Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

QUOTE(frolka25 @ 2017 02 03, 15:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="PoSiTiVe" data-cid="71413118" data-time="1486121946"><div><p>frolka, tai vat tik tai ir skatina mane nors kas antra diena susiimt doh.gif Bet taip tik stumdaus +1, -1, +1, -1  doh.gif Maza to, kad po rubais nepasislepsiu, as i baseina su vaikais noriu cray.gif Pasiziurejus i veidrodi visas noras atsoka. Bet virtuvej veidrodzio tai ner... Mazu pasikabint ant saldytuvo, gal paveiks kazkiek  hmm.gif   </p></div></blockquote><p>Pagalvojau gal padetu negrybaut jei rasytum kasdien ka valgai ar cia ar mum i fb grupe? smile.gif</p><p>Mamuke68,pagal mane tai pas tave -0.2</p>

...tai gerai, nors tiek... ax.gif
Atsakyti

Niu ką atsportavau be ūpo, bet kilo forume viena narė labai padrąsino nepasiduot, kažkas yra rimtai, čia visom nekrenta, ten irgi  :D  su sportu tas svoris labiau užsispyręs. Niu ką,varysiu dar tokiu ritmu dar iki savo priešgimtadieninio svėrimosi, o tada ir matuosiuos, ir fotkinsiuos, gal koks stebuklas įvyks ta proga  :) :D

Ivyks ivyks! As manau dar tai kad sportuoji plius ta elipsiuka pamini,tau per apimtys bus daug pakrite :)

Atsakyti

O jerda ir airise idomu prisiduos :hmm: 

Atsakyti

Ivyks ivyks! As manau dar tai kad sportuoji plius ta elipsiuka pamini,tau per apimtys bus daug pakrite :)

Laikom špygas 😀 prikepiau keksiukų, gavosi begalybė (32) ir kaip iškilo! Ryt maskarponės kremu papuošiu, reikės truputį kai kuriuos apipjaustyt  :D  labai lengvučiai šiaip, vaikai jau užskaitė, aš rytoj paragausiu, šiandien dar laikaus :) jaučiu cheatinsiu visą savaitgalį :blush-anim-cl: :devil: 

O jerda ir airise idomu prisiduos :hmm:

Nežinia, šiaip ryte jau kas prisiduoda tas... :mastau: 

Atsakyti

Laikom špygas 😀 prikepiau keksiukų, gavosi begalybė (32) ir kaip iškilo! Ryt maskarponės kremu papuošiu, reikės truputį kai kuriuos apipjaustyt  :D  labai lengvučiai šiaip, vaikai jau užskaitė, aš rytoj paragausiu, šiandien dar laikaus :) jaučiu cheatinsiu visą savaitgalį :blush-anim-cl: :devil:

Nežinia, šiaip ryte jau kas prisiduoda tas... :mastau:

Cheatink cheatink :) o as nieko nesugalvojau ka skanaus nusipirkt ar pasigamint savaitgali :) na lentele ikelsiu ryt ryte :) mano mazius uzsiaugino danti pirma :D 4.5men :)

Atsakyti

mano mazius uzsiaugino danti pirma :D 4.5men :)

Su pirmuoju perliuku :4u: 

Atsakyti

Su pirmuoju perliuku :4u:

Dekui,kazkaip jauciau kad sulauks anksciau nei dicke :D

Papildyta:
vartotojo įkelta nuotrauka

first.gif - waiduke
second.gif -bellateja
third.gif -bevale
Atsakyti

Ačiū už lentelę  :4u:  mano diena atlaikyta  :angel_not: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  

Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 02 04, 07:43)
<p>Labas rytas 4u.gif  </p>

Labas. Visi miega, jau kavos norisi...ir surelioMagija melyno ax.gif
Atsakyti

Labas. Visi miega, jau kavos norisi...ir surelioMagija melyno ax.gif

As jau po kavos ir dribsniu,nes mano mazius keliasi anksti :D

Atsakyti

Labas rytas  :rolleyes:  mums ir anksti rytai prasideda, savaitgalis ar ne... bet aš visad pusryčiauju 10 val. Atsikėlus tik užkandis būna-bananas su kava, arba pirmi pusryčiai, o tada antri būna rimtesni  :rolleyes:  kitaip aš nespėju...

Atsakyti