Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Dėl tų baltymų ir angliavandenių tai įdomiai, visokių nuomonių yra, vieno sako kad svarbu balansas, kiti sako,kad pagrindą dienos turi sudaryti angliavandeniai, yra ir nuomonių kad rik bendras kalorijų kiekis svarbiausia. Nesuprasi. Reikia rasti sau tinkamiausią būdą matyt ir tiek. Įdomu būtų kokią savaitę išvis pabandyti be angliavandenių(miltinių, kruopų, bulvių). Gal kada susiorganizuosim akciją atrakciją  :bigsmile:  :mirksiukas:

As visiskai neziuri ar baltymai ar angliavandeniai,as valgau ir viskas,man tinka vien kalorijas paskaiciuot :) bet cia man taip :)

Atsakyti

Tu tik nepasiduok kad ir koks rezultatas bus :) nes mano maziaus forume kas kilo laikosi tam irgi va tokie padurniavimai su svoriu buna,matyt organizmas taip sureaguoja ir nekrenta ten zaibiskai tie kg :) as tikiuos ryt baisaus pliuso nepriduot :ax:  siandien uosviene pamacius sake jezau kaip tu sukudai!nedaug truksi ir busi perkudus kaip vyras :D is tikro jau kaip ir komforto zona pas mane,uztektu tik sporta dadet ir svori palaikyt :)

Galiu nebent kekso recepta duot tokio slapio sokoladinio,as ir keksiukus is jo kepiau :)

Reik atrast savo rezima ir tai kas tinka organizmui :)

Nepasiduosiu tikrai, nes aš dar toli nuo komforto zonos, kuo arčiau tikslo, tuo tolėja man ta zona kažkaip  :D  jaučiu prie to ir sportas prisideda, kūnas reaguoja į papildomą krūvį. Bet logiškai vistiek svoris juk turėtų kristi, nes sportuojant deginamos kalorijos,tai susidaro didesnis jų deficitas :hmm:  Darant pratimus prieš veidrodį labai save gerai visų pusių matau, kur kas dereba, atsikiša, kabo  :oh:   :D  dar kilo man siūlo pasisverti cheat day ryte, o ne penktadienį, tada grynas savaitės rezultatas matytųsi. Gal ir taip.

As visiskai neziuri ar baltymai ar angliavandeniai,as valgau ir viskas,man tinka vien kalorijas paskaiciuot :) bet cia man taip :)

Liuks, kad taip. Aš linkus tikėti, kad to ir gana. Bet tiek smegenys praplauti, kad prisilaikant nekyla ranka angliavandenių valgyt vakare  :lol:  

Atsakyti

Nepasiduosiu tikrai, nes aš dar toli nuo komforto zonos, kuo arčiau tikslo, tuo tolėja man ta zona kažkaip  :D  jaučiu prie to ir sportas prisideda, kūnas reaguoja į papildomą krūvį. Bet logiškai vistiek svoris juk turėtų kristi, nes sportuojant deginamos kalorijos,tai susidaro didesnis jų deficitas :hmm:  Darant pratimus prieš veidrodį labai save gerai visų pusių matau, kur kas dereba, atsikiša, kabo  :oh:   :D  dar kilo man siūlo pasisverti cheat day ryte, o ne penktadienį, tada grynas savaitės rezultatas matytųsi. Gal ir taip.

Liuks, kad taip. Aš linkus tikėti, kad to ir gana. Bet tiek smegenys praplauti, kad prisilaikant nekyla ranka angliavandenių valgyt vakare  :lol:  

Bet raumuo sunkesnis uz lasini :D oi man ir sportuot nereikia as jauciu ir taip kur kas dreba :D o pabandyk rimtai sekmadieni ryte pasisvert ir paziuret kokie skaiciai bus :) bet nejaugi kunui visos savaites reik nukratyt ta cheatday prieaugi :hmm: 

Atsakyti

Bet raumuo sunkesnis uz lasini :D oi man ir sportuot nereikia as jauciu ir taip kur kas dreba :D o pabandyk rimtai sekmadieni ryte pasisvert ir paziuret kokie skaiciai bus :) bet nejaugi kunui visos savaites reik nukratyt ta cheatday prieaugi :hmm:

Kad šį šeštadienį cheatinsiu, tai nemanau, kad labai ten skirtis gali viena ar dvi dienos. Pagal mane irgi šiaip jei svoris krenta tai krenta ir ta cheat diena per keletą dienų turėtų "išeiti" iš organizmo. Čia jie matyt taip bando paguost ir save apgint  :D  tipo sako jei jūsų svoris tik po 100g krenta, o jūs "privalgot" kokius 2 kg per lucky day,tai nespėja nukristi iki penktadienio :hmm:  bet aš manau, kad ten gi ne grynas svorio prieaugis tie 2 kg  :oh:  žodžiu, toliau penktadieniais sversiuos ir neišradinėsiu dviračio.

