Mano diena atlaikyta puikiai vakare užsismardinau namus su kariu, skanu, bet tas kvapas tai ir tvyro... kažko tik galvą įsiskaudėjo
Jolitamaria, sparneliai kaloringiausia vištienos dalis, nebent skūreles nurankiojai, aš neatsispirčiau
labas rytas del paskaitymo kas liecia maista ar kilogramus, tai nieko blogo bet bendraujant itraukiama ir aplinka ir seima ir t.t. ko cia nenoriu daryti i senatve norisi privatumo vakar visa diena skrandi skaudejo, tai beveik nieko nevalgiau, gal skrandis bus susitraukes
Labas rytas ,
Svoris stovi. Gal reik siandien kavos ikalt , kazkur skaiciau, kad salina skyscius.
Man matyt pasikankint vakare reik - jausti alki . Kitaip neisjudinsiu svorio.
Labas rytas sparneliai be skuros tai ne sparneliai
Nenurankiojau , bet suvalgiau tik 1 vnt dar gabaliuka batato ir salotu. Vakariene apie 19 .
Ar jus valgot ,jei nealkanos ?
Nes as tai kartasi vakare jau kaip ir nealkana, jei pietus sotus buvo, bet jei paragauju - atsiranda apetitas. Cia as kalbu apie normalu vakara 17-19 , ne apie naktinius uzkandziavimus.
Mano diena atlaikyta puikiai vakare užsismardinau namus su kariu, skanu, bet tas kvapas tai ir tvyro...
Oi kaip megstu kari vistiena. Ka gaminai ?
Dabar kur gyvename bute , tai ieinant i namus reik praeiti pro virtuves langa . Jei gaminu su kariu - vaikai tik grize jau rekia , kaip skaniai kvepia , kas ten pietum ?
As gaminu is vistos mazoji files , apkepu ja su svogunais, baklazanais , sampinjonais , paprikom . Garnyras - basmati ryziai ir salotos .
Pabandziau su paprastais ryziais , tai nepatiko man, nebemoku ju virti, suvire i lipnia kose ,teko suniukui atiduot.
Labas rytas ,
Svoris stovi. Gal reik siandien kavos ikalt , kazkur skaiciau, kad salina skyscius.
Man matyt pasikankint vakare reik - jausti alki . Kitaip neisjudinsiu svorio.
Nenurankiojau , bet suvalgiau tik 1 vnt dar gabaliuka batato ir salotu. Vakariene apie 19 .
Ar jus valgot ,jei nealkanos ?
Nes as tai kartasi vakare jau kaip ir nealkana, jei pietus sotus buvo, bet jei paragauju - atsiranda apetitas. Cia as kalbu apie normalu vakara 17-19 , ne apie naktinius uzkandziavimus.
As valgau ,kad paskui nakti pilvas negurgtu ir galvos neskaudetu,o buna vietoj iprastos vakarienes tada suvalgau banana koki jei jau esu labai soti. Kazkaip nelabai praleidziu as valgymus,nebent pietus valgau kokia 3-4 ir tokius socius,tai tada buna kad ir be vakarienes einu gult,bet cia retai taip buna
Labas rytas jolitamaria, pasiskaičiuok kalorijas, bus viskas aišku aš valgau dabar viską kaip priklauso, 5 kartus. Sako, kad jei esi alkana, vadinas pavėlavai valgyt ;) nereik laukti kol išalksti, kitaip sakant.
Kari tai aš tik sau, pakepinau svogūną su morka, vištienos krūtinėlės, paprikos raudonos ir kalafioro ir brokolio, kario miltelių ir valgant graikiško jogurto ant viršaus. Be ryžių valgau aišku tiktų, bet metant svorį stengiuos nevartot. Aš išvis tik tuos plikytus ryžius išvirt moku, kiti man suverda 😂 reikės paklaust savo braziliukės sesės, ji labai skaniai išverda visad
Tyluma ramuma čia kaip nuotaikos prieš savaitgalį? Pas mus svečių nusimato, tai jaučiu nugrybausiu ) ir labai psichologiškai reikia skaičių mažesnių. Rytoj ir apimtis matuosiuosi, jei pučiuosi ir ten tai pyyyyp kaip pasiusiu bijau palūžti, nors nei alkana, nei kokia nelaiminga, bet vistiek žinau, ko noriu ir dėl ko tai darau 😀
Kas skanių keksiukų receptą gal turit? Vis man jie kažkaip sukrenta. Iškepčiau savaitgalį svečius pavaišint
As valgau ,kad paskui nakti pilvas negurgtu ir galvos neskaudetu,o buna vietoj iprastos vakarienes tada suvalgau banana koki jei jau esu labai soti. Kazkaip nelabai praleidziu as valgymus,nebent pietus valgau kokia 3-4 ir tokius socius,tai tada buna kad ir be vakarienes einu gult,bet cia retai taip buna
Nu va biski aiskiau
Rytinis valgymas anksti apie 7
Uzkandu kazko apie 12
Musu pietus daznai 3-4 , tai paskui vakarienes ir nesinori. O jau kai reik miegot 21-22 pradedi alki jaust.
Nuosta, kalorijas tai skaiciuoju - nevirsiju labai.
Reik man pereit daugiau ant baltyminio maisto ir maziau angliavandeniu.
Dėl tų baltymų ir angliavandenių tai įdomiai, visokių nuomonių yra, vieno sako kad svarbu balansas, kiti sako,kad pagrindą dienos turi sudaryti angliavandeniai, yra ir nuomonių kad rik bendras kalorijų kiekis svarbiausia. Nesuprasi. Reikia rasti sau tinkamiausią būdą matyt ir tiek. Įdomu būtų kokią savaitę išvis pabandyti be angliavandenių(miltinių, kruopų, bulvių). Gal kada susiorganizuosim akciją atrakciją
Tyluma ramuma čia kaip nuotaikos prieš savaitgalį? Pas mus svečių nusimato, tai jaučiu nugrybausiu ) ir labai psichologiškai reikia skaičių mažesnių. Rytoj ir apimtis matuosiuosi, jei pučiuosi ir ten tai pyyyyp kaip pasiusiu bijau palūžti, nors nei alkana, nei kokia nelaiminga, bet vistiek žinau, ko noriu ir dėl ko tai darau 😀
Kas skanių keksiukų receptą gal turit? Vis man jie kažkaip sukrenta. Iškepčiau savaitgalį svečius pavaišint
Tu tik nepasiduok kad ir koks rezultatas bus nes mano maziaus forume kas kilo laikosi tam irgi va tokie padurniavimai su svoriu buna,matyt organizmas taip sureaguoja ir nekrenta ten zaibiskai tie kg as tikiuos ryt baisaus pliuso nepriduot siandien uosviene pamacius sake jezau kaip tu sukudai!nedaug truksi ir busi perkudus kaip vyras is tikro jau kaip ir komforto zona pas mane,uztektu tik sporta dadet ir svori palaikyt
Galiu nebent kekso recepta duot tokio slapio sokoladinio,as ir keksiukus is jo kepiau
Nuosta, kalorijas tai skaiciuoju - nevirsiju labai.
Reik man pereit daugiau ant baltyminio maisto ir maziau angliavandeniu.
Reik atrast savo rezima ir tai kas tinka organizmui