Visos kas ne čia, tai dažniausiai valgo čia aš pagal save vertinu...
Diena atlaikyta ,sunkiai,bet atlaikyta
Mano diena irgi atlaikyta
Nu saunuoles kokios mes 😂😁 bet dienos kaip lekia-ryt jau treciadienis 🙄
Aha, greita ši savaitė!
As labai neblogai laikausi tfutfutfu , tikiuosi taip ir toliau. Penktadieni tikiuosi minusa pamatyt. Taip bijau, kad motyvacija nedingtu zinant mane
Laikykis saunuole!
Labas rytas
Papildyta:
Gal kam svarstykliu?😂😁
As labai neblogai laikausi tfutfutfu , tikiuosi taip ir toliau. Penktadieni tikiuosi minusa pamatyt. Taip bijau, kad motyvacija nedingtu zinant mane
Šaunuolė, laikykis ir žiūrėk nepasiduok, nes paskui gailėsies ir graušies. O dabar eini ten kur nori būti, kokia nori būti, 100 kartų labiau savim patenkinta! Tai nors ir tas kelias nelengvas, bet džiaukis, kad turi tokią galimybę save tobulinti, save mylėti ir savim rūpintis
Jolitamarija,kaip pas tave reikalai?
Valgot ane? Mane vyras irgi bando isvest is kelio-iskepe pica ir akys ispute kai pasakiau,kad as nevalgysiu😁 bet as taupau vieta balandeliams 😂
Parėjau ką tik namo, dičkę namo išsiuntė, nes vakar dar vėmė vieną kart. Eisiu maitint vyrukus savo, tada sportuot. Kažkaip nėr kada pačiai valgyt nes prieš sportą negerai, tai taip nusitempia viskas... kažkaip negerai
Parėjau ką tik namo, dičkę namo išsiuntė, nes vakar dar vėmė vieną kart. Eisiu maitint vyrukus savo, tada sportuot. Kažkaip nėr kada pačiai valgyt nes prieš sportą negerai, tai taip nusitempia viskas... kažkaip negerai
Gal nieko tokio kad biski pasistumia tas maista,ar labai jau daug valgymo po sporto gaunas?