Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas ,

88,0

Turbut pliusas bus.

Visa savaite galinejausi , siryt minus 100 gr. Siek tiek dziaugiuosi  , bet tik siek tiek , nes vakar pragyvenau su MKD - buvo 2 kibinai ir vakare stikline kefyro.

Nezinau Nuosta , ka kaltinam ? gal cikla , gal menuli , kad taip nekrenta.

As vis dar mastau kad per mazai tau tu kaloriju :hmm: 

Atsakyti
sveikutės

mano 92,2 kg, savaitės vidury buvo mažiau, bet ir tai vis į priekį

nuosta, nepamiršk kad sportuoji, visi treneriai sako, kad pirmus kelis mėnesius svarstyklių nereikia, nes svoris gali nekristi, geriausiai matuotis apimtis; be to tau lyg mmm dienos dar, man kai jos baigiasi skysčiai labai atsileidžia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellateja: 03 vasario 2017 - 10:26

Sveikos, prisiduodu 98, irgi kazkaip nervas ima, atrodo laikausi tikrai gerai, neprisivalgau, angliavandeniu mazai naudoju, vandeni geriu, nu bet taip nekrenta niekas kad jomajo. 

Atsakyti

Negražu džiaugtis, bet lengviau kažkiek, kad bent ne man vienai tas svoris nekrenta  :D 

Frolka, tikrai nepikta dėl tų 200g ir torto, džiaugiuosi dėl tavęs ir vistik manau, kad maitinimas tau padeda kalorijų ekstra sudegint  :mirksiukas:  vistik mažulis gerai auga, mamytė tirpsta  :wub: 

Atsakyti

Sveikos.

Na ka, reik lyst lauk is tamsiausio kampo ir dazniau cia pas jus uzsukt pasimotyvuot. Raudonuoju su savo 99 :unsure: Nu nieeeeeeeekaip nerandu motyvacijos. Niekaip. Sedziu su serganciais vaikais namie, sporto 0, edu ir viskas. Spyna ant saldytuvo pakabint reik turbut  :cry2: 

Atsakyti

kol lentutes nera skubu prisiduoti :) 100.8. kt savaite bandysiu is 100 islipti.. 

Atsakyti

Sveikos, prisiduodu 98, irgi kazkaip nervas ima, atrodo laikausi tikrai gerai, neprisivalgau, angliavandeniu mazai naudoju, vandeni geriu, nu bet taip nekrenta niekas kad jomajo. 

Nugi krenta,as zinau kad nori tik op ir kad greit nukristu,bet taip nebuna :)

Sveikos.

Na ka, reik lyst lauk is tamsiausio kampo ir dazniau cia pas jus uzsukt pasimotyvuot. Raudonuoju su savo 99 :unsure: Nu nieeeeeeeekaip nerandu motyvacijos. Niekaip. Sedziu su serganciais vaikais namie, sporto 0, edu ir viskas. Spyna ant saldytuvo pakabint reik turbut  :cry2: 

Oi kaip suprantu,tas buvimas namie,nuo vaiko prie vaiko lakstymas,bet zinok kazkaip reik susiimt,nes tuoj pavasaris,tuoj eisim su vaikais i lauka,tuoj lakstyt paskui juos reiks,ir rubu maziau reikes,nepasislepsim po paltais ir megztiniais :) 

Atsakyti

frolka, tai vat tik tai ir skatina mane nors kas antra diena susiimt :oh: Bet taip tik stumdaus +1, -1, +1, -1  :oh: Maza to, kad po rubais nepasislepsiu, as i baseina su vaikais noriu :cray: Pasiziurejus i veidrodi visas noras atsoka. Bet virtuvej veidrodzio tai ner... Mazu pasikabint ant saldytuvo, gal paveiks kazkiek  :hmm:   

Atsakyti

frolka, tai vat tik tai ir skatina mane nors kas antra diena susiimt :oh: Bet taip tik stumdaus +1, -1, +1, -1  :oh: Maza to, kad po rubais nepasislepsiu, as i baseina su vaikais noriu :cray: Pasiziurejus i veidrodi visas noras atsoka. Bet virtuvej veidrodzio tai ner... Mazu pasikabint ant saldytuvo, gal paveiks kazkiek  :hmm:   

Tas kas antra diena tai zinai,reiskias galvoj dar mintys nepribrendo kudinimuisi :) kol mintyse betvarke nieko gero ir nebus :)

Atsakyti
Sveikos, prisiduodu - nė gramo žemyn per savaitę...82,700. Tai tiek. Lauksim kito penktadienio.
Atsakyti

Pagalvojau gal padetu negrybaut jei rasytum kasdien ka valgai ar cia ar mum i fb grupe? :)

Mamuke68,pagal mane tai pas tave -0.2

Atsakyti

Niu ką atsportavau be ūpo, bet kilo forume viena narė labai padrąsino nepasiduot, kažkas yra rimtai, čia visom nekrenta, ten irgi  :D  su sportu tas svoris labiau užsispyręs. Niu ką,varysiu dar tokiu ritmu dar iki savo priešgimtadieninio svėrimosi, o tada ir matuosiuos, ir fotkinsiuos, gal koks stebuklas įvyks ta proga  :) :D  

Atsakyti