Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas. Visi miega, jau kavos norisi...ir surelioMagija melyno ax.gif

Aš šįryt valgiau Magiją mėlyną, su kokosais :bigsmile: 

Atsakyti

As tai prilapnojau burgeriu naminiu ir sausainiu :D guliu dabar rami :) lauke oras kaip pavasari,pasaka tiesiog :)

Atsakyti
...man vakare vakarėlis su patiekalais. Žadu atsilaikyt proto ribose. Išvis kažkaip nė nuotaikos, nė apetito...
Atsakyti

...man vakare vakarėlis su patiekalais. Žadu atsilaikyt proto ribose. Išvis kažkaip nė nuotaikos, nė apetito...

Tai ko dabar taip? 

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 02 04, 15:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="mamuke68" data-cid="71415830" data-time="1486214628"><div><p>...man vakare vakarėlis su patiekalais. Žadu atsilaikyt proto ribose. Išvis kažkaip nė nuotaikos, nė apetito...</p></div></blockquote><p>Tai ko dabar taip? </p>

Grizom, jau lovyteje, uzsidejus kauke linksma buvau... daug nenusidejau, viskas ok. Labanakt.
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

Atsakyti

Sveikos. Kaip savaitgalis? Cheatinat ar laikotes? As visai nieko skanaus neturiu, tai labai graziai valgau kol kas ir savim stebiuosi 👍🏻 Eiciau i parda, bet lyja, tai neisiu. Vaikas vakar tempos turejo, daviau vaistu, nakti ismiegojo ramiai, kol kas nieko. Taip nesinori tu ligu.

Atsakyti

Sveikos. Kaip savaitgalis? Cheatinat ar laikotes? As visai nieko skanaus neturiu, tai labai graziai valgau kol kas ir savim stebiuosi 👍🏻 Eiciau i parda, bet lyja, tai neisiu. Vaikas vakar tempos turejo, daviau vaistu, nakti ismiegojo ramiai, kol kas nieko. Taip nesinori tu ligu.

Vakar priziaumojau,siandien dvi valandas su vaikais pravaiksciojau :) dabar pietus gaminu ir planuoju eit plaukus nusidazyt jei mazius nezirs :) sveikatos !

Atsakyti

Na ka,savaitgalis praleke nepastebimai,siandien jau normaliai pagal rezima gyvenau,tai tikiuos visa savaite bus grazi :) positive ka tu?

Atsakyti

Sveikos, as savaigaly valgiau kiek norejau, nuo ryt vel stosiu i kova - daugiau gersiu , nei valgysiu.

Nevalgiau daug saldumynu , nei kokiu bulviu, bet jauciu kila uzsimeciau. Sunervino mane sio penktadienio sverimasis.

Nuo ryt vel svajosiu apie vasarinius dzinsus ;)

Atsakyti

Sveikos, as savaigaly valgiau kiek norejau, nuo ryt vel stosiu i kova - daugiau gersiu , nei valgysiu.

Nevalgiau daug saldumynu , nei kokiu bulviu, bet jauciu kila uzsimeciau. Sunervino mane sio penktadienio sverimasis.

Nuo ryt vel svajosiu apie vasarinius dzinsus ;)

O tu sveries kasdien?

Labas rytas :4u:  nuosta,ka tu privalgei?

Atsakyti

Labas rytas , 

Sveriuosi beveik kasdien.

Per savairgali uzsimeciau 1,5 kg . Ir manau tikrai ne vandens ;) 

Kaip man dabar nukratyti kokius 2 kg , kai per savaite vos puse kili sugebu ?

Man rekomenduoja 1500 ckal , o kiek yra MKD ?

Atsakyti