Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Koki filma ziurejot?

aciu uz lentele ir medali :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bevale: 10 vasario 2017 - 21:29

Koki filma ziurejot?

aciu uz lentele ir medali :4u:

Aij prisiminė jos, kad į Sing žadėjom. Nors frolka sakė, kad neverta, bet ėjom, nes pažadėta. Bet tikrai neverta :) galas visai nieko, o visa kita tai užmigt gali.

Atsakyti

Niu ką, man šiandien kone iškrova gavos prieš savaitgalį. Bent tiek naudos iš to Mc :bigsmile: 

Atsakyti

Bevale , na super ! Sveikinu su 1-a vieta !

Ir toliau panasiai varyk !

Atsakyti

Man tai ta Tulčina gryna šarlatanė  :D   :hmm:  plauna pinigus ir žarnynus.. 

O ir aš medalį gavau, ačiū :4u:

Sėdim po filmo  Macdonalde aišku. Aš tik žiūriu  :D

Ane?o ji man tokia charizmatiska atrodo :D maniske dabar nori paziuret moana ir laukia boss baby :)

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Moana mes jau senokai matę ir labai dažnai žiūrim namie :)  labai gražus filmukas. Vakar pro Disney pardą ėjom, tai abi užsidegė kad Moana žaislų dar neturi :oh:  dainuoja tas havajietiškas dainas dičkė, šoka abi  :lol: reiks kažką įsigyt...

Labas rytas  :4u:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 11 vasario 2017 - 08:25

Moana mes jau senokai matę ir labai dažnai žiūrim namie :)  labai gražus filmukas. Vakar pro Disney pardą ėjom, tai abi užsidegė kad Moana žaislų dar neturi :oh:  dainuoja tas havajietiškas dainas dičkė, šoka abi  :lol: reiks kažką įsigyt...

Labas rytas  :4u:

Mes buvom suplanave lapkriti vaziuot ziuret,bet kaip susirgo taip ir serga va su tarpais :oh:  as saviskei tai pyzama ir kojines nupirkau,uzmaciau lidle,su ta moana tai laiminga :bigsmile: 

As jau po pusryciu :ax:  issimaudziau ir mastau ka cia nuveikt siandien ,eisim i lauka prasivaiksciot greiciausiai :victory2: 

Atsakyti

Mes lėksim į baletą, tada shopintis vėl su mergaitėm. Prilipo prie manęs  :D 

Atsakyti
Labas rytas aš tai šiandieną dirbu. Bet ir darbe savaitgalio proga šokoladu vaisinamies. O val reiketa susilaikyti.
Atsakyti

Mes lėksim į baletą, tada shopintis vėl su mergaitėm. Prilipo prie manęs  :D

O kaip fainai!pas mus tokiu pramogu ner :) mes ka tik po lauko,atsigaivinau,o kaip ciulba paukstukai  :wub: 

Labas rytas aš tai šiandieną dirbu. Bet ir darbe savaitgalio proga šokoladu vaisinamies. O val reiketa susilaikyti.

Hm,gal ir reiktu jei norisi mest svori :) o jei norisi galima ir pasivaisint :4u:  

as tingini ragavau,hm,pamazinau cukraus,bet visai skanu  :4u: 

Atsakyti

O kaip fainai!pas mus tokiu pramogu ner :) mes ka tik po lauko,atsigaivinau,o kaip ciulba paukstukai  :wub:
Dičkė eina šokt ten šeštadieniais, būrelis. Gal pagalvojai kad koks spektaklis, kaime mūsų tokių irgi nėr  :rolleyes:  pas mus snyguriuoja lauke  :bigsmile:

Aš sveikai rytą pradėjau, su koše, bet nežinau kaip toliau bus. Noriu pyragą kept 😀

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 11 vasario 2017 - 13:05

Sveikos. Nu ka ir vel savaitagalis. Ot bega tos dienos, siaubas. Planu jokiu ypatingu nera- namu darbai su vaiku, i katekizma nuvest, ai dar reikia vaziuot dzinsus jam nupirkt naujus. Nieko idomaus zodziu

Aij prisiminė jos, kad į Sing žadėjom. Nors frolka sakė, kad neverta, bet ėjom, nes pažadėta. Bet tikrai neverta :) galas visai nieko, o visa kita tai užmigt gali.

Ai tai gerai, kad ir nejom tada. 

Bevale , na super ! Sveikinu su 1-a vieta !

Ir toliau panasiai varyk !

Aciu, stengsiuos 🙌🏻 Tau irgi sekmes!

Aš sveikai rytą pradėjau, su koše, bet nežinau kaip toliau bus. Noriu pyragą kept 😀

Ir as su kose. Tik jokiu pyragu as nekepu, niekas nevalgo, tai ir nereikia. Mano vyrai cipsu megejai, ne saldumynu. Tai man dar geriau, nes as pati tai ziauriai saldumynus megstu.

Atsakyti