Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas,

Nuridenau mazdaug puse savaitgalio prieauglio.

Bet oi dar kazkaip sunkiai jauciuosi. Matau ,kad mano kunui visai nepatinka toks mano svoris. 

Mes naujam butelyje jau 3 savaites, o kazkada atrode koks begalinis kraustymasis. Faina ir lengva man cia tvarkytis. Gan patogiai viskas isplanuota ir svarbiausia priezastis turbut, kad daiktu pasimazinau , ypac virtuviniu rakandu.

Vakar buvau Thomas Philips-  toki idomu keptuva maciau . Panasus kaip vafline , bet cia galima krpti keksiukus. Vos nenusipirkau ;)  

O saunuole,juda reikalai i prieky,as tai jauciu ne tik nepamazinau,bet priesingai padidinau prieaugi :oh:  na nieko,iki penktadienio laikysiuos tvarkingai dabar  :victory2: 

Taip pasvajojau,kad jei labai pasistengsiu,tai iki kovo numesiu 2 kg,tada iki balandzio dar 2kg ir vuolia- pasieksiu savo tiksla  :lol:  kaip gera pasvajot :lol:  jei viskas bus gerai,tai gal nuo kovo eisim su drauge ir savo kleckais sportuot  :showoff: nes renka mamas ir sudarines treniruotes,kur vietoj svorio vaikai  :super:  

Atsakyti

Labas rytas. Naktis sunkoka, dičkė vėmė tris kartus, tai šiandien daug skalbimo laukia  :D  aš jaunieko neskaičiuoju ir nieko neužsibrėžiu, nes va per mėnesį nieko galima sakyt nenumečiau :lol:  kažkaip net ir nesitiki, kad kada kris, bet laikysiuos kaip laikausi, badauti nenoriu, gal bent nuo sporto kažkiek gi pagražėsiu, svarbu nepriaugt ir gerai :bigsmile: 

Atsakyti

Labas rytas. Naktis sunkoka, dičkė vėmė tris kartus, tai šiandien daug skalbimo laukia  :D  aš jaunieko neskaičiuoju ir nieko neužsibrėžiu, nes va per mėnesį nieko galima sakyt nenumečiau :lol:  kažkaip net ir nesitiki, kad kada kris, bet laikysiuos kaip laikausi, badauti nenoriu, gal bent nuo sporto kažkiek gi pagražėsiu, svarbu nepriaugt ir gerai :bigsmile:

As tai dar pati su naktiniais :D nes maziu supuoju ciuciuoju,tam tarpe kol buvo ramus begau pasiruost balandeliam viska,ir vel paskui supuot :D tai kol nueisiu nusipraust ir apsirengt ir dicke nupraust jau ir pietus ateis :D 

Mhm,as irgi buvau paplanavus jau kitaip,bet ziuriu mano smegenys ano plano nesilaiko,tai sakau gal kito laikysis :D

Atsakyti

Aš išvedžiau mažę į daržą, dičkę parsivedžiau namo. Pačiai kažko valgyt nesinori, lyg pykina, kažkoks pilvas keistas, gal čia koks virusas  :blink:  :oh: 

Atsakyti

Aš išvedžiau mažę į daržą, dičkę parsivedžiau namo. Pačiai kažko valgyt nesinori, lyg pykina, kažkoks pilvas keistas, gal čia koks virusas  :blink:  :oh:

Gali buti,ziurek visi tuoj pavemaliuosit...sveikatos :4u: 

As prikirtus  balandeliu guliu :D

Atsakyti

Balandeliai , jega ! 

Atsakyti

O aš šiandien bijau ką valgyt, nes man nėr nieko baisiau už vėmimą  :D  kol kas niekas nesidaro :unsure: 

Atsakyti

Balandeliai , jega ! 

Tikrai!taip skaniai privalgiau :D 

O aš šiandien bijau ką valgyt, nes man nėr nieko baisiau už vėmimą  :D  kol kas niekas nesidaro :unsure:

Oi nesakyk,blogiau buna jei ir vemi ir wc tupi vienu kart :D angliuko kokio neturi?gal skrandis sustojo tiesiog.

Atsakyti

Tikrai!taip skaniai privalgiau :D Oi nesakyk,blogiau buna jei ir vemi ir wc tupi vienu kart :D angliuko kokio neturi?gal skrandis sustojo tiesiog.
O jez, taip man dar neteko, bet tikrai baisu būtų  :D  nieko šiaip, lyg viskas veikia, užvalgiau. Man matyt sustoję viskas buvo nuo to dičkės plovimo, patalynė visa, pižama, plaukai, tiiiieeek kuopiau, veuveuevu  :oh: 

Balandėlius ir aš mėgstu, bet tingiu juos vyniot, tai verdu nebent tinginių  :ax:  dar kažkada esu kepus ale balandėlių lazaniją sluoksniuojasi kopūstų lapai, faršas su ryžiais, užsipila padažu, o ant viršaus bulvių košė ur į orkaitę, laaaabai skanu  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 07 vasario 2017 - 15:58

O jez, taip man dar neteko, bet tikrai baisu būtų  :D  nieko šiaip, lyg viskas veikia, užvalgiau. Man matyt sustoję viskas buvo nuo to dičkės plovimo, patalynė visa, pižama, plaukai, tiiiieeek kuopiau, veuveuevu  :oh:

Balandėlius ir aš mėgstu, bet tingiu juos vyniot, tai verdu nebent tinginių  :ax:  dar kažkada esu kepus ale balandėlių lazaniją sluoksniuojasi kopūstų lapai, faršas su ryžiais, užsipila padažu, o ant viršaus bulvių košė ur į orkaitę, laaaabai skanu  :bigsmile:

Na man zinai daug ju nereik pridaryt tai tik sast ir yra :D as dar teftelius darau,tai man labai panasus skonis ju i balandelius tik kad be kopusto :) va cepelinu nedarau,nes kiek darius tai man nesigaudavo ir terliones belekiek :) 

Atsakyti

Aš cepelinus irgi nebent tinginių :D  bet tiesą pasakius net nepamenu kada dariau :hmm:  ir greitu metu nesiruošiu. Man mamos skaniausi :wub:  

Atsakyti

Man irgi,arba uosvienes :D 

Tai kur dingo Airise?  :hmm: 

Positive ka darai?valgai ? Ar jau ne? :rolleyes: 

Atsakyti