Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Gal nieko tokio kad biski pasistumia tas maista,ar labai jau daug valgymo po sporto gaunas?

Kol aš suvaikštau į daržą, pasportuoju, gaunas pusryčiai apie 11 val. O paskui visa kita per dažnai, kas dvi valandas  :D  bandysiu pradėt anksti pusryčiaut, atsikėlus prieš vaikų žadinimą  :oh:  

Atsakyti

Kol aš suvaikštau į daržą, pasportuoju, gaunas pusryčiai apie 11 val. O paskui visa kita per dažnai, kas dvi valandas  :D  bandysiu pradėt anksti pusryčiaut, atsikėlus prieš vaikų žadinimą  :oh:

Va todel as ir neisivaizduoju kaip tu tuos 5 valgymus gali padaryt :D nes as ir 3kart ne visad pavalgau laiku arba paskubom,o jei valgyciau 5kart tai butu visa diena tokia praesta :D 

Na ka,menulis pilneja,todel ir nuotaikos nekazka,ir pati issiputus,ir svajoju tik apie skanestus :oh: jau masciau kiba imt atostogu sia savaite ir atsivalgyt,bet paskui perkalbejau save,nes paskui labai gailesiuos nuklydus ir sunku bus sugrizt i vezes :frusty:  bet itariu si penktadieni nieko gero nepriduosiu :sleep: 

Atsakyti

Va todel as ir neisivaizduoju kaip tu tuos 5 valgymus gali padaryt :D nes as ir 3kart ne visad pavalgau laiku arba paskubom,o jei valgyciau 5kart tai butu visa diena tokia praesta :D

Na ka,menulis pilneja,todel ir nuotaikos nekazka,ir pati issiputus,ir svajoju tik apie skanestus :oh: jau masciau kiba imt atostogu sia savaite ir atsivalgyt,bet paskui perkalbejau save,nes paskui labai gailesiuos nuklydus ir sunku bus sugrizt i vezes :frusty:  bet itariu si penktadieni nieko gero nepriduosiu :sleep:

Tai žinai, tie penki kartai tai du iš jų užkandžiai, pvz daujelė maža riešutų ar didelis obuolys. Bet šiaip tai tikrau jaučiuos valganti ir valganti, užtai galvoju, jei pusryčius pasidarysiu kaip priklauso, tada ir tarpai didesni atsiras ir bus rezultatas geresnis :) aš ur nieko gero penktadienį nepriduosiu, ypač, kad savaitgalis praėstas dvi dienas vietoj vienos  :D  apie skanėstus nesvajoju, bet šiaip ir sunki jaučiuos... 

Atsakyti
Sveikutės

Minuso tai ir aš neturėsiu. Savaitgaly buvo vyno ir panašių nukrypimų tongue.gif

Bet šiaip tai sportuoju sąžiningai, vyras pasakė kad užpakalis matosi pamažėjęs bigsmile.gif Ir treneris pagyrė kad stengiuosi. Tai turiu motyvacijos judėti toliau.

Ir per zumbą šokam prieš veidrodžius, tai labai gerai matau savo linijas. Pilvas po krūtine dar didžiulis, bet kojos dailėja.

Tik valgyti laaabai norisi ir visko...

Jaučiuosi išpampusi nuo mmm. Tai praeis, bet kaip sunku suvaldyti maisto kiekį...
Atsakyti

Sveikutės

Minuso tai ir aš neturėsiu. Savaitgaly buvo vyno ir panašių nukrypimų tongue.gif

Bet šiaip tai sportuoju sąžiningai, vyras pasakė kad užpakalis matosi pamažėjęs bigsmile.gifIr treneris pagyrė kad stengiuosi. Tai turiu motyvacijos judėti toliau.

Ir per zumbą šokam prieš veidrodžius, tai labai gerai matau savo linijas. Pilvas po krūtine dar didžiulis, bet kojos dailėja.

Jaučiuosi išpampusi nuo mmm. Tai praeis, bet kaip sunku suvaldyti maisto kiekį...

Mano vyras manęs nepagirtų jei užpakalis pamažėtų 😀 užtai visokius pratimus specialiai darau, kad neliktų ten visiška lentutė :lol:  valgyk reguliariai ir sveikai, tada bus lengviau, nes neišalksti praktiškai niekada. Subalansuota mityba ištiesų kažkoks stebuklas. Pagundų visada yra, bet palik jas savaitgaliams ;)

šaunuolė, kad sportuoji ir matai pokyčius! Aš džinsus vienus išsitraukiau, nuo rudens jų nenšiojau, tai lyg palaisvėję, galiu užsimaut ir nusimaut neatsegdama 😀

Šiandien kilo susisiekė su manim, pasibėdavojau, truputį, tai meniu keičiam, žiūrėsim kaip seksis :)

Atsakyti

Sveikutės

Bet šiaip tai sportuoju sąžiningai, vyras pasakė kad užpakalis matosi pamažėjęs bigsmile.gifIr treneris pagyrė kad stengiuosi. Tai turiu motyvacijos judėti toliau.

Saunuole! As ir sportas dar ne draugai :tomato: 

Atsakyti

Diena atlaikyta :4u:  nors jauciu kaip storeju nuo minciu :lol: 

Atsakyti

Mano diena irgi atlaikyta, tiesiog varom kaip pirmūnės  :D  ir persilaužėm, abi kartu, o ne kaip anksčiau viena džiūsta, kita ėda  :lol: 

Atsakyti

Mano diena irgi atlaikyta, tiesiog varom kaip pirmūnės  :D  ir persilaužėm, abi kartu, o ne kaip anksčiau viena džiūsta, kita ėda  :lol:

Tai as edziau savaitgali ir pirmadieni sausainiu kirtau :oh:  bet jo,kazkaip sikart sinchroniskai viena kita papildom ir kudejam vienu metu  :victory2: 

Atsakyti

Tai as edziau savaitgali ir pirmadieni sausainiu kirtau :oh:  bet jo,kazkaip sikart sinchroniskai viena kita papildom ir kudejam vienu metu  :victory2:

Savaitgalį nesiskaito 😀

Atsakyti

Labas rytas :4u:  jau kokiu tik sapnu neprisapnavau nesamoningu :oh: 

Atsakyti

Savaitgalį nesiskaito 😀

Kad taip tikrai nesiskaitytu tai senai butume kaip nendres😁

Atsakyti