Diena atlaikyta. Gerų visoms rytoj skaičiukų, kad nuotaikos nesugadintų, kaip man  :lol: 

Atsakyti

Tiesa, frolka, noriu noriu kekso recepto!!!  :bigsmile:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 02 vasario 2017 - 22:33

Nu as per savaitgali tikrai uzsikraunu tuos 2 kg ir nukrenta gi jie,nes tikrai cia ne visi tie 2kg ir buna riebalas kuris prilimpa,skysciai juk dar...gal zinai ju meniu reiktu koreguot pagal tai kaip kiekvienam krenta kg,nes man rodos ten visiem daugmaz bendras meniu su skirtingu kcal kiekiu.o gal tau pvz kazkas netinka...

Labas rytas,pas mane 74.2,tai 200gr pliusas  :rolleyes: 

Kekso receptas : 

http://viskopotrupin...riukas.html?m=1

P.s.vietoj kefyro as dedu grietine.nedek tik graikisko jogurto,nes skonis nelabai gaunasi kekso :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frolka25: 03 vasario 2017 - 08:02

Labas rytas :4u:  frolka, ačiū už receptą, išsisaugojau  :rolleyes: 

Niu aš šiandien neraudonuosiu, bet keikiuos  :lol:  81.1 kg. Nu už kąąąąą man taip :oh:  :lol: 

Atsakyti

Labas rytas :4u:  frolka, ačiū už receptą, išsisaugojau  :rolleyes:

Niu aš šiandien neraudonuosiu, bet keikiuos  :lol:  81.1 kg. Nu už kąąąąą man taip :oh:  :lol:

Nebesuprantu kame reikalas! Gal tada bent apimtys bus ryskiai sumazeje? Oi geleziniu nervu reikia po sitokiu sposu :D

Atsakyti

Labas rytas ,

88,0

Turbut pliusas bus.

Visa savaite galinejausi , siryt minus 100 gr. Siek tiek dziaugiuosi  , bet tik siek tiek , nes vakar pragyvenau su MKD - buvo 2 kibinai ir vakare stikline kefyro.

Nezinau Nuosta , ka kaltinam ? gal cikla , gal menuli , kad taip nekrenta.

Atsakyti

Nebesuprantu kame reikalas! Gal tada bent apimtys bus ryskiai sumazeje? Oi geleziniu nervu reikia po sitokiu sposu :D

Žinok net nenoriu matuotis, bijau dar labiau nuotaiką pasigadint  :D  nesuprantu ir aš, pernai su jų programa ir 1800 kcal svoris krito stabiliai kas savaitę po 1 kg bent kokias 10 sav! O dabar va... nu pernai dvynius maitinau, tai tas gal padėjo. Net nežinau, kalorijų dar nusimažint nenoriu, nes paskaičiavus ir taip realiai ten gaunas iki 1500 kcal, reikia man energijos vaikais pasirūpint ur nebūt piktai. Reiktų gal necheatint kokią savaitę... bet pagal viską ta cheat diena ir yra kūnui šoko davimui. Gal prie iškrovų savo pirmadieninių grįžt  :hmm:  pikta labai, ypač kai taip sąžiningai varau. Bet pasiduot nepasiduosiu  :B 

Atsakyti

Nezinau Nuosta , ka kaltinam ? gal cikla , gal menuli , kad taip nekrenta.

Gaidį kaltinam :D  kažkokie negeri metai svorio metimui :oh:  nesuprantu, atrodo viską idealiai darau, pypypyp :oh:  :lol: 

Atsakyti

Žinok net nenoriu matuotis, bijau dar labiau nuotaiką pasigadint  :D  nesuprantu ir aš, pernai su jų programa ir 1800 kcal svoris krito stabiliai kas savaitę po 1 kg bent kokias 10 sav! O dabar va... nu pernai dvynius maitinau, tai tas gal padėjo. Net nežinau, kalorijų dar nusimažint nenoriu, nes paskaičiavus ir taip realiai ten gaunas iki 1500 kcal, reikia man energijos vaikais pasirūpint ur nebūt piktai. Reiktų gal necheatint kokią savaitę... bet pagal viską ta cheat diena ir yra kūnui šoko davimui. Gal prie iškrovų savo pirmadieninių grįžt  :hmm:  pikta labai, ypač kai taip sąžiningai varau. Bet pasiduot nepasiduosiu  :B

Bet as tikrai neturiu paaiskinimo,gal organizmas nenori atiduot,gal kazko nevirskina tau?nu sakyciau pagrybauji,o db taip tvarkingai laikais ir vis vien spyga...nu jau praeiti metai bezdziones su raudonu uzpakaliu buvo,tai gal sitie kad ir raudono gaidzio bet bus geresni!

As jauciu kaip jus nervina mano tie 200gr pliuso tik,kai as torta valgiau,o jus tvarkingai laikotes ir nieko...nu nors pasiusk :) 

Tik merginos nepasiduokit,gal isivaziuot tiesiog reik :)

Atsakyti