Geriu arbata. Diena sakyciau visai nebloga, savaitgali irgi nepersivalgiau tikrai. Kad tik taip ir toliau iki penktadienio😊
Mano diena irgi nebloga, nors iškrova tai nepavyko
Labas rytas
Labas rytas
Pas mus po balių vėl ligoninė namie, jau darosi įprasta, kaip nusibodoooo taip ir traukia tada šaldytuvas pasiguodimui
Pas mus po balių vėl ligoninė namie, jau darosi įprasta, kaip nusibodoooo taip ir traukia tada šaldytuvas pasiguodimui
Oi pas mane irgi ligonine ir atrodo tik gulet ir valgyt belieka..
Oi pas mane irgi ligonine ir atrodo tik gulet ir valgyt belieka..
Ir dar čia kokia ramuma tuoj eisim abi pasiguost
Ir dar čia kokia ramuma tuoj eisim abi pasiguost
Nu zinok tikrai as dabar galiu 100 % teigti kad esu emocine valgytoja,nes tik pradedu stresuot ar ka ir fsio jau mintys kaip ka suvalgyt ir tipo bus ramu
Oi sveikatos, kas cia pasidare, vaikuciai serga? Sveikit greiciau, tuoj Kaledos! As siandien nusidejau ir Burger King buvau. Bet jau viskas, cia mano ir pietus, ir vakariene buvo. Dabar tik arbata gersiu. As tai lyg nesu emocine valgytoja , bet nieko neveikimas namuose mane labai prie saldytuvo traukia
Oi sveikatos, kas cia pasidare, vaikuciai serga? Sveikit greiciau, tuoj Kaledos! As siandien nusidejau ir Burger King buvau. Bet jau viskas, cia mano ir pietus, ir vakariene buvo. Dabar tik arbata gersiu. As tai lyg nesu emocine valgytoja , bet nieko neveikimas namuose mane labai prie saldytuvo traukia
Mes tai visi daugiau maziau sergam...uch tiesiog
Diena uzskaityta,valgiau pagal plana
Pas mus kai tų vaikų pulkas, tai ir serga pastoviai kažkas, vieni nuo kitų ir vieni po kitų, niekad visi vienu metu plius čia tokie orai labai palankūs virusams plist
aš dieną irgi tvarkingai prasimaitinau, nors sunku buvo, uch gal jau ko neužėsiu prieš miegą
Ligoniukams sveikatos. Mano maze irgi serga. Dar ir sunis siandien pabludo - priveme ir prisiko visur. Galvojau vel bakterija kokia, bet dabar lyg ir gerai. Tai buvo skalbimo, plovimo ir tvarkymo. Atsiprasau, jeigu kam apetita sugadinau.
Laikausi tvarkingai, sian sportuot buvau. Tik kad MB nupirko tokiu nerealiu sausainiu, kad sunku atsispirti.
Darbe kaifuoju.