaiku, i katekizma nuvest, ai dar reikia vaziuot dzinsus jam nupirkt naujus. Nieko idomaus zodziu
Aij prisiminė jos, kad į Sing žadėjom. Nors frolka sakė, kad neverta, bet ėjom, nes pažadėta. Bet tikrai neverta galas visai nieko, o visa kita tai užmigt gali.
Ai tai gerai, kad ir nejom tada.
Bevale , na super ! Sveikinu su 1-a vieta !
Ir toliau panasiai varyk !
Aciu, stengsiuos 🙌🏻 Tau irgi sekmes!
Aš sveikai rytą pradėjau, su koše, bet nežinau kaip toliau bus. Noriu pyragą kept 😀
Ir as su kose. Tik jokiu pyragu as nekepu, niekas nevalgo, tai ir nereikia. Mano vyrai cipsu megejai, ne saldumynu. Tai man dar geriau, nes as pati tai ziauriai saldumynus megstu.