...tai gerai, nors tiek...
...tai gerai, nors tiek...
Niu ką atsportavau be ūpo, bet kilo forume viena narė labai padrąsino nepasiduot, kažkas yra rimtai, čia visom nekrenta, ten irgi su sportu tas svoris labiau užsispyręs. Niu ką,varysiu dar tokiu ritmu dar iki savo priešgimtadieninio svėrimosi, o tada ir matuosiuos, ir fotkinsiuos, gal koks stebuklas įvyks ta proga
Ivyks ivyks! As manau dar tai kad sportuoji plius ta elipsiuka pamini,tau per apimtys bus daug pakrite
O jerda ir airise idomu prisiduos
Ivyks ivyks! As manau dar tai kad sportuoji plius ta elipsiuka pamini,tau per apimtys bus daug pakrite
Laikom špygas 😀 prikepiau keksiukų, gavosi begalybė (32) ir kaip iškilo! Ryt maskarponės kremu papuošiu, reikės truputį kai kuriuos apipjaustyt labai lengvučiai šiaip, vaikai jau užskaitė, aš rytoj paragausiu, šiandien dar laikaus jaučiu cheatinsiu visą savaitgalį
O jerda ir airise idomu prisiduos
Nežinia, šiaip ryte jau kas prisiduoda tas...
Laikom špygas 😀 prikepiau keksiukų, gavosi begalybė (32) ir kaip iškilo! Ryt maskarponės kremu papuošiu, reikės truputį kai kuriuos apipjaustyt labai lengvučiai šiaip, vaikai jau užskaitė, aš rytoj paragausiu, šiandien dar laikaus jaučiu cheatinsiu visą savaitgalį
Nežinia, šiaip ryte jau kas prisiduoda tas...
Cheatink cheatink o as nieko nesugalvojau ka skanaus nusipirkt ar pasigamint savaitgali na lentele ikelsiu ryt ryte mano mazius uzsiaugino danti pirma 4.5men
mano mazius uzsiaugino danti pirma 4.5men
Su pirmuoju perliuku
Su pirmuoju perliuku
Dekui,kazkaip jauciau kad sulauks anksciau nei dicke
Papildyta:
- waiduke
-bellateja
-bevale
Ačiū už lentelę mano diena atlaikyta
Labas rytas
Labas. Visi miega, jau kavos norisi...ir surelioMagija melyno
Labas. Visi miega, jau kavos norisi...ir surelioMagija melyno
As jau po kavos ir dribsniu,nes mano mazius keliasi anksti
Labas rytas mums ir anksti rytai prasideda, savaitgalis ar ne... bet aš visad pusryčiauju 10 val. Atsikėlus tik užkandis būna-bananas su kava, arba pirmi pusryčiai, o tada antri būna rimtesni kitaip aš nespėju...